Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Majanduse alused, 3 kursus, kodune töö 4 (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Millest algab ettevõtte toote / teenuse väljatöötamine ?
  • Milline toode/teenus (MIDA ?
  • Kuidas ma toodan ja toote/teenuse kliendini viin (KUIDAS ?
  • Mis on toitlustusteenuse ja majutusteenuse tuumaks ?
  • Millal ütleb klient, et toode / teenus oli hea kvaliteediga ?
  • Miks peab ettevõte pidevalt tegelema tootearendusega ?
  • Millistele sihtrühmadele on SPA Viimsi Tervis oma tooted teenused suunanud ?
  • Milline on ettevõtte põhitoode/teenus ?
  • Milliseid lisateenuseid ettevõte pakub ?
  • Milline on ettevõtte konkurentsieelis ?
 
Säutsu twitteris
4. Õppeülesanne:
Õppija juhis:
  • Tööta läbi 4. teemakonspekt
  • Leia konspekti abil vastused kordamisküsimustele
  • Loe juhtum ja vasta küsimustele

Kordamisküsimused:
  • Millest algab ettevõtte toote / teenuse väljatöötamine?
    Toote / teenuse väljatöötamine algab ettevõtte äriideest. (MIKS?) Asetades end valitud sihtrühma (KELLELE?) seisukohale, vastab asjatundlik ettevõtja juba äriideed sõnastades küsimustele:
    • milline toode/teenus (MIDA?) rahuldab minu kliendisühmade vajadusi ja soove?
    • kuidas ma toodan ja toote/teenuse kliendini viin (KUIDAS?) , kuidas ettevõte toimib?

  • Majutus - ja toitlustusettevõtte toode on kombineeritud toode. Millistest osadest see koosneb, too näiteid.
    koosneb esemelisest ja immateriaalsest osast ning keskkonnast.
    • Esemeline osa:

    Hoone ehituslik kvaliteet ja arhitektuur ja interjöör
    Majutustingimused – toa suurus, varustus
    toidud ja joogid.
    Toetavad võimalused (vastuvõturuumid, baarid, restoranid , kauplused, ujumisbasseinid, ööklubid)
    • Immateriaalne osa:

    reserveerimine
    teenindus - tervitamine vastuvõtus, pagasi käsitlemine, liftisaatja kombekus, personali teadmiste, oskuste ja viisakuse tase
    informatsioon,
    teenuste kättesaadavus - restoranide , baaride lahtiolekuajad, menüü ja veinikaarti sisu, eriliste toitude pakkumine,
    • Keskkond ja atmosfäär, milles külalised end hästi tunnevad

    värvid, valgus, helid, temperatuur
    personali saadavalolek ja
  • 80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
    Vasakule Paremale
    Majanduse alused-3 kursus-kodune töö 4 #1 Majanduse alused-3 kursus-kodune töö 4 #2 Majanduse alused-3 kursus-kodune töö 4 #3 Majanduse alused-3 kursus-kodune töö 4 #4
    Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
    Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2014-10-29 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 6 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor Pruus5 Õppematerjali autor

    Lisainfo

    majanduse alused,3 kursus,moodle
    klient , lisateenuseid , hotell , hotell , toodeteenus

    Mõisted


    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


    Sarnased materjalid

    95
    doc
    KUURORDIKONTSEPTSIOONI DISAINIMINE PÄRNU LINNA NÄITEL
    193
    docx
    Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt
    14
    docx
    KESKKONNASÄÄSTLIKKUSE ARENDAMINE HOTELLIMAJANDUSES
    46
    doc
    Turunduse lõpupraktika-Eesti Hotelli- ja Turismikõrgkoolis
    1072
    pdf
    Logistika õpik
    69
    doc
    Turunduse eksam
    120
    docx
    TURUNDUSE ALUSED
    343
    pdf
    Maailmataju uusversioon



    Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
    Kasutajanimi / Email
    Parool

    Unustasid parooli?

    UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
    Pole kasutajat?

    Tee tasuta konto

    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun