Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Pagaritoodete võrdlus (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

Nimetus Pere Peenleib Perenaise sai Leiburi Klassikaline Tallinna Peenleib Fazeri Kodusai Jassi seemneleib Kodupaiga rukkileib Leiburi kuldne sai Leiburi maias rosinakukkel Fazeri Rukki-Röstikukkel Fazeri juustumuhkel Koostis Rukkipüül, vesi, nisujahu , rukkikroovjahu , valge linnasejahu , suhkrupeedisiirup, suhkur, sool (1%), pärm, Köömned, Jahuparendaja( paksendaja guarkummi, emulgaator E472e) Nisujahu,vesi, taimne õli, suhkur, pärm, keedusool (1,2%) Rukkijahud, vesi, nisujahu, suhkur,rukkilinnasejahu, pärm, keedusool(1,0%), köömned. Traditsiooniliselt kääritatud juuretisega. Nisujahu, joogivesi , suhkur, pärm, keedusool (1,2%), margariin (taimsed õlid ja rasvad , joogivesi, emulgaatorid E471 , E322 ) emulgaator E481 Rukkikroovjahu, joogivesi, seemnesegu 26% (päevalille-,lina-ja seesamiseemned) nisujahu, suhkur,rukkilinnasejahu, keedusool (1,1%), pärm Rukkijahu (5,1%), joogivesi, rukkilinnasejahu, nisujahu, suhkur, keedusool (1,2%), pärm, linnaseekstrakt, paksendaja: guarkummi, emulgaator: E482 Nisujahu, vesi, suhkur, taimne õli, pärm, keedusool (1,1%), rukkijahu. Nisujahu, vesi, rosinad (15%), suhkur, pärm, taimsed õlid,keedusool (0,8%), emulgaatorid E471 ja E481 Nisujahu, joogivesi, rukkiklii (9%), rukkitäisterajahu (9%), linnasesiirup, taimne õli, pärm, keedusool (1,2%), rukkilinnasejahu (1%), paksendaja guarkummi, emulgaator E481, säilitusaine sorbiinhape , kiudainerikas. Tootes on rukkist 19% Nisujahu, joogivesi, juust (11% sisaldab säilitusainet E252 ja tardainet E509), suhkur, margariin (taimsed rasvad ja õlid, joogivesi, emulgaator E471, happesuse regulaator (sidrunhape), lõhna-ja maitseaine , toiduvärv E160a ), keedusool (1,4%), pärm, emulgaator E482, jahuparendaja E920 Toitumisalane teave 1 portsjonis (1 keskmine viil on 37g): Energiat 85kcal/361kJ, Rasvad 0,4g sellest küllastunud rasvhappeid 0,04g, Süsivesikuid 17,3g millest suhkruid 2,1g, Valgud 2.0g, Kiudained 2,3g, Sool 0,5g 1 portsjonis (1 keskmine viil on 26g): Energiasisaldus 286kJ/68kcal, Valgud 2,0g, Süsivesikud 13,5g millest suhkruid 0,7g, Rasvad 0,8g millest küllastunud rasvhappeid 0,0g, Kiudained o,7g, Naatrium 0,1g 1 portsjonis ( 1 keskmine viil on 38g): Energiasisaldus 356kJ/85kcal, Valgud 1,8g, Süsivesikud 18,1g millest suhkruid 1,3g, Rasvad 0,3g millest küllastunud rasvhappeid 0,0g, Kiudained 1,8g, Naatrium 0,2g 100g toodet sisaldab keskmiselt: Energiat 1133kJ/271kcal, Valke 8,4g, Süsivesikuid52,1g millest suhkruid 3,7g, Rasvu 2,3g millest küllastunud rasvhappeid 0,5g, Kiudaineid 4,2g, Naatriumi 0,5g 1 portsjonis (1 keskmine viil on 38g): Energiasisaldus 471kJ/110kcal, Valgud 4,2g, Süsivesikud 11,7g millest suhkruid 0,8g, Rasvad 5,4g millest küllastunud rasvhappeid 0,1g, Kiudaineid 2,7g, Naatrium 0,2g 1 portsjonis (1 keskmine viil on 32g): Energiasisaldus 290kJ/67kcal, Valgud 2,1g, Süsivesikud 14,2g millest suhkruid 0,7g, Rasvad 0,5g millest küllastunud rasvhappeid 0,1g, Kiudaineid 1,7g, Naatrium 0,15g 1 portsjonis (1 keskmine viil on 23g): Energiasisaldus 239kJ/57kcal, Valgud 1,7g, Süsivesikud 10,4 millest suhkruid 0,7g, Rasvad 0,8g millest küllastunud rasvhappeid 0,1g, Kiudained 0,7g, Naatrium 0,1g 1 portsjonis (1 kukkel 30g): Energiasisaldus 369kJ/88kcal, Valgud 2,2g, Süsivesikud 17,6g millest suhkruid 3,3g, Rasvad 0,8g millest küllastunud rasvhappeid 0,1g, Kiudained 0,1g, Naatrium 0,1g 100g toodet sisaldab keskmiselt: Energiat 1020kJ/244kcal, Valke 11g, Süsivesikuid 38g sellest suhkruid 3,6g, Rasvad 5,3g millest küllastunud rasvhappeid 0,4g, Kiudained 8,9%, Naatrium 0,5g 100g toodet sisaldab keskmiselt: Energiat 1255KJ/299kcal, Valke 11,1g, süsivesikuid 49,7g, Rasvu 5,9g Realiseerimisaeg 9/15/2013 9/16/2013 9/17/2013 9/14/2013 9/17/2013 9/14/2013 9/15/2013 9/18/2013 9/18/2013 9/15/2013 Säilitamistingimused - - - - - - - - - - Kogus 370g 500g 475g 320g 310g 390g 430g 180g 260g 200g Müügihind 79 senti 45 senti 89 senti 69 senti 79 senti 75 senti 69 senti 89 senti 1 euro 19 senti 1 euro 29 senti Andmed tootja kohta OÜ Linerel , Ringtee 2, 51013 Tartu, Telefon 730 7000, www.linerel.ee AS Eesti Pagar , Paide, Tööstuse34, 72720, Tel.38 49 260, e-mail: [email protected], www.eestipagar.ee AS Leibur , Kadaka tee 76a, 12618 Tallinn, telefon 650 4777, www.leibur.ee Fazer Eesti AS, Kadaka tee 70d, 19087 Tallinn, Eesti, www.fazer.ee AS Eesti Pagar, Paide, Tööstuse 34, 72720, Tel: 38 49 260, e-mail: [email protected], www.eestipagar.ee As Eesti Pagar, Paide ,Tööstuse 34, 72720, Tel: 38 49 260, e-mail: [email protected], www.eestipagar.ee AS Leibur, Kadaka tee 76a, 12618 Tallinn, telefon 650 4777, www.leibur.ee AS Leibur, Kadaka tee 76a, 12618 Tallinn, telefon 650 4777, www.leibur.ee Fazer Eesti AS, Kadaka tee 70d, 19087 Tallinn, Eesti, www.fazer.ee Fazer Eesti AS, Kadaka tee 70d, 19087 Tallinn, Eesti, www.fazer.ee Kõik hinnad ja realiseerimisajad on seisuga 13.09 ja hinnavõrdlus tehtud Tondi Selveris

Vasakule Paremale
Pagaritoodete võrdlus #1 Pagaritoodete võrdlus #2 Pagaritoodete võrdlus #3 Pagaritoodete võrdlus #4 Pagaritoodete võrdlus #5 Pagaritoodete võrdlus #6 Pagaritoodete võrdlus #7 Pagaritoodete võrdlus #8 Pagaritoodete võrdlus #9
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 9 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-09-29 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 10 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor annaon4ik Õppematerjali autor

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
18
docx

Toiduained ja selle liigitus

Rakvere Ametikool Iseseisev töö Toiduaineteõpetus Koostas: Geili Laasberg Juhendaja: Eha Raal Esimene osa Kuivainete ladu : 1) Maasikamoos 2) Pastatooted 3) Marineeritud kurk 4) Kompotid 5) Tomatikaste 6) Karastusjoogid 7) Toiduõli Külmkapp : 1. Kapp (piimatooted) : 1) Piim 2) Kodujuust 3) Hapukoor 2. Kapp (liha ja lihatooted): 1) Jahutatud liha 2) Kanafilee 3. Kapp (värske kala): 1) Värske kala 4. Külmkamber (köögiviljad): 1) Kartul 2) Apelsinid 3) Banaanid 4) Lehtsalat 5) Porgand 6) Hiina kapsas Sügavkülmkapp : 1) Külmutatud hakkliha 2) Külmutatud marjad Teine osa 1. Lihatoode 2 tk Luha suitsutare Savvu Küleliha suitsukülg Netokaal: 110 g Ei sisalda naatriumglutamaati, laktoosi. Gluteen

Kokk
thumbnail
6
docx

Eesti müügivõrgus olevad leivad ja saiad

Tallinna Teeninduskool Kristel Reinsalu 011PK Eesti müügivõrgus olevad leivad ja saiad Referaat Juhendaja: Janno Semidor Tallinn 2010 Sisukord 1.Leivad......................................................................................................................................... ......... 3 1.1 peeneleivad.................................................................................................................................... .. 3 1.1.1Tallinna peenleib..................................................

Pagar-kondiiter
thumbnail
11
docx

Toiduaineteõpetus 10 toote kohta informatsioon

Rakvere Ametikool Marek Runga K12 Iseseisev töö Juhendaja: Eha Raal Rakvere 2010 Esimene osa Kuiv ainete ladu: Külmkapp: Sügav külmkapp: 1)Kapp (piimatooted) Pasta tooted Piim Külmutatud hakkliha Toiduõli Kodujuust Külmutatud marjad Karastusjoogid Hapukoor Kompottid 2. Kapp (liha ja lihatooted): Maasika moos Jahutatud liha Marineeritud kurk Kanafile 3.Kapp (värske kala) Värske kala 4.Külmkamber (köögiviljad) Kartul Apelsinid Banaanid

Toiduainete õpetus
thumbnail
3
doc

Toidukaupade analüüs

Lastevorst (300 g) Koostis: sealiha (35%), vesi, veiseliha (14%), seakamar, seapekk, lõssipulber (sh. laktoos), tärklis, kanamuna, keedusool (1,9%), stabilisaator, E1422, E450, E452, lõhna- ja maitseained, happesuse regulaator E451, lõhna- ja maitsetugevdaja: E621, antioksüdant: E300, säilitusaine: E250 100 g tootes keskmiselt: - energiat 867 kJ / 209 kcal - valku 10 g - süsivesikuid 4 g - rasva 17 g Analüüs: Kõige väiksema energiasisaldusega võrreldes teiste toodetega. Antud toode sisaldab suhteliselt palju erinevaid koostisosi ning lisaaineid, mis muudab mind natuke skeptiliseks. Toode ei tundu küll organismile ohtlik, kuid kui vähegi võimalik millegi naturaalsema vastu see välja vahetada, siis ma teeks seda. Väherasvane margariin Felix Voila Light (400 g) Koostis: vesi, taimne õli 40%, keedusool 0,6%, emulgaatorid (E471, E476), happesuse regulaator (E330), lõhna- ja maitseaine, toiduvärv beeta- karoteen, vitamiinid A, D, E. 100 g toote toitumis

Toidukaubaõpetus
thumbnail
62
doc

Toiduained

KAUBAÕPE. TOIDUKAUBAD 1.ÜLDOSA 1.1. Toidukaupade omadused Toidukaubad on toit, mida ostetakse ja müüakse hulgi- või jaekaubanduses, toitlustusettevõtetes või eksporditakse või imporditakse. Toit ­ toiduained ja toiduainete segud ­ on mõeldud inimesele söögiks või joogiks töötlemata või töödeldud kujul. Toidukaupade kaubaõppe aineks on toidukaupade tarbimisomadused ning liigitamine ja sortiment. Toidukaupade tarbimisomadused jagunevad sensoorseteks, füüsilisteks, toitelisteks, funktsionaalseteks ja hügieenilisteks. Sensoorsed ehk organoleptilised omadused on määratletavad meeleorganite abil. Nendeks on maitse, lõhn, kuju, värvus, konsistents (kompimise teel määratletav omadus) jt.. Füüsilised omadused on elastsus, poorsus, lahustuvus, sulamis- ja tahkumistemperatuur jt.. Toitelised omadused tulenevad keemilisest koostisest, mis määravad ära toidu toiteväärtuse. Funktsionaalsed omadused on pakend, säilitamise- ja transpordi

Toitumisõpetus
thumbnail
80
docx

Toidukauba õpimapp

LÄÄNE-VIRU RAKENDUSKÕRGKOOL Ettevõtluse ja majandusarvestuse õppetool K11 KÕ Aire Liivapuu TOIDUKAUBATUNDMINE Õpimapp Juhendaja: Liina Maasik Mõdriku 2012 SISUKORD SISSEJUHATUS Oma õpimapis käsitlesin ma toidukaubatundmises õpitud teemasi. Tuues välja erinevate kaubagrupide tähtsamad omadused, liigid või sordid. Tööd teha oli huvitav aga üsna palju vaeva nõudev. Ma otsustasin seekord minna kergema vastupanuteed ning enamus, töös kasutatava materjali, otsisin interneti avarustest. 1. MESI, SUHKUR, SUHKRUASENDAJAD, SOOL. 1.1 Mesi Kõige varasematel aegadel oli mesi inimesel põhitoiduks. Enne suhkru kasutuseletulekut oli mesi ainus magus toiduaine ja maiustus. Ka hilisematel aegadel on mett hinnatud kui väärtuslikku toiduainet. Teda

toiduainete sensoorse hindamise alused
thumbnail
60
docx

ÕPIMAPP

LÄÄNE-VIRU RAKENDUSKÕRGKOOL Ettevõtluse- ja majandusarvestuse õppetool K14KÕ Jana Annuk TOIDUKAUBAÕPETUS Õpimapp Juhendaja: Liina Maasik. MA Mõdriku 2014 SISUKORD SISSEJUHATUS............................................................................................................4 1. KAUBAMÄRGI MÕISTE, AJALUGU JA KAITSE................................................5 1.1Kaubamärgi mõiste................................................................................................5 1.2 Kaubamärgi ajalugu..............................................................................................5 1.3Kuidas kaubamärki kaitsta?...................................................................................6 2SALVEST...........................................................................................................

Toidukaubaõpetus
thumbnail
45
doc

Õpimapp - eritoit

ÕPIMAPP SISUKORD Eritoit.......................................................................................................................................... 5 Eritoidu all mõistetakse sellist toitu, mis on mõeldud tavapärasest erinevate toitumisvajadustega inimestele ning mis on seetõttu valmistatud eritehnoloogiat kasutades või millel on tavatoidust erinev koostis. Eritoidud on näiteks imiku- ja väikelapsetoit, gluteenivaba toit, laktoosivaba toit, sportlaste toidud, kehakaalu alandamiseks ettenähtud vähendatud energiasisaldusega toit, meditsiinilisel näidustusel kasutamiseks ettenähtud toit. . 5 Eritoit on spetsiaalselt valmistatud inimestele, kes on haiguse tõttu piiratud, halvenenud või häiritud tavatoidust saadavate toitainete või nendest moodustunud ainevahetusproduktide saadavus, seedimine, imendumine, metabolism või eritumine ja kui tavalist toiduvalikut muutes või teisi eritoite kasutad

Toidukaubandus




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun