Rakvere Ametikool Nimi … PK 08 PRAKTIKAARUANNE Joosand OÜ Juhendaja: …. Rakvere 2011 Praktika kirjeldus Olin praktikal: 1) Joosand OÜ. Praktika kestis 10.01 – 04.02.2011 a. Praktika maht oli 160 akadeemilist tundi: 1 kuu, 4 nädalat. Minu praktika juhendaja oli Ülle Saarmas. Ettevõttest Väike-Maarja aleviku ajalugu on läbi põimunud Georg Lurichi nimega. Siin ta sündis ja alustas oma kuulsusrikast raskejõustikuteed. Praeguse "Georgi Maja" krundil asetses XIX sajandi lõpul ja XX sajandi algul "Kaarma kõrts". Kõrtsi pidasid Georg Lurichi vanemad ning samas nägi ilmavalgust maadlusk...
ISESEISEV TÖÖ 1 Sisestada juuresolevast tabelist andmed 2 Täiendada tabelit: Toode lisada veeru Toode ette tühi veerg järjekorranumbri Jnr. jaoks Kohvisai asendada pealkiri Kogus tekstiga Esmasp. Teesai sisestada järgmistesse veergudesse Teisp.,... Laup. Võisai [Kui need on kasutaja seeriana sisestatud, siis kasutage vastavat võimalust!] Kringel 3 Kirjutada nädalapäevade kohale pealkiri KOGUS Viinisai 4 Sisestada kogused arvestades järgmisi muutusi toodangus (arvutuseeskiri !) Moorapea Kohvisai - iga päev 10 võrra rohkem (või 12) Meekook Teesai ja Võisai - kogus ei muutu Kringel - kogus suureneb 5% iga päev Viinisai - kogus suureneb 10% päevas ...
09 ja hinnavõrdlus tehtud Tondi Selveris Perenaise sai Nisujahu,vesi, taimne õli, suhkur, pärm, keedusool(1,2%) 1 portsjonis (1 keskmine viil on 26g): Energiasisaldus 286kJ/68kcal, Valgud 2,0g, Süsivesikud 13,5g millest suhkruid 0,7g, Rasvad 0,8g millest küllastunud rasvhappeid 0,0g, Kiudained o,7g, Naatrium 0,1g 16.09.2013 - 500g 45 senti AS Eesti Pagar, Paide, Tööstuse34, 72720, Tel.38 49 260, e-mail: [email protected], www.eestipagar.ee ud Tondi Selveris Leiburi Klassikaline Tallinna Peenleib Rukkijahud, vesi, nisujahu, suhkur,rukkilinnasejahu, pärm, keedusool(1,0%), köömned. Traditsiooniliselt kääritatud juuretisega. 1 portsjonis ( 1 keskmine viil on 38g): Energiasisaldus 356kJ/85kcal, Valgud 1,8g, Süsivesikud 18,1g millest suhkruid 1,3g, Rasvad 0,3g millest küllastunud rasvhappeid 0,0g,
Pizza põhi ca 5 supil õli vöi siis sulatatud margariini 1 pakk kuivpärmi 1 liiter sooja vett soola suhkrut jahu nii et saad puulusikaga segada, mitte väga vedel , paras noh. segadki läbi kerkib ca 40 min. Sellest saab 2 suurt pitsat