Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Keskkonna analüüs Tõlliste vald (8)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kuidas minna edasi?

Lõik failist

Vasakule Paremale
Keskkonna analüüs Tõlliste vald #1 Keskkonna analüüs Tõlliste vald #2 Keskkonna analüüs Tõlliste vald #3 Keskkonna analüüs Tõlliste vald #4 Keskkonna analüüs Tõlliste vald #5 Keskkonna analüüs Tõlliste vald #6 Keskkonna analüüs Tõlliste vald #7 Keskkonna analüüs Tõlliste vald #8 Keskkonna analüüs Tõlliste vald #9 Keskkonna analüüs Tõlliste vald #10
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-09-20 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 277 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 8 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor leivo007 Õppematerjali autor
Ökoloogia ja keskkonna analüüs

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
14
docx

Haanja keskkonnaseisundi analüüs

EMÜ Põllumajandus- ja keskkonnainstituut Põllumajandussaaduste tootmine ja turustamine I HAANJA VALLA KESKKONNASEISUNDI ANALÜÜS Referaat Juhendaja: Tartu 2012 Sisukord Sissejuhatus Haanja vald paikneb Võru maakonna kaguosas. Vald piirneb idas Misso ja Vastseliina vallaga, põhjas Võru vallaga, läänes Rõuge vallaga ning lõunas Läti Vabariigi Veclaitcene ja Ziemeri vallaga. Üle poole valla territooriumist kuulub Eesti kõrgeimal kuhjelisel saarkõrgustikul asuva Haanja Looduspargi koosseisu. Haanja vallas on 92 küla, neist suurimad Haanja, Ruusmäe ja Luutsniku Haanja valla territooriumi pindala on 170 km 2. Haanja valla asustustihedus on väike, 6,7 in/km2.

Ökoloogia ja keskkonnakaitse
thumbnail
528
doc

Keskkonnakaitse lõpueksami küsimused-vastused

90% tõenäosusega jääb Maa soojenemistemperatuur 3,5 ja 7,4 kraadi vahele. 2009. aasta septembris neid tulemusi korrigeeriti ja jäädi selle juurde, et kui majandustegevust jätkatakse senisel viisil, siis tõuseb temperatuur sajandi lõpuks 4,5 kraadi Celsiuse järgi. Kui suudetakse ka kõige ambitsioonikamad emissioonide vähendamise plaanid ellu viia, siis tõuseb temperatuur ikkagi 3,5 kraadi Celsiuse järgi.  Eesti keskkonna muutumise trendid: Õhutemp. on tõusva trendiga, samuti sademete hulk, merevee tase tõuseb. Olmejäätmete maht hakkab vähenema, sorteerimine ja taaskasutamine peamisel kohal. Põlevkivijäätmete vähenemine- efektiivsed põletustehnoloogiad ja alternatiivsed energiatootmise viisid. Joogivee tootmiseks sobiva kvaliteediga põhjavee ja põhjaveealade kahanemine kaevandamise, linnastumise, põlevkivi tootmise jne tõttu.

Keskkonnakaitse ja säästev areng



Meedia

Kommentaarid (8)

recmadis profiilipilt
Madis Sala: Just seda tööd otsisingi, mille põhjal oma teha :)
18:14 22-10-2012
otacon profiilipilt
Raul S: Väga hea ja korralikult koostatud töö!
18:37 17-12-2012
marjaliisa profiilipilt
marjaliisa: Oli tõesti suurepärane töö
13:33 17-03-2013



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun