Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Kokkupuuted isikuandmete töötlemise ja nende kaitsega igapäeva tööelus (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris

Kokkupuuted isikuandmete töötlemise ja nende kaitsega igapäeva tööelus
Privaatsus-ja andmekaitseõigus
essee
Juhendaja /õppejõud:
Urmas Kukk
Üliõpilane
Üliõpilase meiliaadress
Õppekava nimetus
Isikuandmete töötlemisega on tegu alati, kui tehakse midagi inimese kohta käivate andmetega. Isikuandmete töötlemine on ainuüksi isikuandmete kogumine, aga ka näiteks salvestamine, säilitamine, edastamine ja avalikustamine või hävitamine. Isikuandmed on mis tahes andmed tuvastatud või tuvastatava inimese kohta, sõltumata sellest, millisel kujul või millises vormis need on.
Töötan Päästeametis, mis on Siseministeeriumi haldusala valitsusasutus , ning kujundab ja hoiab Eestis turvalist elukeskkonda, ennetab ohte ning abistab inimesi õnnetuse korral kiirelt ja professionaalselt. Umbes 2200 töötajaga on Päästeamet suuruselt teine avaliku sektori asutus, kes puutuvad igapäevaselt kokku isikuandmete töötlemisega.
Päästeametis on tegevusi arendavad, planeerivad ja juhtivad osakonnad ning tegevusi täideviivad regionaalsed päästekeskused ja demineerimiskeskus. Põhja, Lõuna, Ida ja Lääne päästekeskused korraldavad igapäevast päästetööd, tuleohutusjärelevalvet, päästealast ennetustööd ja kriisireguleerimist.
Antud valdkondades on palju kokkupuuteid isikuandmete kaitsega. Päästeamet kui ametiasutus täidab avaliku võimu ülesandeid. Lähtudes isikuandmete kaitse seadusest töötleb Päästeamet andmeid vaid ulatuses, mis on vajalik talle pandud avalike ülesannete täitmiseks. Alustasin Päästeametis töötamist sekretäri ametikohalt. Minu igapäevaseks tööülesandeks oli isikuandmete töötlemine, mida teen praegugi kui asendan sekretäri. Andmeid pidin töötlema kui isikud esitasid avaldusi
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vasakule Paremale
Kokkupuuted isikuandmete töötlemise ja nende kaitsega igapäeva tööelus #1 Kokkupuuted isikuandmete töötlemise ja nende kaitsega igapäeva tööelus #2 Kokkupuuted isikuandmete töötlemise ja nende kaitsega igapäeva tööelus #3 Kokkupuuted isikuandmete töötlemise ja nende kaitsega igapäeva tööelus #4 Kokkupuuted isikuandmete töötlemise ja nende kaitsega igapäeva tööelus #5
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 5 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2017-05-24 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 3 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor oopium123 Õppematerjali autor

Lisainfo


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

937
pdf
Erakorralise meditsiini tehniku käsiraamat
69
doc
Turunduse eksam
384
pdf
TÖÖLEPINGU SEADUS
46
doc
Konspekt Personalijuhtimine 2013
176
doc
Nõukogude Liidu ajalugu osa 2
159
doc
Kultuurialaste veebisaitide kvaliteedikäsiraamat
990
pdf
Maailmataju ehk maailmapilt 2015
343
pdf
Maailmataju uusversioon





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun