Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Ökomajad (0)

1 Hindamata
Punktid
Varia - Need luuletused on nii erilised, et neid ei saa kuidagi kategoriseerida

Lõik failist

VANA- ANTSLA KUTSEKESKOOL
KIVI-JA BETOON KONSTRUKTSOONIDE EHITUS
ARLET PÕDER
ÖKOMAJAD
Referaat
Juhendaja : Kermo Kasak
Vana-Antsla 2012
Sisukord
SISSEJUHATUS 3
ÖKOMAJA 4
KOKKUVÕTE 8
KASUTATUD MATERJALID 9

  • SISSEJUHATUS


    Tahan teada mis on ÖKOMAJA ja milleks ta on oluline.
  • ÖKOMAJA


    Ökoloogiline mõtteviis levib üha laiemalt – paljud on aru saanud, et elukeskkond peaks olema võimalikult tervislik, sest loodusele ja endile me ilma järelmaksuta kahju teha ei saa. Arukamad ei soovi enam igal juhul odavaimat varianti , vaid panustavad kvaliteedile – tehtud vigade eest tuleb reeglina hiljem hakata maksma palju hullemat hingehinda. Pealegi, öko ei ole vaid tare-tareke, vaid võib sobida ka linnakeskkonda.
    Täitsa palk ja põhumaja
    Muinasjutupõrsas Niff-Niff, mäletate, tegi põhust onni , mille hunt pikali puhus. Nüüd on mõned täie mõistuse juures olevad inimesedki hakanud ürgsel kombel põhu- ja isegi savimaju püstitama. Need ei kuku ümber, vaid võivad tohterdamata seista mitukümmend aastat – ja sooja hoiab põhumaja hästi.
    Natuurehituse juhatuse esimees Allan Kokkota möönab, et väikefirma põhumajad on siiski suhteliselt alternatiivne ehitusviis käputäiele
  • Vasakule Paremale
    Ökomajad #1 Ökomajad #2 Ökomajad #3 Ökomajad #4 Ökomajad #5 Ökomajad #6 Ökomajad #7 Ökomajad #8 Ökomajad #9
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 9 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2012-04-16 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 39 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor McP6tz Õppematerjali autor
    ÖKOMAJA
    Ökoloogiline mõtteviis levib üha laiemalt – paljud on aru saanud, et elukeskkond peaks olema võimalikult tervislik, sest loodusele ja endile me ilma järelmaksuta kahju teha ei saa. Arukamad ei soovi enam igal juhul odavaimat varianti, vaid panustavad kvaliteedile – tehtud vigade eest tuleb reeglina hiljem hakata maksma palju hullemat hingehinda. Pealegi, öko ei ole vaid tare-tareke, vaid võib sobida ka linnakeskkonda.

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    56
    pdf

    Hoone osad

    ehitada kandev sein, mida võib vajadusel asendada postide ja neile toetuvate peatalade süsteem, kus postide samm ei ole üle 4 m ja minimaalne ristlõige alla 10 x 15 cm, peatalade ristlõikeks sobib tavaliselt 15 x 25 cm. Eraldiseisvad puitpostid ei või olla ristlõikega vähem kui 10 x 10 cm, eraldiseisvad tellispostid 38 x 38 cm (ilma armatuurita). Sõrestikhoone jäikus tagatakse diagonaalsidemetega, mis peavad olema vähemalt hoone nurkades ja esimese sarikapaari vahel mõlemast maja otsast. Seinte diagonaalsidemed võib asendada ka diagonaallaudisega. Kui tahetakse katusealust korrust maksimaalselt kasutada, siis projekteeritakse välissein laetalade pealispinnast 60 ... 80 cm kõrgemale. Sel juhul tuleb räästasõlm jäigastada diagonaalsete jäikustugedega (nivendi toed) sammuga 2 ... 2,5 m, mis võivad asetseda põikvaheseinte sees. Koostas: Meeli Kams 13 Hoone osad EPMÜ

    Ehitus



    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun