Facebook Like
Küsitlus


Munaroad (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
  • Täitke tabel
    Munaroog
    Toorained
    Töövahendid
    Valmistamise tehnoloogia
    Serveerimine ja lisandid
    Pošeeritud muna
    Muna, äädikas ,
    Pott, kulp , tass, vahukulp
    Valmistamiseks kasutatakse värskeid külmasid mune, vesi kuumutatakse keemiseni ja sellele lisatakse äädikas, 1 l vee kohta pannakse 25g 30% söögiäädikat. Muna lüüakse ettevaatlikult kulbi või mõne tassi sisse lahti ja lastakse järsu liigutusega keeduvette. Munavalge äär tõstetakse vahukulbiga muna peale ja keedetakse mitte ägedal keemisel 3–4 minutit. Äädikamaitse eemaldamiseks asetatakse kooreta keedetud munad korraks vahukulbiga külma vette
    Kooreta keedetud mune kasutatakse soojade võileibade katteks, serveeritakse suupistena koos keedetud köögiviljaga, sõmera riisiga, piima-, tomati-, juustukastmega. Kooreta keedetud mune võib ka üle küpsetada. Kooreta keedetud muna serveeritakse ka külmade ja soojade salataitega, kus poolvedel munakollane lahti lõikamisel võib moodustada
  • 80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla

    Registreeri ja saadame uutele kasutajatele faili TASUTA e-mailile


    Konto olemas? Logi sisse

    Vasakule Paremale
    Munaroad #1 Munaroad #2 Munaroad #3 Munaroad #4 Munaroad #5
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 5 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2014-12-14 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 2 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor Kristel Lepik Õppematerjali autor

    Märksõnad

    Mõisted


    Meedia

    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


    Sarnased materjalid

    43
    ppt
    Magusroad
    14
    doc
    Muna
    13
    pptx
    Munatoidud
    133
    ppt
    Liharoad
    6
    doc
    Kalaroad
    12
    docx
    Liharoad
    31
    docx
    Toiduvalmistamise alused
    652
    pdf
    Asjaajamise alused





    Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
    faili e-mailile TASUTA

    Konto olemas? Logi sisse

    Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
    või
    Kasutajanimi / Email
    Parool

    Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

    UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun