Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Kohvi referaat (0)

1 Hindamata
Punktid
Vasakule Paremale
Kohvi referaat #1 Kohvi referaat #2 Kohvi referaat #3 Kohvi referaat #4 Kohvi referaat #5 Kohvi referaat #6 Kohvi referaat #7 Kohvi referaat #8 Kohvi referaat #9 Kohvi referaat #10
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-04-19 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 40 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor curious18 Õppematerjali autor

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
9
doc

Kohv

Kristiina Mokanu K10C KOHVI uurimustöö Juhendaja: Mariina Madisson Pärnu 2010 Sisukord 1

Köögi õpetus
thumbnail
33
docx

Uurismustöö G2R1

X Gümnaasium X Gümnaasiumi õpilaste teadmised kohvist Õpilasuurimus Koostaja: X Juhendaja:X X linn 2021 Sisukord Sissejuhatus Üha enam inimesi armastavad kohvi eriti praegu, mil nad kõik on kodus, kuid tihti ei teata kuidas ja kust see jook nendeni jõuab. Sageli nad ei mõtlegi selle peale. Uurimustöö teemaks valiti “PKG õpilaste teadmised kohvist” autori huvi tõttu ning soovist uurida, millised on õpilaste teadmised selle valdkonnast. Uurimise eesmärgiks on teada saada, kui palju on vastajad kuulnud kohvi ajaloost, kuidas kohv nendeni jõuab ja millised kõrvalmõjud on kohvil ning mida kohv üldse sisalda.

Joogiõpetus
thumbnail
62
doc

Toiduained

870 ­ 879, Tsehhi ­ 859. Kõikide riikide numbrite kohta on koostatud vastav loetelu. 1.5.Toidukaupade liigitamine ja sortiment Olenevalt päritolust ja keemilisest koostisest võib toidukaupu liigitada järgmiselt. 1. Liha ja lihatooted. 2. Kalad ja veeselgrootud ning tooted neist. 3. Piimatooted, linnumunad ja munatooted. 4. Köögiviljad ja seened ning tooted neist. 5. Puuviljad, marjad ja pähklid ning tooted neist. 6. Kohv, tee ja maitseained. 7. Teravili ja teraviljasaadused. 8. Jahutooted. 9. Toidurasvad. 10.Suhkur, mesi ja suhkrust kondiitritooted. 11. Kakao ja kakaod sisaldavad kondiitritooted. 12.Alkoholita joogid. 13.Alkohoolsed joogid. 14.Mitmesugused toidukaubad. Põhimõtteliselt on ülaltoodud liigituse koostamisel lähtutud Eesti kaupade nomenklatuurist (EKN). Toidukaupade põhirühmad (grupid) jagunevad alarühmadeks, liikideks, alaliikideks kuni nimetusteni välja.

Toitumisõpetus



Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun