Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Praktika aruanne pagari erialale (1)

3 HALB
Punktid

Lõik failist

Rakvere Ametikool
Nimi …
PK 08
PRAKTIKAARUANNE
Joosand OÜ
Juhendaja : ….

Rakvere 2011

Praktika kirjeldus
Olin praktikal:
  • Joosand OÜ.
    Praktika kestis 10.01 – 04.02.2011 a.
    Praktika maht oli 160 akadeemilist tundi: 1 kuu, 4 nädalat.
    Minu praktika juhendaja oli Ülle Saarmas.



    Ettevõttest
    Väike-Maarja aleviku ajalugu on läbi põimunud Georg Lurichi nimega. Siin ta sündis ja alustas oma kuulsusrikast raskejõustikuteed. Praeguse " Georgi Maja" krundil asetses XIX sajandi lõpul ja XX
  • Vasakule Paremale
    Praktika aruanne pagari erialale #1 Praktika aruanne pagari erialale #2 Praktika aruanne pagari erialale #3 Praktika aruanne pagari erialale #4 Praktika aruanne pagari erialale #5 Praktika aruanne pagari erialale #6 Praktika aruanne pagari erialale #7
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 7 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2012-09-15 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 20 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor mega21 Õppematerjali autor

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    11
    doc

    Praktika aruanne kokandus erialal

    Järvamaa Kutsehariduskeskus Kodumajandus KM32 Epp Nuhkat TREEGERI KOHVIKU OÜ Praktika aruanne Juhendaja: Tiia Paosalu, juhataja Särevere 2012 SISUKORD SISUKORD.............................................................................................2 SISSEJUHATUS.........................................................................................2 1.PRAKTIKA ETTEVÕTTE ISELOOMUSTUS.......................................................3

    Toiduvalmistamine



    Meedia

    Kommentaarid (1)

    3liko profiilipilt
    3liko: Sain veidi abi ja aimu aruande koostamiseks
    12:28 19-12-2012



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun