Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge

Pähkli-köögiviljapirukas - sarnased materjalid

100g, nisujahu, brokoli, porgand, hapukoor, muskaatpähkel, pipar, bruto, neto, süsivesikud, toorained, valgud, rasvad
thumbnail
16
doc

Vene rahvusköök

3.1 Eelroog Köögivilja TOIDU NIMETUS segasalat portsjoni 0,15 kg kaal valmistatavaid portsjoneid kokku 2 Hind Retsepti kaal Valmistamise kaal 18% ta Ühiku Retsepti Kao % Toiduained Ühik 1 bruto 1 neto x bruto x neto hind h 20 porgand kg 0,025 0,020 0,050 0,040 14,50 kr 0,36 kr 25 naeris kg 0,011 0,008 0,021 0,016 6,00 kr 0,06 kr 20 nuikapsas kg 0,010 0,008 0,020 0,016 22,00 kr 0,22 kr 10 lehtsalat kg 0,009 0,008 0,018 0,016 10,00 kr 0,09 kr 30 juurseller kg 0,011 0,008 0,023 0,016 15,00 kr 0,17 kr

Kokandus
120 allalaadimist
thumbnail
13
doc

Kolmekäiguline õhtusöök kahele

4 SPINATI- JA BROKOLISUPP portsjoni kaal 180g valmistatavaid portsjoneid kokku : 2 Valmistamise Hind Retsepti kaal kaal 18% ta x x Ühiku Retsepti Jrk. Toiduained Ühik 1 bruto 1 neto bruto neto hind h 1 Oliiviõli kg 0,002 0,002 0,004 0,004 80,00 kr 0,16 kr 2 Või kg 0,004 0,004 0,008 0,008 48,00 kr 0,19 kr 3 Sibul kg 0,010 0,008 0,020 0,016 8,40 kr 0,08 kr 4 Küüslauk kg 0,003 0,002 0,006 0,004 89,00 kr 0,27 kr

Kokandus
280 allalaadimist
thumbnail
9
docx

Kalkulatsiooni näidis töö.

Portsjone 3-4 Toidu nimetus : Kanasal t sinuhalli tusjuust uga Portsjon ite kaal: 178g Portsjon i müügihi nd: 82 kr Portsjon ite arv kokku: 4 Retsepti kaal Valmistamis kaal Hind 20%-ta Jr k Kao 1 Retsepti Km-ga nr Toiiduained Ühik % 1 bruto neto x bruto x neto Ühiku hind hind hind 0,0 1 Sinihallitsujuust kg 0,0375 38 0,150 0,150 126,08 kr 4,73 kr 151,30 0,0 2 Täisteraleib kg 0,025 25 0,100 0,100 23,83 kr 0,60 kr 28,60 0,0

Kalkulatsioon
160 allalaadimist
thumbnail
9
xlsx

Tosca kattega

Pagari- ja kondiitritoodete tehnoloogiline kaart TOOTE NIMETUS Tosca-kattega õunakook kamabiskviidiga KOGUS 8 portsjonit KAAL 1,450 BRUTO NETO KOOND KOOND RETSEP KÜLM RETSEP TOORAINE NIMETUS PÕHI TÄIDIS KATE T KAO % T Muna 2 tk 1 tk 0,180 0,150 Suhkur 0,043 0,043 0,043 0,129 0,129 Nisujahu 0,010 0,020 0,030 0,030

Arvestus ja Aruandlus
17 allalaadimist
thumbnail
22
docx

KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM

2. TEHNOLOOGILISED KAARTID JA HINNA KALKULATSIOONID 2.1 Soolalõhe röstsaial õuna-kurgi kastmega Portsjoni kaal 90/30 valmistat avaid portsjone id kokku 2 Retsepti Valmista Hind 20% kaal mise kaal ta Ühiku Retsepti Kao % Toiduained Ühik 1 bruto 1 neto 2 bruto 2 neto hind hind 0 lõhefilee kg 0,075 0,075 0,150 0,150 17,10 1,28 50 sai kg 0,020 0,010 0,040 0,020 0,66 0,01 0 või kg 0,010 0,010 0,020 0,020 6,15 0,06 Kaste: kg 0 majonees kg 0,020 0,020 0,040 0,040 0,86 0,02

Toitlustus
79 allalaadimist
thumbnail
17
doc

Ürituseplaneerimine

ettevõte VKHK kuupäev 11.11.2008 omahind 16,83 väljatulek 1,000 l/kg/tk müügihind kasumi % koostaja nimi Triin Tammik brut TOORAINE/KOMPONENDID o ühik kao % neto Bruto X-le Neto X-le Ostuhind Hind Suitsukalafilee 0,010 kg 0 0,010 0,10 0,10 80,30 8,03 Muna 0,004 kg 0 0,004 0,04 0,04 19,24 0,77 Õun 0,004 kg 12 0,004 0,04 0,04 5,80 0,23 Värske kurk 0,004 kg 2 0,004 0,04 0,04 19,40 0,78

Kokandus
209 allalaadimist
thumbnail
17
doc

Kvalifikatsiooni eksam

3 2. TEHNOLOOGILISED KAARDID JA HINNAKALKULATSIOONID 2.1 Eelroog: Mee-ja sinepimaitseline lõhe salatipadjal portsjoni 0,150 kaal valmistatavaid portsjoneid Kokku 2 Ühiku Retsepti Kao % Toiduained Ühik 1 bruto 1 neto x bruto x neto hind h 20 Radicchio salat kg 0,019 0,015 0,038 0,030 15,00 kr 0,57 kr 20 Frisee salat kg 0,019 0,015 0,038 0,030 48,00 kr 1,82 kr 10 Virsik kg 0,017 0,015 0,033 0,030 15,00 kr 0,50 kr 12 Õun kg 0,017 0,015 0,034 0,030 15,00 kr 0,51 kr

Kokandus
223 allalaadimist
thumbnail
21
doc

Koka kutseeksam

peekonikrutoonidega portsjoni kaal 150 g valmistatavaid portsjoneid kokku 2 Hind 20% Retsepti kaal Valmistamise kaal ta Ühiku Retsepti Kao % Toiduained Ühik 1 bruto 1 neto x bruto x neto hind h 10 mugulsibul kg 0,023 0,010 0,046 0,020 5,95 kr 0,14 kr 2 või kg 0,006 0,005 0,012 0,010 80,81 kr 0,48 kr 1 valge vein kg 0,011 0,020 0,022 0,040 75,76 kr 0,83 kr 0 vesi kg 0,080 0,100 0,160 0,200 0,00 kr 0,00 kr

Toitlustus
355 allalaadimist
thumbnail
42
xlsx

Kalkulatsiooniõpetus

kliendivajaduste , toidukorra ja toidu olemusega ( kerge salat või toitev magustoit Kohandamine Kalkulatsiooni koostakse olemasoleva retsepti põ internt,jne) Retseptis toodud kogused teisendatakse kg/L Kogused kirjutatakse x bruto lahtrisse Määratakse porstjonikaal ning arvutatakse portsjo väljatulek ei pruugi sobida meie vajadustega Arvutatakse omahind a müügihind suurköögi õpik l Retsepti kaal Valmistamise kaal

toiduainete sensoorse...
34 allalaadimist
thumbnail
22
doc

Koka eksami aruanne

Kõrvitsa püreesupp röstsaiaga Portsjoni kaal 196/25 Valmistatavaid portsjoneid kokku 2 tk Retsepti Valmistamise kaal kaal Hind 1 1 Ühiku Retsepti Kao % Toiduained Ühik bruto neto x bruto x neto hind hind 30 kõrvits kg 0,150 0,105 0,300 0,210 6,8400 kr 1,02 kr 16 sibul kg 0,040 0,034 0,080 0,067 9,3972 kr 0,37 kr 100 vesi kg 0,050 0,000 0,100 0,000 0,00 kr aedvilja puljongi pulber kg 0,005 0,005 0,010 0,010 78,4800 kr 0,39 kr

Kokandus
191 allalaadimist
thumbnail
26
doc

Suurköögi eksam

4 Toidud Koorene lõhesupp TOIDU NIMETUS Koorene Lõhesupp portsjoni kaal g 200 valmistatavaid portsjoneid kokku 30 Valmistamise Hind km- Retsepti kaal kaal ta 1 Kao 1 x x Ühiku Retsepti Toiduained Ühik bruto % neto bruto neto hind hind Porrulauk kg 0,030 24 0,028 0,900 0,840 0,863 0,026 Porgand kg 0,025 25 0,019 0,750 0,570 0,573 0,014 Kartul kg 0,055 20 0,044 1,650 1,320 0,450 0,025 Või 22% kg 0,001 0 0,001 0,018 0,018 5,950 0,004 Oliiviõli L 0,003 0 0,003 0,090 0,090 7,140 0,021

Köögi õpetus
22 allalaadimist
thumbnail
56
doc

Esimese kursuse koka eksami aruanne

portsjoni kaal g 150 valmistatavaid portsjoneid kokku 60 Retsepti kaal Valmistamise kaal Hind km- ta Retsepti Toiduained Ühik 1 bruto Kao % 1 neto x bruto x neto Ühiku hind hind Riis(sõmer) kg 0,040 0 0,040 2,400 2,400 0,610 0,024 Vesi l 0,110 0 0,110 6,600 6,600 0,000 Puljongikuubik(köögivilja) kg 0,002 0 0,002 0,120 0,120 8,300 0,017 Külmutatud köögiviljad (hernes,mais) kg 0,050 0 0,050 3,000 3,000 1,500 0,075 Sool

Köögi õpetus
28 allalaadimist
thumbnail
23
doc

Kokk I kvalifikatsioon

TOIDU NIMETUS: Tervise salat Portsijoni kaal: 120g:95/25 Valmistatavaid portsjoneid kokku: 2 Valmistamise Retsepti kaal Hind 20%-ta kaal Kao Ühiku Retsept Toiduained Ühik 1 bruto 1 neto x bruto x neto % hind i hind 30 Lehtsalat kg 0,045 0,030 0,090 0,060 14,92 0,67 kr 5 roheline uba kg 0,016 0,015 0,032 0,030 20,94 0,33 kr 0 värske kurk kg 0,015 0,015 0,030 0,030 20,88 0,31 kr 10 värske tomat kg 0,017 0,015 0,033 0,030 31,32 0,52 kr

Kokandus
156 allalaadimist
thumbnail
23
doc

Pidulik lõunasöök sõbrannale

SPINATI-RUKOLA SALATI PADJAL Tehnoloogiline kaart Portsjoni kaal 130 / 30 Valmistatavaid portsjoneid kokku 2 tk Valmistamise Retsepti kaal kaal Hind Ühi 1 1 Ühiku Retsepti Kao % Toiduained k bruto neto x bruto x neto hind hind Bruschetta 10 Baguette sai kg 0,050 0,045 0,100 0,090 0,219 0,011 3 Kirsstomat kg 0,040 0,039 0,080 0,078 3,378 0,135 Mozzarella juust kg 0,040 0,040 0,080 0,080 6,772 0,271 16 Basiilik (värske) kg 0,005 0,004 0,010 0,008 14,600 0,073 22 Küüslauk kg 0,001 0,001 0,002 0,002 2,315 0,002

Kokk
81 allalaadimist
thumbnail
192
xls

Ökonomeetria MS3-1

51- Omanik/FI 10- E või ev Pm.maa, 12-Pm.maa, juht 1 - omandis, 11-Pm.maa, ühiskasutuse Maakasutus v_toojou_a jrk Aasta 5_Maakond ha renditud, ha s, ha kokku astauhik X1 X3 X4 X5 X6 X7 X8 1 2000 Jõgeva 0,00 2 177,00 0,00 2 177,00 0,00 2 2000 Jõgeva 0,00 872,00 0,00 872,00 0,00 3 2000 Jõgeva 46,70 38,00 0,00 84,70

Ökonomeetria
74 allalaadimist
thumbnail
150
doc

СБОРНИК МЕТОДИК ПО РАСЧЕТУ

504.064.38 (, , , , , .), . ..................................................................................................4 1. ..............5 1.1. ....................................................................................5 1.2. .........................................................................................5 1.3. .....................................................................................6 1.4. ....................................................................................7 1.5. ........................................................................................7 2. 30 /.....................................................................9 2.1. ..................................................................................9 2.2. .......

Ökoloogia ja...
5 allalaadimist
thumbnail
42
xls

Toiduained

KTUD.RH. küllastatud rasvhapped Toitainete sisaldus tabelis tähendab... C16 palmitiinhape 0 C18 steariinhape ­ MKTA.RH. monoküllastamata rasvhapped PKTA.RH. polüküllastamata rasvhapped C18:2 linoolhape C18:3 linoleenhape VL.KIUDAINED vees lahustuvad kiudained RET.EKV. retinooli ekvivalent NIATS.EKV. niatsiini ekvivalent PANT.HAPE pantoteenhape R% sisaldab x% rasva KLASS E tailiha sisaldus üle 55% KLASS O tailiha sisaldus 40-45% (0.9) söödav osa 90% Sul. sulatatud Rasvas. rasvasusega Toitainete sisaldus tabelis tähendab... vastava toitaine sisaldus antud toiduaines on 0 või minimaalne andmed toitaine sisalduse kohta antud toiduaines puuduvad ENERGIA (kcal) ENERGIA (kJ)

Kehaline kasvatus
46 allalaadimist
thumbnail
144
xlsx

Tervislik toitumine

NIKKEL, µg 8,6 10 9 10 KROOM, µg 0,4 0,5 0,5 0,5 FLUOR, µg 8,6 10 9 10 JOOD, µg 0,4 0,5 0,45 0,5 SELEEN, µg 1,9 2,3 2 2,3 ALUMIINIUM, mg 0,26 0,3 0,3 0,3 Kartul, kooreta, Kartuli- Porgand, Porgand Porgand, keedetud krõpsud koorega (0,92) keedetud 76,9 568,9 ENERGIA, kcal 35,9 39 37,4 321,7 2380,5 ENERGIA, KJ 150,4 163,1 156,3 77 3 VESI, g 82 89 91 7,6 5,6 VALGUD, g 0,92 1 0,6

Toit ja toitumine
25 allalaadimist
thumbnail
63
pdf

FINANTSANALÜÜSI MEETODITE VÕRDLUS: ETTEVÕTTE PANKROTIOHU PROGNOOSIMINE

TALLINNA MAJANDUSKOOL Majandusarvestuse ja maksunduse osakond Maria Kashirova FINANTSANALÜÜSI MEETODITE VÕRDLUS: ETTEVÕTTE PANKROTIOHU PROGNOOSIMINE Lõputöö Juhendaja: Rene Pihlak Tallinn 2011 SISUKORD SISSEJUHATUS ............................................................................................................................... 4 1 ETTEVÕTETE FINANTSSTABIILSUSE KUJUNEMISE TEOREETILISED ALUSED .............. 6 1.1 Finantsstabiilsus ja pankrotioht..................................................................................................... 6 1.2 Meetodid pankrotistumiste prognoseerimiseks .......................................................................... 8 1.3 Finantsstabiilsuse reitingu skoori meetod .................................................................................10

Finantsanalüüs
217 allalaadimist
thumbnail
638
pdf

Eesti eluasemefondi puitkorterelamute ehitustehniline seisukord ning prognoositav eluiga

EHITUSTEADUSKOND Eesti eluasemefondi puitkorterelamute ehitustehniline seisukord ning prognoositav eluiga Uuringu lõpparuanne Ehituskonstruktsioonid Ehitusfüüsika Tehnosüsteemid Sisekliima Energiatõhusus Tallinn 2011 EHITUSTEADUSKOND Eesti eluasemefondi puitkorterelamute ehitustehniline seisukord ning prognoositav eluiga Uuringu lõpparuanne Targo Kalamees, Endrik Arumägi, Alar Just, Urve Kallavus, Lauri Mikli, Martin Thalfeldt, Paul Klõšeiko, Tõnis Agasild, Eva Liho, Priit Haug, Kristo Tuurmann, Roode Liias, Karl Õiger, Priit Langeproon, Oliver Orro, Leele Välja, Maris Suits, Georg Kodi, Simo Ilomets, Üllar Alev, Lembit Kurik

Ehitusfüüsika
66 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun