Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Etikett Itaalia (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Millised nad on?
Vasakule Paremale
Etikett Itaalia #1 Etikett Itaalia #2 Etikett Itaalia #3 Etikett Itaalia #4 Etikett Itaalia #5 Etikett Itaalia #6 Etikett Itaalia #7 Etikett Itaalia #8 Etikett Itaalia #9 Etikett Itaalia #10 Etikett Itaalia #11 Etikett Itaalia #12 Etikett Itaalia #13 Etikett Itaalia #14 Etikett Itaalia #15 Etikett Itaalia #16 Etikett Itaalia #17 Etikett Itaalia #18
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 18 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-09-27 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 3 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor tuulekivihall Õppematerjali autor

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

Restoranid on toitlustusettevõtted. Need pakuvad:  kvaliteetset toitu ja teenindust,  mugavat keskkonda,  ajaviidet. Restoranid võivad olla iseseisvad ettevõtted. Neid jaotatakse:  esindusrestoranid,  lõunasöögirestoranid,  konkreetsetele toodetele spetsialiseerunud restoranid: pitsarestoranid, kalarestoranid, küüslaugurestoranid, biifsteegirestoranid jne,  konkreetsetele köökidele spetsialiseerunud restoranid: Vahemere, Itaalia, Kreeka, Prantsuse, Vene jne köögile spetsialiseerunud. Restoranid võivad asuda hotellides, laevadel, rongides, firmades jne. Hotellirestoran  Pakub hommikusööki hotellis ööbijatele täieliku eneseteenindusega (buffet-lauast) või osalise teenindusega lauast.  Pakub lõunasööki hotellis ööbijatele, külalistele ja konverentsikeskuse külastajatele päevamenüü või menüükaardi järgi (à la carte menüü)

Analüüsimeetodid äriuuringutes



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun