Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge

"restoran" - 366 õppematerjali

restoran - puudub menüü ja hinnakiri-olemas lahtiolekuajad, tubade pildid-kuid kõikide tubade hindu ei ole, paketid-kirjas mida sisaldab ja hinnad kõik olemas, aadress ja kontakt nr-id on, koduleht on eesti ja inglise keeles).

Õppeained

Restoraniteenindus -Kutsekool
thumbnail
5
ppt

Josephine restoran

Cafe Josephine Kristina Uibukant 10.A klass Suured asjad saavad sageli alguse juhusest või detailist. Väike vanalinnakohvik on just üks neid näiteid, kus pintsak nööbi ümber on õmmeldud. Kõik siin sai alguse sellest, et sokolaadimeister ja kohvikupidaja Peeter Reier, keda enam ehk teatakse Pierre'i nime järgi, sattus Vividi salongis nägema luksuslikku Itaalia köögimööblit. Köök Pierre'i niivõrd ei köitnudki, kuivõrd kullakarvaline klaas, mida seejuures oli kasutatud - klaasi tagumine pool oli siiruviiruline ja kullakarvaline, otsekui oleks sulametalli sisse värvi segatud. Pierre'il tekkis mõte kasutada sätendavat klaasi oma sokolaadiesitlustel. Tavaliselt valatakse kuum sokolaad marmorplaadile, mis on küll ka väga väärikas materjal, kuid sokolaadisena ei näe välja sugugi nii sikk kui läikiv ja sätendav klaaspind. Menüü 1. Pierre'i maius ........ kolm erinevat sokolaadik...

Eesti keel → Eesti keel
16 allalaadimist
thumbnail
12
odp

RESTORAN RIBE

Restoran Nimi: Rühm: Address Vene tn 7, 10123 Tallinn Telephone number + 372 6313 084 Open/ Closed: Restaurant Ribe is open from the 1st of October to 1st of May from 17:00 to 23:00. We are closed on Sunday's. About us: As a result of the ideas and the work of three waiters, restaurant Ribe opened its doors in 2007. Our ambition was and is to offer our guests high quality food and service in a pleasant environment, in surroundings in which we are confident. Entering the restaurant, you are welcomed by an open and light atrium. Moving down to the floor below, you will find yourself in a more elegant and conservative setting that also offers a private area for up to 12 people. The menu of Ribe is characterised by fresh, seasonal and definitely domestic raw produce. Naturally, we also add the tastes a...

Keeled → Erialaline inglise keel
9 allalaadimist
thumbnail
4
docx

Trollide restoran

Nad uurisid seda neli päeva, sest kuidagi ei tulnud ühist otsust. Ühele ei meeldinud asupaik, teisele selle suurus, kuid viiendaks päevaks leidsid nad lõpuks oma restorani jaole sobiva koha, mis kõikidele meeldis. See asus uues kaubanduskeskuses, mis avati mõni nädal tagasi. Koht restorani jaoks valitud, nüüd läks asi raskemaks: nüüd pidi nime välja mõtlema, menüü koostama, interjööri disainima. Lihtsalt õudne! Nagu alati, ei saanud vennad ilma vaidlemista. „Meie restoran hakkab kandma minu nime, sest mina olen kõige vanem!“ ütles Muku vihaselt. „Miks just sinu nime järgi?“ ei rahunenud noorem troll „Minu nimi pole kah halvem. Restoran saab minu nime ja punkt.“ Keskmine troll Maku jälgis vaidlemist rahulikult ega seganud neid, kuid pärast seda, kui nad lõpetasid riidlemise, ütles ka tema paar sõna selle kohta: „Kallid vennakesed! Ma ei taha, et me sellepärast riidleksime. Mul on

Eesti keel → Eesti keel
2 allalaadimist
thumbnail
2
docx

Trollide restoran

Nad uurisid seda neli päeva, sest kuidagi ei tulnud ühist otsust. Ühele ei meeldinud asupaik, teisele selle suurus, kuid viiendaks päevaks leidsid nad lõpuks oma restorani jaole sobiva koha, mis kõikidele meeldis. See asus uues kaubanduskeskuses, mis avati mõni nädal tagasi. Koht restorani jaoks valitud, nüüd läks asi raskemaks: nüüd pidi nime välja mõtlema, menüü koostama, interjööri disainima. Lihtsalt õudne! Nagu alati, ei saanud vennad ilma vaidlemista. ,,Meie restoran hakkab kandma minu nime, sest mina olen kõige vanem!" ütles Muku vihaselt. ,,Miks just sinu nime järgi?" ei rahunenud noorem troll ,,Minu nimi pole kah halvem. Restoran saab minu nime ja punkt." Keskmine troll Maku jälgis vaidlemist rahulikult ega seganud neid, kuid pärast seda, kui nad lõpetasid riidlemise, ütles ka tema paar sõna selle kohta: ,,Kallid vennakesed! Ma ei taha, et me sellepärast riidleksime. Mul on

Kirjandus → Kirjandus
1 allalaadimist
thumbnail
9
doc

Praktikaaruanne - Restoran Mezzo

............................................................................... 2 1.1 Praktika kirjeldus....................................................................................................... 2 1.2 Täidetud ülesannete kirjeldus.................................................................................... 4 2.Täiendavad lisad............................................................................................................... 7 Restoran Mezzo........................................................................................................... 7 1. Praktikaülesannete täitmise analüüs 1.1 Praktika kirjeldus Ettevõtte nimetus: Aqva Hotels Tööperiood ettevõttes: 28.09.09-09.10.09 mahuga 80 akadeemilist tundi Ettevõtte tegevusalad: · majutusteenus : AQVA HOTELLIS on 75 kõigi mugavustega hotellituba ning majutuskohti 150 inimesele.

Toit → Kokandus
304 allalaadimist
thumbnail
1
doc

Lokal in Berlin

Herzlich willkommen bei Joe's Wirtshaus zum Löwen. Bei Joes Wirthaus zum Löwen erwartet Sie eine große Auswahl an schmackhaften deutschen Gerichten, die täglich aus frischen Produkten zubereitet werden, frisch gezapftem Bier, erlesenen Flaschenweinen, spritzigen Cocktails und duftenden Kaffeespezialitäten aus frischer Röstung. Die urgemütliche Atmosphäre bei Joes Wirthaus zum Löwen Restaurants lädt Sie zum Genießen und Verweilen ein. Und im Sommer ist die Restaurant großer Biergarten mit Blick auf die Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche eine Oase der Entspannung mitten in der City. Joe's Wirtshaus zum Löwen hat nicht ohne Grund eines der größten und beliebtesten Restaurants Berlins. Joe's Wirtshaus zum Löwen Küche ist schmackhaft. Und die üppigen Portionen zu günstigen Preisen haben noch jeden satt gekriegt. Alle Speisen werden aus frischen, regionalen Produkten zubereitet und kommen stets frisch und hausgemacht auf den Tisch. Die Gä...

Keeled → Soome keel
6 allalaadimist
thumbnail
9
doc

Rändur restoran ja kohvik

TALLINNA PEDAGOOGILINE SEMINAAR Äriplaan Rändur restoran ja kohvik Nadezda Vassiljeva Tallinn 2012 Sissejuhatus : 1. Äriidee tutvustus lk3 1.2 Ärinimi, adress 1.3 Äriplaani esitaja andmed 2. Toode/ Teenused lk4 3. Tootmine/ Seadmed lk5-6 3.1 Tootmine 3.2 Seadmed 4. Personal lk7 5. Finantsprognosid lk8-9 5.1 Finanseerimine

Majandus → Äriplaan
103 allalaadimist
thumbnail
11
doc

Steffani pizzarestoran

PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS RAPORT STEFFANI PIZZARESTORAN KAISA KOTTER K-10B PÄRNU 2010 SISUKORD 1. ETTEVÕTE...................................................................................................3 2. ESMAMULJE................................................................................................4 3. MENÜÜ........................................................................................................5 4. TEENINDUS..................................................................................................6 5. ISTEKOHT...................................................................................................7 6. LISATEENUSED.............................................................................................8 7. ROOG..........................................................................................................9 8. LAHKUMINE.........

Majandus → Klienditeenindus
30 allalaadimist
thumbnail
1
docx

Kombed restoranis

Kombed restoranis Leppides kokku kokkusaamise restoranis, tuleks pidada silmas järgmisi põhimõtteid. Kui saabutakse esimesena võib saalis teist kaaslast oodata, tellides endale aperitiivi või mõnda muud jooki ning tutvuda menüüga, kuni kõik kutsutavad on kohal. Äärmiselt ebaviisakas on ennast lasta oodata üle kahekümne minuti, sest see kes ootab üle kahekümne minuti võib anda ära tellimuse või lihtsalt minema jalutada. Olukorra lahenduseks oleks kõige parem ja lihtsam telefoni teel teavitada teist osapoolt viivitusest. Arvestades sugu tuleks mehel, kes on naise restorani kutsunud, saabuda enne määratud aega ja oodata daami ukse ees väljas. Kui juhtub, et daam jõuab ennem võib ta siseneda restorani üksinda ja teatada kelnerile, et leppis kokku kokkusaamise ning kelner saab ta viia tellitud laua juurde juhul kui laud oli tõepoolest ettetellitud. Vabamalt võib käituda kui mees kutsub teist meest siis võib oodata...

Inimeseõpetus → Inimese õpetus
9 allalaadimist
thumbnail
5
doc

Restoraniteeinduse kokkuvõte

1. Restorani liigitus- Ajaviiterestoran,vabaajarestoran,toidurestoran jne jne jne 2. Kelneri töö organiseerimisel kasutatavad teenindusviisid Individuaalne teenindusviis-kelner tegeleb oma laudades istuvate klientidega algusest lõpuni;võtab tellimuse ja täitab selle ja arveldab. Paarisviisiline teenindusviis-ühes töötsoonis 2 kelnerit;kelnerid kokkuleppel jagavad töökohustusi. Meeskondlik teenindusviis-vanemkelner juhib 3-4liikmeliste kelnerite meeskonda;vanemkelner organiseerib aktiivset tööd söögisaalis. 3. Restoraniteenindajate tüüpkohustused Kelner- · roogade ja jookide serveerimine ( kandikult: vasakus käes nii, et sõrmed välja sirutatud, õla kõrgusel , vaagnalt: tõstab toite taldrikule, enne serveerimist näitab seda ) · Klientidega suhtlemine · Puhaste nõude poleerimine · Kasutatud nõude koristamine · Tuhatoosi vahetamine · La...

Turism → Restoraniteenindus
141 allalaadimist
thumbnail
1
docx

Advantages and disadvantages of fast food

Advantages and disadvantages of fast food Why do we eat fast food? Perhaps it's the cheapest and fastest or is it the most tasteful? Answer of this question is in your head. People eat fast food for many different reasons, maybe because it's the fastest, the easiest and almost cheapest food. I think this is the main reason why people do it. One of the biggest advantages of fast food is that a restoran, who sells fast food, has a restoran in every corner. If you want to eat something, you are in a hurry, then you just jump in to fast food restoran and problem solved. But still why isn't fast food good? Easiest explanation ­ it is fast food. It's too fatty, it's not healthy and it's making you fat- if you eat it too often. Some people even says it's like a poision for you body. If you choose fast food, you mast have pretty good reason why you chose it. It's not good for you

Keeled → Inglise keel
8 allalaadimist
thumbnail
22
odp

Nõukogude toidukultuur

ning hoidiste valmistamise populaarsus ● Toiduained kehva poolsed nt margariin ● Pikad järjekorrad e sabad (suhkur, mandariiid)   "Vabandage, kas see on leivakauplus, kus ei ole leiba?" "Ei, see on lihakauplus, kus ei ole liha. Leivakauplus, kus ei ole leiba, on üle tee."  Restoranid ● Argirutiini tõi vaheldust nädalalõpp restoranis. Igati kättesaadava hinna eest sai nii häid roogi maitsta kui ka jalga keerutada, mistõttu muutus restoran populaarseks õhtuveetmise kohaks ● Kohvik Tallinn, restoranid Kalinka, Solnok (Ungari ja Nõukogude Eesti sõprussidemete rõhutamiseks loodud) ● Sööklakultuur Aeg jookseb, töö seisab, pudel käib ringi. ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

Ajalugu → Ajalugu
2 allalaadimist
thumbnail
1
rtf

Mikä Minusta Tule ?

Mikä Minusta Tule ? Lapsena tulevaisuuden suunnitelmia kyseltiin jatkuvasti ja niihin aikoihin minulla oli aina vastaus valmiina. 6-vuotiaana halusin olla tanssija, 10- vuotiaana poliisi. Lapsen varmuudella julistetut urahaaveet unohtuivat ja muuttuivat vuosi vuodelta, mutta mitä vanhemmaksi tulin, sitä epävarmemmaksi tulin, mikä todella haluaisin olla sitten isona. Peruskoulu jälkeen oli vähän paniikki kun suunnitelmat jatko-opiskelupaikan suhteen eivät vieläkään olleet kirkkaana mielessä. Minulla ei varsinaisesti ole mitään konkreettisia haaveita ja nautin siitä mitä tällä hetkellä teen. Antaa elämän kuljettaa. Maailma valheita piilee tuhansia ja miljoonia erilaisia tapoja jännittäviä tarjouksia, joista jokainen valita itselleen parhaiten.

Toit → Catering
2 allalaadimist
thumbnail
10
doc

Baaritöö

Evely Press 2008/2009 Baaritöö BAARITÖÖ Baar- väike restoran või kohvik, kus on kõrge lett ja selle äärtes pukkistmed. Baar tuleb sõnast barrier,mis tähendab barrikaadi. Kokteil- lühike segujook. Serveeritakse kokteiliklaasist (6 cl), ei ole pikendatud veega. 1920- 30 hakati segama kokteile. Sageli tehti erinevatest jookidest segusid, et leevendada halba maitset, anda aroomi, uudishimu luua midagi uut ja huvitavat, kasutada tervise parandamiseks. Suurim segujook on loodud Philadelphias: 1350 l soome vodkat

Majandus → Klienditeenindus
41 allalaadimist
thumbnail
2
docx

Restoranid ja rahvusrestoranid tänapäeval

kes tellivad menüüs pakutavast valikust toite, mis spetsiaalselt neile valmistatakse. Uuemal ajal levinud ka mõiste "kiirtoidurestoran" näiteks McDonalds, mis klassikalises mõttes restoranide hulka ei kuulu. 3 Restoranid paiknevad tihti hotellides, meelelahutusasutustes, klubides või eraldi majana. Samuti on restoranid ka laevadel ja rongides. Teisalt kasutatakse sadamalinnades tihti vanu laevu restoranidena, mis enamasti küll ei sõida, vaid seisavad kai ääres. Näiteks restoran "Admiral", mis asub ajaloolisel aurulaeval Tallinna sadamas. 4 Restorane peetakse teisteski eksootilistes või eksklusiivsetes paikades, näiteks tegutsevad Eestis restoranid Tallinna teletornis ja Tartu ajaloolises püssirohukeldris. Tänapäeval ehitatakse kauni vaatega paikadesse ka pöörlevaid restorane, milles einestajad võivad nautida vaadet igasse ilmakaarde. 5 Näiteks Dinner in the Sky on unikaalne üritus, mis annab võimalusi nautida sampanjat 50 m kõrgusel

Kultuur-Kunst → Kultuur
1 allalaadimist
thumbnail
8
odt

Tööohutus

Minu elukutsega seotud tervistkahjustavad tegurid hotelli-, restorani- ja toitlustussektoris Referaat Juhendaja: Kõrghooajal toimunud tööõnnetuse suur majanduslik kahju 200 000-eurose aastakäibega restorani kokk libastus katkisel põrandaplaadil. See toimus kõrghooajal ja tema asendaja leidmine võttis aega. Kahju oli kokku 11 830 eurot. Enamikku tööõnnetusi on võimalik ennetada tõhusa koolitusega ühendatud hea juhtimise ja järelevalve abil. Tööõnnetuste ennetamine on lahutamatu osa eduka ettevõtte juhtimisest. Tööandjad saavad enamikku tööõnnetusi ja kutsehaigusi ennetada, tuvastades ja kõrvaldades töökoha ohud või vähemalt minimeerides nende mõju. Libastumised, komistamised ja kukkumised Libastumised, komistamised ja kukkumised on kõige tavalisem tööõnnetuste põhjus hotelli-, restorani- ja toit...

Turism → Turism
174 allalaadimist
thumbnail
2
docx

Toitlustuse trendid Eestis 21.sajandil

Kõik peab ajaga kaasas käima. Restoranid peavad tänapäeval arvestama sellega, et kliendid on kõik väga erinevate soovidega. Iga klient tahab, et teda teenindataks vastavalt tema soovidele. Restoranid on vähendanud oma menüüde mahukust. Toitude valik on väiksem, kuid see-eest on nende kvaliteet parem. Inimesed on tänapäeval oma toidu suhtes palju valivamad. Pööratakse suurt tähelepanu toidu tervislikkusele, sest vale toitumine võib põhjustada erinevaid haigusi. Kiirtoidu restoran McDonald's on enda kodulehele lisanud menüü, kus iga toidu juures on kirjas palju kaloreid, valke, süsivesikuid, rasvu see sisaldab. Inimesed väärtustavad rohkem ka kodumaist toodangut, sest need ei sisalda nii palju säilitusaineid. Ökotooted on väga moes. Ammende Villa A la Carte restoran Pärnus on oma menüüsse lisanud mõningate toiduainete päritolu, näites supp ,,Merest ja Talust" üheks koostisosaks on Viljandimaa part. Toodetele kirjutakse

Toit → Toitlustus
16 allalaadimist
thumbnail
1
odt

Minu vanemate elu ENSV ajal

Minu vanemate elu ENSV ajal Sel ajal söögipuudust küll polnud,süüa oli ,kuid valik oli loomulikult kesisem kui praegusel ajal.Söödi nagu ikka,makaronid,kartulid,liha,kala,muna jne.80 aastate alguses töötas minu ema Tallinna linnavalitsuse Rae restoranis peakokana ,päeval oli söökla linnavalitsuse töötajatele keda sai toitlustatud ja õhtul oli restoran kus põhiline klient oli vene rahvusest meremees.Ja kuna sai töödatud sellises kohas ei olnud meil kunagi söögipuudust perel oli alati kõht täis head ja paremat oli külmikus.Kõike oli saada kui sul oli suur tutvusringkond kuna sai töödatud sellises kohas oli neid tuttavaid ka palju. Kõik mis tööl inventuuriga üle jäi sai omavahel ära jagatud nii, et kui õhtul koju sai mindud siis olid kotid head-paremat täis. Tööd oli tol ajal väga palju

Ajalugu → Ajalugu
62 allalaadimist
thumbnail
14
docx

Erialaga seotud tervistkahjustavad tegurid ja tegurite mõju

VÕRUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS Turismi õppetool Chaty Uibopuu TT-11 Erialaga seotud tervistkahjustavad tegurid ja tegurite mõju reguleerivad seadusandlikud aktid EV-s Referaat õppeaines ,,Töökeskkond" Juhendaja õpetaja Aivar Kalnapenkis Väimela 2011 SISUKORD SISSEJUHATUS Tööandjatel on õiguslik ja moraalne kohustus tagada ohutu ja tervislik töökoht. See on ka rahaliselt otstarbekas ­ väärtusliku töötaja kaotamine vigastuse tõttu on ärile halb ning samuti on asendustöötaja värbamine ja väljakoolitamine kulukas. Enamikku tööõnnetusi on võimalik ennetada tõhusa koolitusega ühendatud hea juhtimise ja järelevalve abil. Tööõnnetuste ennetamine on lahutamatu osa eduka ettevõtte juhtimisest. Tööandjad saavad enamikku tööõnnetusi ja kutsehaigusi ennetada, tuvastad...

Haldus → Töökeskkond
46 allalaadimist
thumbnail
11
pptx

Atlantis

Atlantis Merilys Kängsepp & Helena Kullasaar Kontakt Lahtiolekuajad: P-N 12.00-24.00 R,L 12.00-01.00 Tel +372 7 385 495 [email protected] Turundamine · Hinnad jäävad vahemikku 1.90 ­ 19.10. · Restorani kohta saab infot eelkõige kodulehelt www.atlantis.ee Sissepääs · Üpris kerge leida, kuna asub hea koha peal. · Restorani teeb silmatorkavaks Atlantise suur reklaamsilt. · Kodulehel on piisavalt infot. Ruum · Valgustus- hästi palju heledamate valgustega lampe + elav leek hubases kaminas. · Helitaust · Ooteruum / garderoob Mööbel · Seal on väga mugav mööbel ja see sobib sealse saaliga väga hästi kokku. Midagi pole üleliia. · Lisandid · Kaitstud seljatagune Teenindaja Teenindaja plussid: · Abivalm...

Kultuur-Kunst → Kultuur
4 allalaadimist
thumbnail
3
docx

3 restorani analüüs

eelkooliks. Sööklaks muudeti ka ,,KO-KO-KO". Tõsi- mõnevõrra parema köögiga kui teised Tartu kesklinna söögikohad. Välja arvatud ,,Ateen", mis sai nimeks ,,Volga". 1940- aastate lõpul, kiideti üliõpilasringkondades just ,,Koopa" maitsvaid kastmeid. Hiljem lisandusid tunnustavad sõnad siinsete snitslite ja karbonaadide kohta. Lihaportsjonid olid suured ja hästi läbipraetud. Selles osas pakkuvat ,,Koopale" konkurentsi vaid Raudteejaama restoran, mis jäi ju Vana- Tiigi vaid kiviviske kaugusele. ,,Koobas" hakkas ikka enam kujunema õllesõprade meeliskohaks, kuni muudeti ,,Humala" nime kandvaks õllerestoraniks. '' Volga '' Restoran "Volga" - ajaloo elegantne peegeldus Legendaarne restoran Volga asub Tartu vanalinnas, 1783. aastal ehitatud klassitsitlikus stiilis hoones. 2007. aastal renoveeritud restoraniruumide sisekujundus järgib 20-30ndate aastate art deco stiili, mil seal tegutses kõrgseltskonna lemmikkohvik.

Toit → Kokandus
29 allalaadimist
thumbnail
16
ppt

RESTORANIDE KIRJELDUS

RESTORANIDE KIRJELDUS Marleen Alle K-12A SISUKORD • KOHVIK MOON • RESTORAN LUSIKAS KOHVIK MOON • Aadress: Võrgu 3, 10415, Kesklinn, Tallinn, Harju maakond • Kontakttelefon: 6 314 575 • Email: [email protected] • Koduleht: kohvikmoon.ee • Köök: Eesti, Vene • Atmosfäär: Restoran, Kohvik • Kohtade arv: 60 • Lisavõimalused:Lastele, tasuta parkimine, wifi, terass, ärikohtumisteks, kaasaostmise võimalus, seinakontakt, kinkekaart • MOON AVATUD: • E - L 12 - 23 • P 13 - 21 • Ebatavaline nimi. Ebatavaline asukoht. Aga muidu vägagi tavaline koht. • Moonis on meil linnapoistel ja tüdrukul veel suurem väljakutse, mille märksõnadeks on – lihtsus, iseseisvus, kohalik tooraine, ausus ja austus, põhjamaine kargus, Kalamaja

Majandus → Teenindus
3 allalaadimist
thumbnail
15
doc

TEADLIKU KÜLASTAJANA PÄRNU JAHTKLUBIS

ning võimaldas lauas mugavalt suhelda. Taaskord jättis suhtumine mulje, nagu me kliendina ei ole eriti seal oodatud. Klienditeenindaja märkas meie lahkumist, kuid ei jätnud meiega viisakalt hüvasti. Suhtlus e-kirja teel Autorid saatsid päringu 13.oktoobril kell 12.15 Pärnu Jahtklubi restorani juhatajale, kes vastas e-kirjale 16.oktoobril kell 07.25. Päringu sisuks oli soov korraldada sündmust Pärnu Jahtklubis, broneerides üheks õhtuks terve restoran. Lisaks uurisime grupimenüü olemasolu ning meelelahutusprogrammi võimalikku tellimist nende poolt. Pärnu Jahtklubi restorani juhataja e-kirjas oli kasutatud head teeninduskeelt ning pakutud oli omapoolseid lahendusi ja soovitusi. 8 2. PÄRNU JAHTKLUBI RESTORANI TEENINDUSE PUUDUJÄÄGID JA ETTEPANEKUD PARENDAMISEKS Kuna Pärnu Jahklubi on rahvusvaheliselt tunnustatud jahisadam on restoranil kanda

Turism → Turismi -ja hotelli...
61 allalaadimist
thumbnail
8
xls

Sõnad

Eesti soomlane Hispaania Venemaa Soome hispaanlane Prantsusmaa Leedu eestlane Suurbritannia venelane Ameerika prantslane Norra lätlane taanlane silm poolakas lokkis Rootsi lühike ameeriklane friikartulid Poola kõhn suurbritanlane leedukas Kreeka karbi sees norralane puude vahel sakslane akna juures kreeklane maja taga Läti kooli lähedal Taani nurgas rootslane laua kohal Saksa pank teater raudteejaam supermarket spordikeskus teenindusjaam kino sirged pikk juuksed paks heledapäine toa keskel uude vahel kooli ees kna juures ukse kõrval voodi peal ooli lähedal laua all läbi linna...

Keeled → Inglise keel
32 allalaadimist
thumbnail
18
doc

Gastronoomia ajalugu

*Serveerimise käigus pakutakse 20?30 erinevat tapas-tüüpi suupistete käiku, et esindatud oleks terve maitsespekter, äärmuslikud tekstuurid ja konsistents, tekitamaks mälestusväärseid elamusi. Sellised menüüd on ilmestatud uudsete serveerimisideedega, nagu näiteks spetsiaalsed lusikad, mis rõhutavad toidu aroomi. 16 Ferran Adria ja tema restoran El Bulli Ferran Adriàd peetakse üheks kümnest gourmet-maailma tippude tipust, keda imetletakse, enesele eeskujuks seatakse ja kelle maitseid püütakse järele teha. Tema järglasteks nimetavad end sellised kokanduse suurkujud nagu inglane Heston Blumenthal (restoran Fat Duck), ameeriklane Thomas Keller (restoran French Laundry) ning hispaanlastest vennad Joan, Jordi ja Josep Roca (restoran Le Celler). Ferran Adrià Hispaania

Toit → Toitlustus
34 allalaadimist
thumbnail
2
docx

Äriplaan toitlustus

Tegevusalad: Toitlustuseteenuse pakkumine Turuuuringud ja reklaamitegevus Teenindus Toitlustus väljaspool ettevõtet Äriidee: Tegemist on kiirtoidurestorani ja vabaaja veetmise kohaga, mis asub valga linnas. Äri eesmärgiks on inimeste kiire ja kvaliteetne toitlustamine, catering teenuse pakkumin ning vabaaja veetmise võimaluse pakkumine. Igapäevase tegevusprotsessi eesmärgiks on pakkuda oma klientidele kõrgel tasemel teenust motiveeritud profesionaalse meeskonna poolt. Restoran kasutab igapäevaselt kahte erinevat menüüd, esimene menüü pakub kliendile klassikalist kiirtoitu, teine menüü on aga vahelduv, mis pakub erinevate riikide klassikalisi kiirtoite. Lisaks kohapeal söömise ja kaasa ostmise võimalusele tegeleb ettevõte lõunasöögiteenuse pakkumisega erinevatele firmadele. Firmad saavad tellida meilt oma lõunasöögi otse oma kontorisse. Pakume toitlustust ka erinevate väliüritustel. Toode: Tooteks on kõrgel tasemel toitlustuse pakkumin...

Majandus → Ettevõtlus
100 allalaadimist
thumbnail
10
docx

Menüü tegemine

Tartu Kutsehariduskeskus Iseseisevtöö Menüü presenteerimine Eneken Kukk Grupp: MJ113 Juhendaja: Ülle Kruuda Tartu 2015 Menüü 1. Polpo bouillabaisse 2) Suitsune part 3) Kohupiimasõrnikud 4) Nestea jäätee 5) Macchiato espresso 1.Supp 2) Praad 3) Magustoit 4) Kohvijook Valitud toitlustusettevõte on Polpo restoran Tartus Restoran Polpo maja ajalugu ulatub 16. sajandi teise poolde. Restoran on väga moderne ning hubane, sealne söök on tehtud täie pühendumisega mõeldes kliendile. Minu valitud supp sisaldab tiigerkrevette, karbisid, lõhefileed ning safrani. Mulle meeldib, see toit, sest see sisaldab huvitavaid komponente ning on samas väga tervislik. Minu valitud praad sisaldab ratatouill’e, punaveinikastet, punase sibula moosi ning mikroürte. Valisin selle, sest tegemist on väga

Toit → Catering
16 allalaadimist
thumbnail
8
doc

Toitlustusettevõtted

ettevõtte kuvand. (Kellele? Mida? Kuidas?) 2.Miks on restoranid toitlustusteenuste turul? Sest nad pakuvad kvaliteetset toitu ja teenindust ning mugavat keskkonda. Nad võivad olla iseseisvad ettevõtted või pakkuda toitlustusteenuseid hotellides, spaades, konverentsikeskustes, laevadel, rongides, firmades jne. 3. Milliseid restorane oskate nimetada oma kodukohas (või näiteks Tallinnas, Tartus, Pärnus jne)? Restoran Paide, Kuninga Restoran, Admiral, Amarillo, Antiik Briti Restoran, Baieri Kelder, Lusikas, Moon, Leib Reso ja Aed 4. Milliseid hotellirestorane oskate nimetada? Bordoo, Novell, Senso, Nero, Monaco, Päeva Villa, Ammende Villa, Dorpat Restoran, Pühajärve Hotell ja Spa, Bernhard Spa, Tervise Paradiisi Restoran 5. Kirjeldage üht hotellirestorani. Restoran Nero- on kõrgtasemeline 186-kohaline restoran on tõeliseks oaasiks toidunautlejaile. Värvikas atmosfääris laitmatu teenindusega laualekantud hõrgud road pakuvad enamat kui meeldejäävat kõhutäit

Toit → Kodumajandus
22 allalaadimist
thumbnail
1
docx

Töökuulutus

Restoran LYRA sai alguse imepisikesest unistusest teha Tallinnasse oma väike restoran, millest nüüdseks on välja kasvanud üks suur restoran, kust laiub imeline vaade Tallinnale. Võiks öelda, et lausa linna parim vaade! Suve saabudes avame taas uue restorani Solarise katusel ning soovime pakkuda oma klientidele võluvaid toiduelamusi imelise vaate taustal. Restoran LYRA asub Solarise keskuse 4. korrusel linna südames. Tööd saab Kokk Töö kirjeldus Restoran LYRA koka olulisteks tööülesanneteks on toitude valmistamine ja serveerimine menüüde koostamine kalkulatsioonide koostamine köögi töö organiseerimine ja korrashoid tagada toiduainete olemasolu kontrollida toidu õigeaegset valmimist Nõudmised kandidaadile

Eesti keel → Eesti keel
14 allalaadimist
thumbnail
24
xls

Mikro-Makro Kontrolltöö 1

40 30 20 10 a 0 100 200 300 400 500 600 700 800 900 Klientide arv nädalas 1) Andke joonisel toodud kõveratele nimed a=MR b=d(AP) c=ATC 2) Kui restoran maksimiseerib kasumi, milline on sellel juhul kliendide optimaalne arv? 3) Milliseks kujuneb populaarsema toidu hind pikal perioodil? 4) Kui suured on sellisel juhul Draakoni restorani kogukulud? Ülesanne 5 8 punkti Firma kohta on teada Töötajate arv,N 0 1 2 3 4 5 Koguprodukt, TP 0 8 14 18 21 23

Majandus → Mikro-makro ökonoomika
478 allalaadimist
thumbnail
16
pptx

Toidlustusettevõtteid võrdlev analüüs

Toidlustusettevõtteid võrdlev analüüs KK13 – KE1 Angeelika Sooba Kairit Velt Kohad mida külastasime ● Tommi grill ● Pirosmani restoran Tommi grill ● Kellele? - Igale vanusegrupile, lihasõpradele ● Mida? - Lihatoidud, salat, alkohol ● Kuidas? - Avararus, mugav asukoht, romantiline inerjöör ● Miks? - Kasumi teenimiseks Pirosmani restoran ● Kellele? - Lihasõbrad, pered, kõik vanusegrupid ● Mida? - gruusia köök, liha, salat, vein ● Kuidas? - Hubasus, gruusiapärasus – toidus, teeninduses, muusikas ● Miks? - Kasumi teenimine, parimate gruusia roogade pakkumine Tommi grill vs Pirosmani ● Mugav asukoht ● Kiire ja meeldiv teenindus ühistranspordi ●

Toit → Toiduohutus
10 allalaadimist
thumbnail
12
pdf

MAAKONDADE TÖÖ

Vaateplatvormilt avaneb muinasjutuline vaade linnamüürile ja sellel troonivale Stenbocki majale, Tallinna tornidele ning sadamale. Tallinna Vanalinna söögikohad. Eesti kööki pakkuvad kohad: Restoran Kaerajaan- on moodne versioon kohalikest traditsioonidest.Tantsule viitav nimi, toit ja kujunduselemendid on kõik mõjutatud Eesti kultuuripärandist. Tule Estonia restoran- pakutakse traditsioonilisi vanade eesti retseptide järgi valmistatud roogasid. Teisi kööke pakkuvad kohad: Tai restoran NOK NOK- menüü ja atmosfäär esindavad autentset Tai kööki. Restoranis valmistatakse ja serveeritakse kõige ehedamaid Tai roogasid. Restoran Gloria- prantsuse köögi lipulaev eestis, pakkudes Põhjamaise kulinaaria põhimõtetele tuginedes parimale kohalikule toorainele ning eelistades just seda, mida käesoleval aastaajal peenralt ja metsast leiab. Itaalia restoran Da Rocco- rõõmustab kõiki Itaalia toidu austajaid, parimast

Turism → Turism
1 allalaadimist
thumbnail
19
odp

Kolm tallinna 5tärni hotelli

Tubades on ka minibaar, seif sülearvuti hoidmiseks ja vaipkattega põrandad. Privaatsetes vannitubades on vann või duss. Seal on olemas föön, hommikumantel ja sussid. Raekoja plats ja Tallinna raekoda jäävad vaid 350 m kaugusele. Muuseumina tegutsev endine kaitsetorn Kiek in de Kök jääb vaid 280 m kaugusele. Tubade arv : 44 Toatüübid: Superior - Üheinimesetuba Superior - Kaheinimesetuba, Double võiTwin Sviit. Majutusasutuses Savoy Boutique Hotel pakutavad mugavused. Restoran, Baar, Ööpäevaringne vastuvõtt, Ajalehed, Terrass, Toad mittesuitsetajatele, Lift, Kiire sisse-/väljaregistreerimine, Seif, Helikindlad toad, Küte, Disainhotell, Pagasihoid, Suuskade hoiuruum, Saadaval toad allergikutele, Suitsetamine on eraruumides ja avalikes kohtades keelatud , Konditsioneer, Restoran (à la carte) TEENUSED: Toateenindus, Koosolekuruum/banketisaal, Pesumaja, Keemiline puhastus, Hommikusöök hotellitoas, Triikimisteenus, Pruutpaari sviit,

Turism → Turism
14 allalaadimist
thumbnail
7
ppt

PowerPoint esitlus hotell Centrumi kohta

Hotell Centrum asub Viljandi kesklinnas Centrumi ärikeskuse 3. korrusel.Kolme tärni nõuetele vastav hotell on sobiv peatuspaik nii ärireisijale kui turistile. Pakume majutust kuni 56 külalisele. Meil on kaks konverentsisaali, a`la carte restoran, saun, ilusalong, solaarium ja fuajeebaar - kõik selleks, et saaksite end siin mugavalt ja hästi tunda. Samuti on hotelli fuajee ja osad toad WIFI levialas. TOAD Punane sviit 1300-1500 kr öö Roheline sviit 1300-1500 kr öö Kahekohalised toad on rõõmsad rohelistes ja kollastes toonides kujundatud valgusküllased toad. 780-1100 kr öö Hotellis on tuba liikumispuuetega inimestele, toad mittesuitsetajatele ja allergikutele. Lisavoodi 280-350 kr Beebivoodi 100 kr

Turism → Majutus
23 allalaadimist
thumbnail
12
odt

KM3 kursuse aruanne, laev Victoria. Kokanduse erialal .

õhtusööki. 28. kohta. Pubi Kui soovite veeta õhtu lõõgastavalt, sõprade-tuttavatega lobisedes, siis on selleks ideaalne valik just Pubi, mis jaguneb kolmeks mõtteliseks osaks: Library, Iirish ja Karaoke pubi. Kokku 176 istekohta. Restoranid: Piazza a`la carte Mitmekülgses Piazza a` la carte restoranis pkautakse liha,- kala- ja hooajatoite. Hommikuti pakutakse Piazzas erihommikusööki. 300 - kohaline restoran asub 7. tekil, laeva keskosas. Gourmet Victoria Kõrgetasemeline Gourmet Victoria rahuldab ka kõige nõudlikuma toidusõbra maitsemeeli. Soovitame ergutada enda maitsemeeli viiekäigulise gourmet` õhtusöögiga, nautida seda kiirustamata koos suurepärase joogikaardiga. 92 ­ kohaline restoran asub 7. tekil, laeva keskosas. Cafe Bellman Tallink Victoria võib uhke olla mereteemalise Cafe Bellman`i rikkaliku kohvivaliku ning

Toit → Kokandus
81 allalaadimist
thumbnail
2
docx

Frantsiisiidee

Nimi Frantsiisiidee Ma leidsin frantsiisiettevõte ja selleks on Subway restoran. Subway on restoranide võrk kiire teenindamisega. Peamised müügis olevad tooted on salatid ja suured võileivad. Firma oli tehtud 1965 aastal ja seisuga 2013 aastal on 91 maades on 31673 restorani. Subway on nagu tervislik alternatiiv teiste standartsete kiirtoitude restranide ees. Selle kompanii deviis on "Veel värskem!" (ingl. Eat fresh!). Selle võrgu nimetus tuleneb inglise keele prefiksist "sub", lühendmiseks Submarine Sandvich. Need võileivad näevad välja nagu allveelaevad

Majandus → Ettevõtluse alused
11 allalaadimist
thumbnail
13
pptx

McDonalds

Fifth level Ajas tagasi 2005 - 50. aastapäev 1996- McDonalds.com 1988- McDonaldsi Burger valitakse aasta toiduks USA-s 1983- McDonalds 32-s riigis, kokku 7775 restorani 1979- HappyMeal debüüt 1975- Drive-In 1974- Ronald McDonald maja 1969- Muudeti logo 1968- Big Mac 1966- Esimene reklaam televisioonis Ajast tagasi 1961- Hamburgeri Ülikooli asutamine 1059- 100 restorani 1958- 100 miljonit burgerit müüdud 1955- Esimene kiirtoidu restoran, kuldste kaartega 1949- Friikartulid asendavad kartulikrõpsud 1948- Asutati McDonaldsi nimeline iseteenindus restoran 1940- Avati esimene McDonaldsi nimeline Barbeque restoran Kriitika kahjustab keskkonda, eriti arengumaades kahjustab oma klientide tervist ekspluateerib oma töötajaid Going Green McDonaldsi uus turustamise idee! ÖkoMcdonalds! KATSE! http://www.youtube.com/watch?v=j-ljW5YEdao http://www.youtube.com/watch?v=5HPnULHzJVc&feature=related http://www.youtube.com/watch

Turism → Turism
21 allalaadimist
thumbnail
23
odp

Kuulsad kokad välismaalt ja Eestist

Tõnis Siigur Organisatsioonid: Eesti Kulinaaria Instituudi liige. Restorani Kolm Õde peakokk Erialane haridus - koolitused: lõpetanud kokanduskooli 1992.a, täiendkoolitused Soomes, Saksamaal, Prantsusmaal Tunnustused: Bocuse d'Or Eesti kandidaat 2008, 2010, Hõbelusikas - Parim kokk 2007, Hõbelusikas - Parim gurmee-restoran 2004-2007, Stenhus - Best Restaurant, Harpers & Queen Rene Uusmees On peakokk restoran Mekk'is. Eesti Kulinaaria Instituudi liige. Ta on eesmärgiks seadnud pakkuda traditsioone kandvaid, kuid samas põnevaid ja uuenduslikke roogasid, kus kõige olulisemat rolli kannab kohalik värske tooraine. Olulisel kohal on tema jaoks ka Eesti leib, millele Rene meelest on liialt vähe tähelepanu pööratud. Rene Uusmees On saanud tunnustuse: Mare Balticum Trophy I koht 1997, Bocuse d'Or Eesti kandidaat 2010

Toit → Kokandus
53 allalaadimist
thumbnail
3
docx

Klienditeenindus

· Konjunktuuriinstituudi uuring näitab, et teeninduses oli olukord selle aasta märtsis oluliselt parem kui aasta tagasi ning lähikuudel peaks töökohti juurde tulema rohkem kui neid ära kaob. Kolme hotelli võrdlus : Strand Spa ja konverentsi hotell- kodulehekülg (eesti, inglise, soome ja vene keeles) on väga informatiivne. Olemas kõik kontaktide nimed,aadress ja telefoni nr-id. Hinnakirjad pakutvatest teenustest (hotell, konverents, restoran, spaa, wellness, minigolf, ööklubi, paketid, eripakkumised, pärnu kodulehekülje viide, uudised ). Lisaks hotelli virtuaaltuur (ing k ). Tartu Kutsehariduskeskuse hotell- koduleht (tutvustus, teenused-kõigil ei ole hindasid, restoran-puudub menüü ja hinnakiri-olemas lahtiolekuajad, tubade pildid-kuid kõikide tubade hindu ei ole, paketid-kirjas mida sisaldab ja hinnad kõik olemas, aadress ja kontakt nr-id on, koduleht on eesti ja inglise keeles).

Majandus → Klienditeenindus
9 allalaadimist
thumbnail
15
pptx

Majutusettevõtete võrldus veebilehekülgede alusel

Maarja Janson H12 L'ERMITAGE HOTEL Click to edit Master text styles Second level Third level Fourth level Fifth level L'ERMITAGE HOTEL 1. klassi hotell, mis avati 2004. Aastal. Hotell L'Ermitage asub Tallinna vanalinna külje all. Hotellis on soome saun, konverentsiruum ning restoran. L'ermitage Hotel pakub mitmeid teisigi lisateenuseid (autorent, parkimine garaazis, jalgrattad jne). L'ERMITAGE HOTEL veebileht Click to edit Master text styles Second level Third level Fourth level Fifth level L'ERMITAGE HOTEL VEEBILEHE PLUSSID: VEEBILEHE MIINUSED:

Turism → Majutus
42 allalaadimist
thumbnail
7
doc

Ray Krock ja McDonald's

Peale selle on ta tegelenud Floridas kinnisvara müügiga, sealt aga tuli koju Chicagosse tagasi ning temast sai kokteili- mikserite müügimees Earl Prince Company's. 1954 aastal olles 52 aastane edukas müügimees, kelle alluvuses töötas juba mitu alluvat oli mikserite turule tulnud palju konkurente. Otsides uut toodet, mille müügiga tegeleda viis tee teda San Bernardinosse Los Angelese lähedal, kus asus tema ettevõtte suur- klient, edukas väike restoran, mida ta näha soovis.( Hattwick R.E.) See oli vendade Maurice ja Richard McDonald'si restoran, Nad olid kiirtoidu müügis väga edukad ja olid ostnud juba kaheksa Prince Castle kokteilimikserit, ja see just huvitaski müügiesindaja Ray'd, et mida nad nendega teevad. Sõites Idarannikult Illinois'st San Bernardinosse, leidis ta sealt eest Kuldkollaste kaarte alt väikese puhta klaasseintega kiirtoidukoha, kus töötasid valgete pabermütsidega teenindajad. Restoran

Majandus → Ettevõtluse alused
5 allalaadimist
thumbnail
10
docx

SANATOORIUM TERVIS HINNAPAKKUMINE

fuajees 11.00-12.30 Koosolek 40-kohaline seminariruum. Ruumiseade stiil: U-kujuline. Ekraan, pabertahvel, TV, grafoprojektor 12.30-13.30 Lõunasöök Buffet restoran 13.30-15.00 Koosolek 40-kohaline seminariruum 15.00-15.30 Kohvipaus Kohvipaus konverentsikorruse fuajees 15.30-17.00 Koosolek 40-kohaline seminariruum 18.00 Õhtusöök Buffet restoran 21.00 Pidulik vastuvõtt Hotelli kohvik, Pärnu kammerkoor 12.06 7.00-8

Majandus → Konverentsiteenused
60 allalaadimist
thumbnail
4
doc

Nimetu

lemmik hotell 2010''. Kuna enne õppekäigule minekut oli teada, mis hotellidesse on minek, siis erinevusi hotellide vahel oli lihtne tähele panna. Sokos Hotel Virus kohtusime fuajees Maret Kaldmaaga, kes viis meid väikesesse konverentsiruumi ning rääkis täpsemalt, millised on hotellis pakutavad teenused, kes moodustavad põhiklientuuri ning hiljem näitas ta meile hotellitube. Savoy Hotellis näitas meile Alver Pupart tube, restoran MEKK'i, Savoy Baari ja samuti räägiti, mis lisateenuseid hubane hotell pakub. Sokos Hotel Virus on 516 numbrituba - kodused Standard toad, õdusad Onniorava toad ehk toad lastega peredele, saunaga Superior-klassi toad, 3 Sviiti ning Peretoad. Toad on vaatega merele või linnale, sealhulgas Tallinna vanalinnale. Sviite ei saanud Maret kahjuks meile näidata, sest need olid hõivatud. Lemmiktoaks osutus minu meelest Onniorava tuba. Tuba on tehtud hästi mugavaks lastega perele

Varia → Kategoriseerimata
6 allalaadimist
thumbnail
1
doc

Huvitav interjöör

Arvustus: huvitav interjöör Minu jaoks on huvitav interjöör minu lemmikkohvikus UpUp'is ,mis asub kesklinnas, kaubamaja vastas. See on minu lemmikkohvik, sest seal on head toidud, meeldiv õhkkond ja hea teenindus. 2007. aastal sai kohvik preemia "Hõbelusikas" parima kohviku kategoorias. Upup'i ei saa tegelikult vaid kohvikuks nimetada, sest see on ka lounge, restoran ning nädalavahetustel klubi. Igal neljapäeval, reedel ja laupäeval toimuvad seal erinevad üritused ning esinevad paljud artistid ja DJd. Kohviku külastajateks on enamjaolt noored inimesed ja just sellepärast on seal väga moodne ja trendikas disain. Kohvik on 2-korruseline: esimene korrus, kus asub restoran on ametlikum, teine korrus on rohkem aga hea ajaveetmise koht. Istumiseks pakutakse tavapäraseid toole, minimalistlikke tugitoole ja mugavaid diivaneid.

Kultuur-Kunst → Kunstiajalugu
30 allalaadimist
thumbnail
28
pptx

Väljamõeldud Hotell-Järve

HOTELL JÄRVE ÄRIIDEE, PEAMINE EESMÄRK Eesmärgiks on see, et kliendid saaksid hotelli külastades meeldiva kogemuse. Et loodussõbrad saaksid tulla nautima ja uurima loodust ja erinevaid taimi/puid/lilli PEAMISED KLIENDID Meie peamised kliendid on inimesed, kellele meeldib uurida ja nautida loodust. Inimesed, kes on loodussõbralikud. TOOTED/TEENUSED Erinevad massaažid, hooldused, kaaniteraapia, lõõgastuspaketid, ujula, basseinid, restoran, kus saab nautida elavat muusikat, mullivannid, saunad, jõusaal konverentsiruumid, kus saab korraldada loenguid,majutus, erinevate taimede uurimist, putukate uurimine MEIE EELISED Meie eeliseks on asukoht ja kaunis loodus. Meie kõik kasutatavad vahendid on looduslikud. (koristusvahendid,kreemid,toiduained, hoolitsuste vahendid) Kliendiseisukohalt hotelli eelised: Rahulik, soodne, erinevate teenustega O L E M A SO L E V KE SKKO N D Rahulik ja vaikne keskkond

Majandus → Ettevõtlus
2 allalaadimist
thumbnail
7
doc

Island, Reykjavik

moodustavad suurepärase koosluse.Igal teisipäeva õhtul suviti peetakse siin kontserte loojuva päikese taustal. Üks paat lahkub kaubandusliku Sundhölni sadama muulilt regulaarselt Videy saare suunas.Ainult üksikud ülekasvanud säilmed keskaegsest Augustinuse taimeaiast on säilinud, kuid Videyarstofa Maja on Islandi vanim kiviehitis.See taastati 1980. aastatel ja nüüd asub seal gurmaanide restoran.Saare läänepoolses osas võtab tsirkulaarne jalutuskäik endasse tükikese maastikukunsti Richard Serralt ,tuntud kui ,,Etapid".Keegi ei tohiks Reykjavikist lahkuda basseine külastamata.Linna suurim bassein on Sundlaugar Reykjavikur.See asub kesklinnast idas, Laugardaluris.Lõõgastuge ühes neist kuumadest kohtadest, kuid ärge tehke seda viga, et hüppate kõige tühjemasse, sest see on kindlasti neist kõige kuumem, umbes 45 kraadi.Alustage jahedaimast, mis on umbes 37 kraadi.

Kultuur-Kunst → Kultuurilugu
8 allalaadimist
thumbnail
6
docx

Organisatsiooni struktuur

(suuremate ürituste korral). Ettevõte alustas tegevust 1998.aastal. Algusaastatel oli tegemist väikese perekohvikuga. Tänaseks on saanus ettevõttest edukas restoranide pidaja. Omades sellele lisaks veel osalusi sarnase tegevusalaga ettevõtetes. Kõik ettevõtte restoranid kuuluvad Eesti saja parima hulka, mille kohta on avaldatud väljaanne paberkandjal. Igal restoranil on oma konseptsioon. Budah Garden on aasiapärase interjööriga restoran Tartu südames, Raekoja platsil. Aasia päritolult kokkasid on küll arvult vähe, kuid oskusi valmistada aasia köögi parimaid roogasi jagub neil küllaga, järgides vanu retsepte ja traditsioone, et pakkuda Teile, Budah Gardeni külalistele, parimat kõhutäidet ja keelekastet, aasiapärase muusika saatel. Traverno Linquini puhul on meil tegemist itaaliapärase restoraniga. Restoran asub Tallinna südalinnas Pärnu maanteel

Ühiskond → Ühiskond
38 allalaadimist
thumbnail
1
doc

Teenindaja sõnaregister

millele lisatkse enne serveerimist gaseertud jooki 7. Bor-peedisupp 8. brunch-hiline hommikusöök 9. Buffet laud-selve e iseteeninduslaud 10. Caffe latte-itaalia piimakohv, espresso+kuum piim 11. Caffe au lait- prantsuse piimakohv, kohv ja piim peavad olema ühtse temperatuuriga 12. Cappuccino- espressopõhjaline itaalia piimakohv rohke vahuga 13. Gourmet´-restoran- toidunautijatele mõeldud restoran 14. Guéridon teenindus-teenindamine spetsiaalselt kärult (abilaualt ratastega) 15. Dekanteerimine- veini valamine pudelist karahvini 16. Digestiiv- pealelõunajook- liköörid,brändid 17. Dinee- pidulik õhtusöök 18. Espresso-kange itaalia kohv, mille kõrvale serveeritakse alat ka klaas vett 19. Furett-püstijalapidu 20. Ibrik-varrega nõu türgi kohvi keetmiseks 21. Jääkohv- külm kohv vahukoore ja vanilje jäätisega serveeritakse kõrges klaasis 22

Majandus → Teenindus ja müük
43 allalaadimist
thumbnail
6
doc

Võrdlustabel suppide kohta

Nende pakkuvad ainult eelroana ja mitte kunagi pearoana. Mu arvamus, et pidi eelroas olema supi valik selgete ja püree-( või kreemsupi) vahel. Seejärel pearoas lisada ka minimum üks supi pakkumist. Aga tavaliselt restoranid arvestavad klientide soovidega ja pakkuvad vähe ja kiirvalmistavaid toite. See kaalub kvaliteedi ja toitlustusettevõtte suund. Restorani suunas on varske toorainetest kohalik valmistamine. Klientid pidi teadma et restoranid võtavad valmistamiseks aega. Kui restoran ei pakku värskest toorainetest ja võib pakkub kiirem kui võimalik seda tõeliselt valmistada, siis kus on kvaliteet?

Toit → Toitlustus
10 allalaadimist
thumbnail
17
ppt

Jukkasjärvi jäähotell

Novembri keskel lumekahurid katavad kaarjad metallist vormid helvestega. Pärast külmumist võetakse vormid välja ja üle maailma koostatud tiim ehitajatest, arhidektidest, disaineritest ja kunstnikest saavad hakata valmistama. Jukkasjärvil on tavaks, et hotell on igal aastal erinev, ja selleks kutsutakse tööle uued kunstnikud, kes maja kaunistavad. 80 lumestjääst tuba Saunad Näitusesaal Jääbaar Diskosaal Teater Kino Kirik Restoran Kaunis jääst kabel on näinud üle 150 pulma,kust peig viib pruudi tõukekelguga luksuslikku pulmasviiti, mille laes tantsivad virmalised ja voodit katavad paksud põdranahad. Hooaja jooksul ööbib seal umbes 15 000 turisti, läbi käib neid ligi 40 000. Jäähotellis ei lähe kunagi külmemaks kui --8 kraadi, olenemata välistemperatuurist. Jäähotelli restoran ja WCd on siiski tavalised. Kõigil klientidele palutakse kaasa võtta

Turism → Turism
44 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun