Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Arvutus ja aruandlus (hinnakalkulatsioon jms.) (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist


Teisendamine


Tootenimetus PORGANDITORT TOORJUUSTUKREEMIGA Tootekogus 10 kg
Pooltoodete / Toorainenimetus
Originaalretsept
(dl, ml, sl, tl jne.)
Originaalretsept
Kg-des
Tooteretsept, kg-des 100 tk / 10 kg-le
Biskviit
Jahu
4 dl.
0,240 kg.
2,400 kg.
Küpsetuspulber
2 tl.
0,008 kg.
0,080 kg.
Suhkur
2,2 dl.
0,200 kg.
2 kg.
Vanillisuhkur
2 tl.
0,006 kg.
0,060 kg.
Õli
1,1 dl.
0,100 kg.
1 kg.
Muna
4 tk.
0,200 kg.
2 kg.
Sool
Näpuots
u. 0,001 kg.
u. 0,010 kg.
Porgand
n tk.
0,500 kg.
5 kg.
Kokku
-
1,255 kg.
12,550 kg.
Väljatulek
-
0,251 kg.
2,510 kg.
Kreem
Suhkur
1,1 dl.
0,100 kg.
1 kg.
Vanillisuhkur
2 tl.
0,006 kg.
0,060 kg.
Hapukoor
2,7 dl.
0,300 kg.
3 kg.
Laim
2 tk.
u. 0,100 kg.
u. 1 kg.
Toorjuust
u. 4 pakki
0,400 kg.
4 kg.
Kokku
-
0,906 kg.
9,060 kg.
Väljatulek
-
0,906 kg.
9,060 kg.
Viimistlus jne.
Pistaatsiapähkel (soovil)
u. 2 sl.
0,010 kg.
0,100 kg.
Kokku
-
0,010 kg.
0,100 kg.
Väljatulek
-
0,010 kg.
0,100 kg.
Tootekaal
-
1,167 kg.
11,670 kg.

Hinnakalkulatsioon


Tooraine nimetus
Pooltooted, kg
Kokku, kg
Tooraine kg hind, €
Summa, €
Taigen


Jahu


Kokku
-
Väljatulek, kg
-
-
-
-
-
Ühe toote omahind , €
Ühe toote omahind koos juurdehindlusega (80 %)
Ühe toote hind koos käibemaksuga (20%)
Ühe toote müügihind, €



Kondiitritoote hinnakalkulatsioonikaart


Toote nimetus PORGANDITORT TOORJUUSTUKREEMIGA
Toote kogus 10 kg. 1 toote kaal 1 kg.
Tooraine nimetus
Kogus, kg
Tooraine hind, euro
Summa, euro
Toores porgand
5 kg.
Muna
2 kg./ 40 tk.
Suhkur
3 kg.
Sool
0,010 kg.
Nisujahu
2,400 kg.
Küpsetuspulber
0,080 kg.
Vanillisuhkur
0,120 kg.
Õli
1 kg.
Toorjuust
4 kg.
Hapukoor
3 kg.
Laim
1 kg.
Kokku
Toorainete maksumus ……………..
Juurdehindlus: 80% ……………..
Summa koos juurdehindlusega: ……………….
Käibemaks: 20 % ………………..
Summa koos käibemaksuga …………………..
10 kg. toote hind: …………………..
1 toote hind …………………….

Tehnoloogiline kaart


PORGANDITORT TOORJUUSTUKREEMIGA:
Kogus 10 kg.
Kirjeldus:
Vasakule Paremale
Arvutus ja aruandlus-hinnakalkulatsioon jms- #1 Arvutus ja aruandlus-hinnakalkulatsioon jms- #2 Arvutus ja aruandlus-hinnakalkulatsioon jms- #3 Arvutus ja aruandlus-hinnakalkulatsioon jms- #4
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2018-03-04 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 7 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Nymia Õppematerjali autor

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
9
xlsx

Tosca kattega

Pagari- ja kondiitritoodete tehnoloogiline kaart TOOTE NIMETUS Tosca-kattega õunakook kamabiskviidiga KOGUS 8 portsjonit KAAL 1,450 BRUTO NETO KOOND KOOND RETSEP KÜLM RETSEP TOORAINE NIMETUS PÕHI TÄIDIS KATE T KAO % T Muna 2 tk 1 tk 0,180 0,150 Suhkur 0,043 0,043 0,043 0,129 0,129 Nisujahu 0,010 0,020 0,030 0,030 Kartulijahu 0,002 0,002 0,002 Kamajahu 0,025 0,025 0,025 Küpsetuspulber 0,002 0,002 0,002 Ricotta-kohup

Arvestus ja aruandlus
thumbnail
17
doc

Ürituseplaneerimine

Võrumaa Kutsehariduskeskus Turismi õppetool TT-07 Triin Tammik ,,ÜRITUSEPLANEERIMINE" Referaat Juhendaja: Silvi Pihlakas Väimela 2008 Sisukord Sisukord...................................................................................................................................... 2 Sissejuhatus.................................................................................................................................3 Menüü......................................................................................................................................... 4 Põhjendused:............................................................................................................................... 5 Kalkulatsioonikaart ,, Täidetud tomat suitsukalasalatiga"..........................................................

Kokandus
thumbnail
17
doc

Kvalifikatsiooni eksam

VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond KOKK I KUTSEEKSAM Juhendaja: Viljandi 2008 SISUKORD: SISUKORD:................................................................................................................................2 1. MENÜÜ..................................................................................................................................3 2. TEHNOLOOGILISED KAARDID JA HINNAKALKULATSIOONID.............................. 4 2.1 Eelroog: Mee-ja sinepimaitseline lõhe salatipadjal...........................................................4 Valmistamine:......................................................................................................................... 5 2.2 Põhiroog: ..........................................................................................................................6 Valmistamine:..........................................

Kokandus
thumbnail
56
doc

Esimese kursuse koka eksami aruanne

TALLINNA TEENINDUSKOOL Angeelika Sooba, Karl Täht, Karl Viitkar, Teet Sinisaar, Aleksandr Bazarov, Merily Runtal KK13-KE1 SUURKÖÖGI EKSAMI ARUANNE Aruanne Juhendaja: Kristi Tiido Tallinn 2014 Sissejuhatus Seoses sooritatava suurköögi eksami raames on meie KK-13KE1 rühm jaotatud kolme gruppi, kes hakkavad kolmel järjestikusel neljapäeval valmistama oma eksami toite. Eksami eesmärgiks on valmistada hulk erinevaid toite, mis oleks tavapärasest pakutavast koolitoidust erinevad. Sellest lähtuvalt, püüdsime ka enda menüü teha mitmekülgse ja huvitava ning näidata ka erinevaid tehnikaid. Alljärgnevalt saate tutvuda meie eksami toitudega, nende kalorsuse ja omahinnaga. Samuti saate teada, kes mis toitu valmistab ning milline on meie tööjaotus eksami- ja sellele eelneval päeval. Menüü toitude idee Kellele?

Köögi õpetus
thumbnail
21
doc

Koka kutseeksam

VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond Talis Kõiv KOKK KUTSEEKSAM Juhendaja: Ariaane Truu Viljandi 2009 2 SISUKORD: 1.MENÜÜ...................................................................................................................................4 2.KALKULATSIOONIKAARDID............................................................................................5 2.1 Koorene Bostoni salatist valmistatud supp peekonikrutoonidega........................................ 5 2.2 Mozzarellaga täidetud ja paneeritud sea välisfilee kõrvitsakoogi ja köögiviljakastmega....7 2.3 Kihiline kohupiimakook vaarikatega.................................................................................. 10 3. TÖÖPLAAN......................................................................................................................... 12 4. SEADMED, TÖÖVAHENDID JA SERVEERIMISVAHENDID

Toitlustus
thumbnail
9
docx

Kalkulatsiooni näidis töö.

Kalkulatsioon Iseseisevtöö nr.1 2009 SISUKORD Sisukord......................................................................................................................................2 Kanasalat sinihallitusjuustuga.......................................................................................................3 Kalkulatsioonitabel ,,Kanasalat sinihallitusjuustuga".................................................................4 Pikkpoiss majoneesi-juustukattega.............................................................................................5 Kalkulatsioonitabel ,,Pikkpoiss majoneesi-juustukattega".........................................................6 Õuna-ja porgandisupp pähklirulliga.............................................................

Kalkulatsioon
thumbnail
26
doc

Suurköögi eksam

Tallinna teeninduskool Suurköögi eksam Rühmatöö, grupp 1 Juhendaja: Kristi Tiido Koostajad: Reelika Oissar, Helen Paju, Ants Morel, Maksim Odnenko, Britta Luup Tallinn 2014 2 Sisukord Sisukord ..................................................................................................................................... 3 Idee .............................................................................................................................................4 Toidud......................................................................................................................................... 5 Koorene lõhesupp..............................................................................................................

Köögi õpetus
thumbnail
14
doc

3 päeva menüü

Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool Hotellimajandus HM31 Ave Rhede 3 PÄEVA MENÜÜ KOOSTAMINE Kodutöö menüü planeerimises Juhendaja: Küllike Varik Tallinn 2007 1 SISUKORD Sissejuhatus......................................................................................................................... 3 Sissejuhatus..................................................................................................................................... 3 1 3 päeva menüü..............................................................................................................................4 1.1 Lühike menüü.........................................................................................................................4 1.2 Pikk menüü.............................

Kokandus




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun