Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Töö planeerimine (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Millised noad võiksid kuuluda koka töövahendite põhikomplekti?
  • Millised omadused on heal kokanoal?
  • Kuidas hoolitseda kokanoa eest?
  • Millega teritatakse kokanuga?
Töö planeerimine #1 Töö planeerimine #2
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-04-26 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 7 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Triinuvallu Õppematerjali autor
Kok välimus töökohal, inventuur, koka lõikelaua värvid.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

2.2 Toidupüramiid 2.3 Toitained ja toidu energeetiline väärtus 2.4 Tervisliku toitumise alused 2.5 Erinevate toitumisvajadustega kliendid 2.1. Tervisliku toitumise tähtsus ja vajadus Toit peab andma inimesele vajalikul hulgal energiat ja toitaineid. Toit on vajalik, et inimene kasvaks, areneks ja oleks terve. Täiskasvanud inimene vajab toitu:  ainevahetuseks,  koerakkude uuendamiseks,  töö ja tegevusega kulunud energia taastamiseks,  vajalike toitainete varude loomiseks organismis. Valest toitumisest tuleneb üle 70% haigustest. Juba ühe päeva toitumisvead võivad tekitada järgmisi tervisehäireid:  väsimus, 22  halb enesetunne,  näljatunne ja magusaisu,  mao- ja soolestikuvaevused,  rahutus,  suurenenud vajadus kohvi ja tubakatoodete järele,

Analüüsimeetodid äriuuringutes



Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun