Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

ENESEKONTROLLISÜSTEEMI JUURUTAMINE (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist

Overview

puhastamise registreerimine
kahjurit.regist
jäätmete kontr.planeer
kahjurit.hind tul.regist
kahjurite tõrje plan.
puhast.hind.registr
pesemine, desinf
koristamine

Sheet 1: puhastamise registreerimine


Lisa 10 ENESEKONTROLLISÜSTEEMI JUURUTAMINE
Puhastamise registreerimine


Ettevõtte nimi
Kuupäev:.......................................
Jrk.nr. Objekti nimetus Aeg Puhastamise lühikirjeldus Puhastamise teostaja (nimi, allkiri ) Märkused 1 kasvuhooned tööpäeviti17.00 põrand, kastmissüsteem Malle Piip
2
3 ladu tööpäeviti 17.20 põrand, riiulid, jäätmed konteinerisse Pille Piip
4
5 veehoidla tööpäeviti 17.30 põrand, mahuti Malle Piip
6
7 tööliste olmeruumid ja WC tööpäeviti 17.40 põrand, tööpinnad, jäätmed konteinerisse Pille Piip
8
9 kontor tööpäeviti 17.50 põrand, pindadelt tolm, prügi väljaminek Malle Piip
10
11 juurvilja töötlusruum tööpäeviti 18.00 põrand, liin, tööpinnad, jäägid konteinerisse Pille Piip

Sheet 2: kahjurit.regist


Lisa 12 ENESEKONTROLLISÜSTEEMI JUURUTAMINE
Kahjuritõrje registreerimine


Ettevõtte nimi
Jrk.nr. Hoone/ruumi nimetus Aeg Tõrjutav kahjuriliik Tõrje lühikirjeldus Tõrje teostaja (nimi, allkiri) Märkused 1 Ladu 1/2/2013 hiired lõksude paigaldamine Peeter Piip
2 kasvuhooned 2/13/2013 rotid ultraheli lampide kontrollimine Peeter Piip Lambi prin oli puru, tegi korda 3 juurvilja töötlusruum 15,02.2013 sipelgad profesionaalse aine prtsimine Peeter Piip

Sheet 3: jäätmete kontr.planeer


Lisa 15 ENESEKONTROLLISÜSTEEMI JUURUTAMINE
Jäätmete kogumise ja kahjutustamise planeerimine


Ettevõtte nimi
Jrk.nr. Jäätme liik Kogumisnõu/ruum Märgistusviis Tühjendamissagedus Jäätmete äravedamise sagedus Märkused Vastutaja 1 umbrohi kompostiruum
täitumisel vajadusel
P.Jõks 2 juurviljade puhastamise jäägid kompostiruum
täitumisel vajadusel
P.Jõks 3
4 pakendamise jäägid konteiner
täitumisel kuus korra ümbertöötlemine P.Jõks 5 olmejäägid prügikonteiner
täitumisel nädalas korra
P.Jõks 6 papp ja paber paberikonteiner
täitumisel kuus korra ümbertöötlemine P.Jõks 7
8
9
10

Sheet 4: kahjurit.hind tul.regist


Lisa 13 ENESEKONTROLLISÜSTEEMI JUURUTAMINE
Kahjuritõrje hindamistulemuste registreerimine


Ettevõtte nimi
Kontrolli teostaja (nimi, amet):
Allkiri:
Kuupäev:


Jrk.nr. Hoone/ruumi nimetus Kontrollimise kuupäev Kontrollitav kahjuriliik Tõrjevahend Hindamistulemus (+) / (-) Märkused puuduste kõrvaldamise või korrigeerivate tegevuste kohta (nt. tõrjevahendi väljavahetamine) 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
" + " Kahjuritõrje rahuldav
" - " Kahjuritõrje puudulik

Sheet 5: kahjurite tõrje plan.


Lisa 11 ENESEKONTROLLISÜSTEEMI JUURUTAMINE
Kahjurite tõrje planeerimine


Ettevõtte nimi
Jrk.nr. Hoone/ruumi nimetus Tõrjutav kahjuriliik Tõrjevahend Tõrje lühikirjeldus Tõrje teostamise sagedus Vastutaja 1
lõksude paigaldamine kogunemiskohtadesse ja ultraheli seadmete paigaldamine. külmemal perioodil (sügis/talv) igapäevaselt. Soojal vastavalt vajadusele
2 kasvuhooned hiired/rotid lõksud, ultraheli
3
4
professionaalne putukatõrje vahend (tellitud teenus) pihustamine teatud aja tagant hoone tööpindadel ning sipelgate pesitsemis kohtadel.
5 juurvilja töötlusruum sipelgad suvel nädalas korra
6
7
8
9
10

Sheet 6: puhast.hind.registr


Lisa 9 ENESEKONTROLLISÜSTEEMI JUURUTAMINE
Puhastamise hindamistulemuste registreerimine

Ettevõtte nimi
Kontrolli teostaja (nimi, amet):
Allkiri:
Kuupäev:
Jrk.nr. Objekti nimetus Kontrollimise kuupäev Proovide võtmine Hindamistulemus (+) / (-) Märkused puuduste kõrvaldamise või korrigeerivate tegevuste kohta Proovi võtmise koht Proovi tulemus 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
" + " Puhastamine rahuldav
" - " Puhastamine puudulik

Sheet 7: pesemine, desinf


Lisa 8 ENESEKONTROLLISÜSTEEMI JUURUTAMINE
Pesemise ja desinfitseerimise planeerimine


Ettevõtte nimi
Jrk.nr. Objekti nimetus Pesemis -ja desinfitseerimisained Lahjendused Pesemise ja desinfitseerimise lühikirjeldus Objekti pesemise ja desinfitseerimise sagedus Vastutaja 1 1.Juurvilja kastid, kärud CHEMIPHARM DES NEW 3 ml kontsentraati lisada 997 ml vee hulka Pesemine toimub spetsiaalse lapiga .Töödeldud pinnad ei vaja loputamist. tööpäeviti
2 Käitlemisvahendid (ämbrid, noad ..) CASCADE DES 10 l vee kohta lisada 100 ml nõudepesuvahendit Eelnevalt toidujääkidest puhastatud nõud asetada lahusesse 15 minutiks. Jälgida, et kogu nõude pind oleks lahusega kaetud. Toimeaja möödudes nõud pesta ja loputada. tööpäeviti
3 Seadmed FOOD 12 DESO Kasutatakse 1 – 5%-list lahust (10 – 50 dl/100 l vees) 1. Pinnad loputada leige (25 – 300C ) veega, et eemaldada lahtine mustus .
2. Kanda pesulahus madalsurve vahupesuseadme või harja abil pinnale. Lasta toimida 10 – 20 min.
3. Eemaldada vaht ja mustus loputamisel kuuma (~600C ) veega. Loputamine survepesuriga parandab pesutulemust. tööpäeviti

Sheet 8: koristamine


Lisa 7 ENESEKONTROLLISÜSTEEMI JUURUTAMINE
Koristamise planeerimine



Ettevõtte nimi
Jrk.nr. Objekti nimetus Puhastusained Lahjendused Koristamise lühikirjeldus Objekti koristamise sagedus Vastutaja 1 Kasvuhoone (põrand, kihtplastist seinad ja lagi) BOZO 5:1 L-vette kanda pinnale käsna või harjaga, lasta mõjuda 5–10 minutit, vajadusel harjata. Pinnad loputada. tööpäeviti
2 Toidukäitlemisruumid ja ruumiosad( laed , seinad, põrandad, aknad, uksed jne) BOZO 5:1 L-vette kanda pinnale käsna või harjaga, lasta mõjuda 5–10 minutit, vajadusel harjata. Pinnad loputada. tööpäeviti
3 Koridorid, vahekäigud CLEAN FLOOR  5 ml/5 L vette Masinpesu , (mopipesu) ka igapäevane üldpuhastus: 1-2,5  tööpäeviti
4 Olmeruumid( riietusruum , pesuruum, wc, kontor.) BOZO 5:1 L-vette kanda pinnale käsna või harjaga, lasta mõjuda 5–10 minutit, vajadusel harjata. Pinnad loputada. tööpäeviti
5 Hoiuruumid (Valmistoodangu ladu ja tooraine ladu) WIPER EXTRA 2-5 ml 5 l vee kohta. Tugevalt määrdunud pindade korral lasta lahusel mõjuda 5-10 minutit, seejärel pinnad loputada. tööpäeviti
Vasakule Paremale
ENESEKONTROLLISÜSTEEMI JUURUTAMINE #1 ENESEKONTROLLISÜSTEEMI JUURUTAMINE #2 ENESEKONTROLLISÜSTEEMI JUURUTAMINE #3 ENESEKONTROLLISÜSTEEMI JUURUTAMINE #4 ENESEKONTROLLISÜSTEEMI JUURUTAMINE #5 ENESEKONTROLLISÜSTEEMI JUURUTAMINE #6 ENESEKONTROLLISÜSTEEMI JUURUTAMINE #7 ENESEKONTROLLISÜSTEEMI JUURUTAMINE #8
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 8 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-04-27 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 14 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor wekko Õppematerjali autor

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
32
docx

Enesekontrolliplaan ja HACCP. referaat

(Marje Muusikus, Tervisekaitse juhtiv inspetkor) Enesekontrollisüsteemi konsultatsioonid ja -plaani koostamine Vastavalt Toiduseadus V peatükk ja Euroopa Parlamendi ja nõukogu määruse (EÜ) nr. 852/2004 artikli 5 ning Euroopa Parlamendi ja nõukogu määruse (EÜ) nr. 853/2004 toodud nõuetele. ENESEKONTROLLIPLAANI KOOSTAMISE JUHEND TOITLUSTAMISEGA TEGELEVALE ETTEVÕTTELE Käesolev juhend on mõeldud abimaterjaliks enesekontrolliplaani koostamisel ja haldamisel ning enesekontrollisüsteemi rakendamisel kohvikutes, sööklates, restoranides jt toitlustusettevõtetes (välja arvatud toitlustusettevõttes, kus käideldakse ainult sellist toitu, mida ei tule toidu ohutuse tagamiseks hoida toatemperatuurist erineval temperatuuril nt alkohol, kuumad joogid, näksid, maiustused). Toimiv enesekontrollisüsteem on vajalik mitmel põhjusel: · Seadusest tulenev kohustus. HACCP põhist enesekontrollisüsteemi nõuab seadusandlus ja enesekontrolliplaani ja ­süsteemi toimimist hindab

Hügieen
thumbnail
56
pdf

HACCP põhimõte

TOITLUSTAMISEGA TEGELEVALE ETTEVÕTTELE ENESEKONTROLLIPLAANI KOOSTAMISE JUHEND Käesolev juhend on mõeldud abimaterjaliks enesekontrolliplaani koostamisel ja haldamisel ning enesekontrollisüsteemi rakendamisel kohvikutes, sööklates, restoranides jt toitlustusettevõtetes (välja arvatud toitlustusettevõttes, kus käideldakse ainult sellist toitu, mida ei tule toidu ohutuse tagamiseks hoida toatemperatuurist erineval temperatuuril nt alkohol, kuumad joogid, näksid, maiustused). Toimiv enesekontrollisüsteem on vajalik mitmel põhjusel: • Seadusest tulenev kohustus. HACCP põhist enesekontrollisüsteemi nõuab

Toiduhügieen
thumbnail
176
pdf

E-kursuse „Koristustööde planeerimine ja arendamine“ materjalid

Järvamaa Kutsehariduskeskus E-kursuse „Koristustööde planeerimine ja arendamine“ materjalid Autor: Lia Padu Järvamaa KHK kutseõpetaja Õppematerjal valmis programmi VANKeR raames ja seda toetas Euroopa Liit. See töö on litsentsi all Creative Commons Attribution-Noncommercial- Share Alike 3.0 Unported License . Paide 2011 Sisukord Kursuse ainekava................................................................................................... 4 Kursuse tegevuskava ............................................................................................. 6 I. Töökorraldus.......................................................................................................... 8

Puhastusõpetus
thumbnail
31
doc

Toiduhügieenikoolitus käitlemisettevõttes

Toiduhügieenikoolitus käitlemisettevõttes (1) Käitleja peab koostama käitlemisettevõttele töötajate toiduhügieenikoolituse kava, milles nähakse ette koolituse eesmärgid, maht, sagedus ja kord (2) Koolituskava alusel korraldab käitleja perioodiliselt töötajate tööülesannetele vastavat toiduhügieeni-koolitust ja hindab töötajate toiduhügieenialaseid teadmisi. (3) Koolituskava täitmist jälgib järelvalveametnik, kellel on õigus teha ettepanekuid koolituskava muutmiseks ja täitmiseks ning anda selgitusi selle koostamise kohta. VÄLJAVÕTE Toiduseaduses on sätestatud, et kõigis toidukäitlemisettevõtetes peab olema koostatud enesekontrolliplaan. Enesekontrolliplaanis on kirja pandud toidukäitlemisettevõtte toiduhügieenialane koolituskava, kus on ettenähtud koolituse eesmärk, maht, sagedus ja kord. Vastavalt sellele peavad kõik toidukäitlejad läbima vastavalt oma töö iseloomule toiduhügieenikoolituse. Toiduhügieenikoolituse ka

Toiduhügieen
thumbnail
168
pdf

E-kursuse „Eripuhastustööd“ materjalid

Järvamaa Kutsehariduskeskus E-kursuse „Eripuhastustööd“ materjalid Autor: Lia Padu Järvamaa KHK kutseõpetaja Õppematerjal valmis programmi VANKeR raames ja seda toetas Euroopa Liit. See töö on litsentsi all Creative Commons Attribution- Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License . Paide 2011 Sisukord Kursuse ainekava................................................................................................... 4 Kursuse tegevuskava ............................................................................................. 6 I. Ehitusjärgne puhastus............................................................................................. 8 1.1 Ehitusaegne ja –järgne puhastamine................................

Puhastusõpetus
thumbnail
63
doc

INFEKTSIOONIKONTROLLI PÕHIALUSED

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool INFEKTSIOONIKONTROLLI PÕHIALUSED Loengukonspekt Õppejõud: Kristi Voll Olesja Zeel Ulvi Jõgi Tallinn 2009 AJALUGU Ignaz Philipp Semmelweis - Esimene arst, kes jälgis süstemaatiliselt haiglas esinevat infektsiooni ja samuti võttis tarvitusele abinõud. 1861 aastal ta tõdes, et seal osakonnas, kus õpetati arstiteaduse üliõpilasi, oli patsientide suremus sünnitusjärgsesse infektsiooni 8,3%, seevastu osakonnas, kus õpetati ämmaemandaid, vastav arv oli 2%. Semmelweis osutas, et selle erinevuse oli põhjustanud halvasti pestud käed lahangu järgselt. Kui käsi hakati desinfitseerima kloorisisaldusega vedelikuga, siis vähenes suremus 1%-ni. Seda uurimust võib pidada haiglainfektsiooni järelvalve alguseks. Joseph Lister Sotimaal, umbes 20 aastat peale Semmelweis´i avastust, hakka

Õenduse alused
thumbnail
192
pdf

NOORTELAAGRI KORRALDAJA KÄSIRAAMAT

EESTI NOORSOOTÖÖ KESKUS HARIDUS- JA TEADUSMINISTEERIUM NOORTELAAGRI KORRALDAJA KÄSIRAAMAT Tallinn 2005 Koostanud: Elo Talvoja Viire Põder Helen Veebel Argo Bachfeldt Anne Luik Kadri Kurve Kujundaja: Tiina Niin Keeletoimetaja: Anne Karu Tehniline toimetaja: Reet Kukk ISBN 9985-72-158-6 (trükis) ISBN 9985-72-159-4 (PDF) SISUKORD Noorsootöö seadus 5 Noortelaagri tegevusloa väljastamise kord 10 Noortelaagri ning projektlaagri juhataja ja kasvataja kvalifikatsiooninõuded 12 Noortelaagri registri asutamine ja noortelaagri registri pidamise põhimääruse kinnitamine 15 Noortelaagri registri pidamise põhimäärus

Amet
thumbnail
47
docx

TAPA- JA LIHASAADUSTE TEHNOLOOGIA ÜLDKURSUS

TAPA- JA LIHASAADUSTE TEHNOLOOGIA ÜLDKURSUS 1.Lihatööstuste üldiseloomustus, struktuur. Lihakombinaatide struktuur · Loomabaas (eelbaas) ­ lahieelbaas ­ sanitaartapamaja · Liha-rasvatsehh (tapamaja) ­ Loomade algtöötlemise osakond ­ Toiduvere töötlemise osakond ­ Nahkade töötlemise osakond ­ Soolte töötlemise osakond ­ Subproduktide töötlemise osakond ­ Toidurasva töötlemise osakond ­ Endokriin-ensüümtooraine kogumise ja töötlemise osakond ­ Harjaste, sulgede, karvade, sõrgade, sarvede töötlemise osakond ­ Lindude ja küülikute töötlemise osakond · Külmhoone · Liha ümbertöötlemise tsehh (vorsti- ja kulinaaria tsehh) ­ Lihalõikuse osakond ­ Vorstide tootmise osakond · Keeduvorstide tootmise osakond · Suitsuvorstide tootmise osakond ­

Tehnoloogia




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun