Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Eesti veinitootjad. (4)

4 HEA
Punktid

Lõik failist


AS Võhu Vein
Liivimaa  ja Eesti mõisates hakati tõsiselt veini tootmisega tegelema XIX sajandi teisel poolel. Võhu veinitehas on ehitatud 1967. aastal Lääne -Virumaal, Võhu külas ning tänase päevani toodetakse siin peamiselt magusaid ja poolmagusaid veine . Traditsiooniliselt kasutatakse looduslikku ja eeskätt kodumaist toorainet: punast ja musta sõstart, jõhvikaid, õunu, tikreid.
2006. aasta sündmuseks kujunes veinitehase Võhu Vein 100% aktsiate omandamine AS Haljas poolt. See toimus 31. oktoobril. Ettevõtte Haljas kindel majanduslik olukord, oskused ja suur töökogemus lubavad arendada AS-i Võhu Vein mitte ainult kohalikul, vaid ka rahvusvahelisel toidukaupade turul, mis tagab Võhu Veini kaubamärgi  tugevat edasiliikumist.
Naturaalne , parimaist Eestimaa viljadest poolmagus õuna-ebaküdooniavein.
Eesti veinitootjad #1 Eesti veinitootjad #2 Eesti veinitootjad #3 Eesti veinitootjad #4 Eesti veinitootjad #5
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 5 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-11-19 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 56 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 4 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor zizzle Õppematerjali autor
Lühikirjeldus Eesti veinitootjate kohta ajalugu ning nende sortiment.AS Võhu Vein ,AS Põltsamaa Felix ,AS Valtu Vein , AS Linda Nektar.Lisatud juurde kasutatud kirjandus.

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
20
doc

VEINITURISM

TARTU ÜLIKOOL Pärnu Kolledz Turismiosakond Katriin Mats Annaliisa Orro Grete Jakobson VEINITURISM Referaat Pärnu 2010 SISSEJUHATUS Veiniturism on maailmas üks kiiremini arenevaid turismiliike. Turismireise, mis on seotud veinide degusteerimise ja veinimõisate ning veiniistanduste külastamisega, tehakse eelkõige riikidesse, kus veinitoodang on suurim. Ajalooliselt on tuntud veiniriigid Prantsusmaa ja Hispaania, kuid ka väikeriigid nagu Eesti suurendavad järk- järgult oma tootmist. Antud töö eesmärk on analüüsida veiniturismi ja selle tähtsust maailmas. Töö eesmärgi saavutamiseks on seotud järgnevad ülesanded: - selgitada veiniturismi mõistet ja veinituristide olemust - kirjeldada veini ajalugu - tuua välja erinevad veinitrendid - kajastada hetkeolukorda Eestis - kirjeldada olulisemaid veinipiirkondi Prantsusmaa ja Hispaania näol

Turismi -ja hotelli ettevõtlus



Meedia

Kommentaarid (4)

kadi11 profiilipilt
kadi11: hea materjal aga mitte see mida ma lootsin olevat
18:03 02-12-2012
jabatabatuu profiilipilt
jabatabatuu: kohe väga asjalik! oli suureks abiks!
10:30 08-10-2012
annelisaar1 profiilipilt
annelisaar1: Väga asjalik...:)
17:43 03-02-2011



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun