Facebook Like
Add link


Anorgaaniline keemia III protokoll (2)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kumb hape mõjub energilisemalt tsingile?
  • Mida alusele et nihutada tasakaalu dissotsieerumata molekulide suunas?
  • Mida alusele et nihutada tasakaalu dissotsieerumata molekulide suunas?
  • Miks mõjutab KCl lisamine lahuse pH-d ?
  • Miks mõjutab KCl lisamine lahuse pH-d ?
  • Millal hüdrolüüsuvad soolad täielikult?
Vasakule Paremale
Anorgaaniline keemia III protokoll #1 Anorgaaniline keemia III protokoll #2 Anorgaaniline keemia III protokoll #3 Anorgaaniline keemia III protokoll #4 Anorgaaniline keemia III protokoll #5 Anorgaaniline keemia III protokoll #6 Anorgaaniline keemia III protokoll #7 Anorgaaniline keemia III protokoll #8 Anorgaaniline keemia III protokoll #9 Anorgaaniline keemia III protokoll #10
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-06-12 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 246 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor littlegirl Õppematerjali autor

Lisainfo

Elektrolüütide lahused, pH

Märksõnad

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (2)

rauno266 profiilipilt
Rauno Veberson: oli suhteliselt normaalne materjal aga võiks olla rohkem vaeva nähtud
22:56 10-03-2013
julii profiilipilt
julii: aitas küll
00:07 26-02-2013


Sarnased materjalid

10
rtf
Anorgaaniline keemia II protokoll - Kompleksühendid
5
docx
Anorgaanilise keemia I prax-3 töö protokoll
6
docx
Anorgaaniline keemia - II protokoll
8
docx
Anorgaaniline keemia I labori protokoll
9
docx
Anorgaaniline keemia I praktikum 2 protokoll
21
doc
Anorgaaniline keemia
9
doc
Anorganiline keemia I praktikumi protokoll 1
11
doc
Anorgaaniline keemia I





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun