Facebook Like
Add link


Keemia Kontrolltöö Alused 8. klass (0)

1 HALB
Punktid

Esitatud küsimused

  • Mis on alused millest tulenevad nende ühised omadused?
  • Mida peaks tegema kui leelist on sattunud naha peale?
  • Mis on ühinemis -lagunemis -ja neutralisatsioonireaktsioonid?
  • Mis on lahuse pH ja mida see näitab?
Keemia Kontrolltöö Alused 8-klass #1 Keemia Kontrolltöö Alused 8-klass #2
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-05-19 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 41 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor taunomilehigh Õppematerjali autor

Lisainfo

1. Mis on alused, millest tulenevad nende ühised omadused?
2. Mida peaks tegema, kui leelist on sattunud naha peale?
3. Aluste jaotus + näited.
4. Hüdroksiidide nimetuste ja valemite koostamine.
5. Iseloomusta naatriumhüdroksiidi ja kaltsiumhüdroksiidi.
6. Mis on ühinemis, -lagunemis, -ja neutralisatsioonireaktsioonid?
7. Reaktsioonivõrrandite kirjutamine.
8. Mis on lahuse pH ja mida see näitab?
9. Nimeta indikaatoreid ja nende värvuseid happelises ja aluselises keskkonnas.
10. Nimeta igapäevaelust happelisi, aluselisi ja neutraalseid lahuseid.

NB: Kordamine on tehtud põhjalikult ja aeganõudvalt.

Märksõnad

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

13
doc
Keemia praktikumi kontrolltöö küsimused
2
docx
Keemia- alused-kontrolltöö spikker
5
docx
Keemia praktikumi kontrolltöö kordamine
1
pdf
Alused-happed-oksiidid ja soolad
4
doc
Happed-alused-soolad
12
doc
Lühikokkuvõte
4
doc
Kokkuvõte 8 kl keemiast
29
doc
Keemia aluste KT3





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun