Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge

Kategooria catering - 12 õppematerjali

Toit >> Catering
catering - teenusena pakutakse:  kohvipause konverentsidel ja seminaridel,  lõuna- ja teisi eineid,  pidulikke vastuvõtte seminaridel ja konverentsidel,  toitlustamist töökohtades,  peoteenindust kodudes ja erinevates ühiskondlikes ruumides või vabas õhus,  toitlustamist väliüritustel jne.
thumbnail
23
pptx

Catering Tartus

Catering Tartus. Marju Zupsmann. Mj110. Catering Tartus Tartus on vägagi palju firmasid, mis pakuvad ka catreningi(toitlustusteeninust majast väljas). Hinnatumad neist on ehk Frens, Entri, Truffe, Shakespeare, Astri Grill, Dorpat, Kolme Sõsara Hõrgutised. Ka meie enda, Tartu Kutsehariduskesku pakub Cateringi teenust. Entri Catering Restoran Entri pakub peale restoraniteeninduse ka Catering teenindust. Tegevust alustati 1998 aastal. See firma kasvas välja "Hotell Tartu" sulgemisest ( tekkis tööjõudu) Teenindus Pulmapeod Pidulikud vastuvõtud Sünnipäevad Suvepäevad Jõulupeod Konverentsid (kohvipausid, lõunasöögid, õhtusöögid jne...) Avamisüritused Pidulikud lõuna- ja õhtusöögid Peielauad Click to edit Master text styles Second level Third level Fourth level

Toit → Catering
22 allalaadimist
thumbnail
2
docx

Soome Rahvusköök

Soome köök on tihedalt seotud Soome toiduvalmistamise traditsioonidega ning seda iseloomustab suur kala ja liha osakaal, ehedate komponentide kasutamine ja tagasihoidlik maitsestamine. Soome toiduvalmistamist on palju mõjutanud Rootsi köök ja sellesse on tihedalt põimunud Karjala ning Lapimaa toidud. Soome toitude hulgas leiab arvukalt ka Eesti köögis tuntud roogasid. Soome kliimast tingituna on sealses köögis tähtsat rolli mänginud kartul, teraviljatoidud, liha, kala (eriti lõhe, merisiig ja ahven), piimatooted ja metsamarjad ning seened. Palju on Soome köögis saiade ning kookide retsepte ning osaliselt Rootsi mõjul on levinud ka kõikvõimalikud kuivad leivad. Toitude valmistamises ja lauale andmises on soomlased praktilised ja lihtsad, kuid äärmiselt puhta ja kauni joonega. Toiduaineid segatakse omavahel vähe, toiduainete maitset ning toiteväärtust säilitatakse otstarbekate töövõtete ja vahendite abil. Toitude maitsestamine on tagasiho...

Toit → Catering
9 allalaadimist
thumbnail
8
pdf

SUHKRU JA MAIUSTUSTE MÕJU ORGANISMILE

Tartu Ülikool SUHKRU JA MAIUSTUSTE MÕJU ORGANISMILE Referaat Annika Liiv Füsioteraapia Tartu 2011 Suhkrust... Suhkruid võib jagada looduslikult esinevateks suhkruteks ­ puuviljades, köögiviljades, mees ja piimas ning lisatavateks suhkruteks ­ näiteks karastusjookides, kondiitritoodetes ja kommides. Lisatavad suhkrud on enamasti rafineeritud suhkrud ­ sahharoos, fruktoos, glükoos ning tärklise hüdrolüsaadid (nt glükoos- ja fruktoossiirup). Eesti toidupüramiidis on lisatav suhkur püramiidi tipus, see tähendab, et lisatava suhkru kogus peaks olema väike ja ei tohiks paljude maade toitumissoovituste kohaselt ületada 10 % päevasest toidu ja jookidega saadavast energiast. Rafineerimata suhkur saadakse naturaalsel teel suhkruroost mahla väljapressimisel, selle puhastamisel ja kristalliseerimisel. Rafineerimise käigus er...

Toit → Catering
23 allalaadimist
thumbnail
4
docx

Catering iseseseisevtöö - üritus

Iseseisevtöö 1. JÕULUPIDU SUGULASTEGA Pidu on osalise teenindusega ja toimub talvel 24.12.14 kell 18.00 Dorpat Konverentsikeskuses. Külalisteks on 50 eestlast, mehed ja naised vanuse vahemikus 12-72. 2. Cateringi – töö meeskond Töömeeskonnas ürituse jaoks töötajaid on 16 – 7 teenindajat, 3 baaritöötajat, 2 nõudepesijat, 3 köögitöölist, 1 riidehoiu töötaja. 7 teenindajat käivad pidevalt peosaalis ja kontrollivad ega pole kuskil tühje ja musti nõusid (hoiavad puhtust!), vastavad meeleldi külaliste küsimustele. 3 baaritöötajat teenindavad klienti baari ääres(sh arveldavad rahaga), 2 nõudepesijat hoiavad puhtust nõudepesuruumis, st pesevad mustad nõud koheselt, kui need nõudepesuruumi tuuakse. Riidehoiu töötaja vastutab kliendi isiklike asjade eest riidehoius, võtab riideid vastu ning riputab need nagisse. 3. Eelarve koostamine Riidest salvrätid, küünlad, “jõuluvana“, seina...

Toit → Catering
24 allalaadimist
thumbnail
10
docx

Konverentsi kohvipaus

Tartu Kutsehariduskeskus Iseseisevtöö Konverentsi kohvipaus Eneken Kukk Grupp: MJ113 Juhendaja: Ülle Kruuda Tartu 2015 Üritus: kohvipaus konverentsi külastajatele Inimeste arv: 80 Pausi läbi viimis koht: KHK, B korpuse, konverentsisaali ees fuajees Menüü: Kohv, tee, soolased pirukad, magusad koogikesed, puuviljavaagen. Nimekiri vajaminevatest nõudest, serveerimis- ja teenindusvahenditest: 1. Termoskannud- kuuma vee või kohvi serveerimiseks. Mina asetaksin lauale 4 termoskannu. 2) Veekann - vee serveerimiseks. Kumbagit kaks. 3) Koorekann- koore või piima serveerimiseks kohvilauale. Kokku neli. 4) Lauale lisaksin neli suhkrutoosi+ suhkrulusikas või suhkrutükitangid 5) Teepakikesed laotaksin kas vastavatele alustele või korvidesse. Sellisel puhul paigutan lauale aluseid, millele külalised saaksid panna kasutatud teepakikesed. 6) Hamb...

Toit → Catering
13 allalaadimist
thumbnail
10
docx

Menüü tegemine

Tartu Kutsehariduskeskus Iseseisevtöö Menüü presenteerimine Eneken Kukk Grupp: MJ113 Juhendaja: Ülle Kruuda Tartu 2015 Menüü 1. Polpo bouillabaisse 2) Suitsune part 3) Kohupiimasõrnikud 4) Nestea jäätee 5) Macchiato espresso 1.Supp 2) Praad 3) Magustoit 4) Kohvijook Valitud toitlustusettevõte on Polpo restoran Tartus Restoran Polpo maja ajalugu ulatub 16. sajandi teise poolde. Restoran on väga moderne ning hubane, sealne söök on tehtud täie pühendumisega mõeldes kliendile. Minu valitud supp sisaldab tiigerkrevette, karbisid, lõhefileed ning safrani. Mulle meeldib, see toit, sest see sisaldab huvitavaid komponente ning on samas väga tervislik. Minu valitud praad sisaldab ratatouill’e, punaveinikastet, punase sibula moosi ning mikroürte. Valisin selle, sest tegemist on väga huvitava roaga, sooviksin kindlasti ise järele proovid...

Toit → Catering
16 allalaadimist
thumbnail
1
rtf

Mikä Minusta Tule ?

Mikä Minusta Tule ? Lapsena tulevaisuuden suunnitelmia kyseltiin jatkuvasti ja niihin aikoihin minulla oli aina vastaus valmiina. 6-vuotiaana halusin olla tanssija, 10- vuotiaana poliisi. Lapsen varmuudella julistetut urahaaveet unohtuivat ja muuttuivat vuosi vuodelta, mutta mitä vanhemmaksi tulin, sitä epävarmemmaksi tulin, mikä todella haluaisin olla sitten isona. Peruskoulu jälkeen oli vähän paniikki kun suunnitelmat jatko-opiskelupaikan suhteen eivät vieläkään olleet kirkkaana mielessä. Minulla ei varsinaisesti ole mitään konkreettisia haaveita ja nautin siitä mitä tällä hetkellä teen. Antaa elämän kuljettaa. Maailma valheita piilee tuhansia ja miljoonia erilaisia tapoja jännittäviä tarjouksia, joista jokainen valita itselleen parhaiten.

Toit → Catering
2 allalaadimist
thumbnail
8
xls

Kalkulatsioonikaart näidis

KALKULATSIOONIKAART Roa nimetus Ühepajatoit Ettevõte nimi VKHK kuupäev 01.04.2009 omahind 3,90 Portsjoni kaal 0,150 kg müügihind 14,00 Portsjoni arv 10 l/kg hind 25,98 Koostaja Tooraine bruto 1-le ühik kao % neto 1-le bruto x-le neti x-le ostunind hind kartul 0,077 35 0,050 0,769 0,500 3,18 0,24 porgand 0,038 20 0,030 0,375 0,300 5,08 0,19 kaalikas 0,040 25 0,030 0,400 0,300 5,08 0,20 kapsas 0,032 22 0,025 0,321 0,250 3,31 0,11 hakkliha 0,045 0 0,045 ...

Toit → Catering
156 allalaadimist
thumbnail
7
ppt

Lauakaunistused.

LAUAKAUNISTUSED Vilja d e s t va lm is ta tud la ua ka unis tus e d s o b iva d ig a ks p e o ks ig a le la ua le . Jääkujud on suursugused, säravselged, kaunid ja imetlusväärsed teie planeeritud õhtu lõpuni! Jääkuju laual on kui teemant!!! Harjumuspäraselt viidud lilled (närtsivad), traditsiooniline ilutulestik (mõneks minutiks). Jääkuju aga terveks peoõhtuks ja mälestus sellest kindlasti terveks eluks!!! Ka unis tus e d lille d e s t s o b iva d nii p id ulike ks üritus te ks , kui ka ko ju la ua le va a s i. Jõ ulud o n vä g a tä h tis p üh a kõ ikid e le ja s e lle p ä ra s t o n ka la ua ka unis tus e d tä h ts a l ko h a l P e a le vä rvilis te m una d e võ iks la ua l o lla ka ilus ja vä rvikire v ka unis tus Täname vaatamast!

Toit → Catering
23 allalaadimist
thumbnail
7
doc

Piimakonservid

KONTROLLKÜSIMUSED õppeaines "Piimatoodete tehnoloogia" 2013.a. seminariks ja osaeksamiks 5. osa "Piimakonservid" 1. Milliseid piimatooteid nimetatakse piimakonservideks? Piimakonservid on sellised piimatooted, mille säilivusaeg on pikk (3 kuud kuni 4 aastat) temperatuuril üle 0 °C. Nende kiiret riknemist ei toimu ka toatemperatuuril, kui säilitatakse toote pakendi hermeetilisus (välditakse niiskuse, mikroorganismide, õhuhapniku vm juurdepääs). 2. Millised on 4 põhilist konserveerimismeetodit piimakonservide tootmisel? · Steriliseerimine (termiline) · Kontsentreerimine ja steriliseerimine · Kontsentreerimine ja suhkru lisamine · kuivatamine 3. Nimeta vähemalt 4 piimakonservidele või nende tootmisele iseloomulikku tunnust? a) Pikk säilivusaeg b) Suur toorainevajadus c) Suur energiamahukus d) Enamik tooteid kontsentreeritud...

Toit → Catering
31 allalaadimist
thumbnail
2
doc

Faktid arbuusist

Faktid arbuusist Arbuusi sünnikohaks peetakse Aafrikat, eelkõige Kalahari kõrbet. Juba Vana- Egiptuse inimesed oskavasid seda kultuuri kasvatada. Väärib märkimist, et arbuusid olid isegi paigutatud vaaraode hauade sisse, sest ta peeti toidust elu pärast surma. Egiptuse müüdid märkasid, et Seth Tormide jumal, ise istutas arbuuse. Arbuus jõudis Ameerikasse siis, kui Aafrika orjad viisid seda üle Atlandi ookeani. Enne seda aastal 1600, arbuus on levinud läbi Hispaania, Suurbritannia, Hiina, ja sealt algas ta olla populaarne ka teistes riikides. Arbuusi viljaliha kasutatakse erilist mee nardeki valmistamiseks. Kuid peaaegu terve arbuus koosneb veeat, see on rohkem kui 90%. Paljud usuvad, et arbuus on puu või puuili, aga tegelikult see on mari. Tema ametlik nimetus on Citrullus Lanatus. Suurim arbuus, mis kaalus 118 kilogrammi sai raamatusse nimetusega Guinnessi rekordid. Minu arvamus : artikkel avaldati...

Toit → Catering
13 allalaadimist
thumbnail
12
ppt

Catering

Dana Makejenko KS14 Tartus on vägagi palju firmasid, mis pakuvad ka catreningi(toitlustusteeninust majast väljas). Hinnatumad neist on ehk Frens, Entri, Truffe, Shakespeare, Astri Grill, Dorpat, Kolme Sõsara Hõrgutised. Restoran Entri pakub peale restoraniteeninduse ka Catering teenindust. Tegevust alustati 1998 aastal. See firma kasvas välja "Hotell Tartu" sulgemisest ( tekkis tööjõudu) Pulmapeod Pidulikud vastuvõtud Sünnipäevad Suvepäevad Jõulupeod Konverentsid (kohvipausid, lõunasöögid, õhtusöögid jne...) Avamisüritused Pidulikud lõuna- ja õhtusöögid Peielauad Telefon: 740 9223 Rüütli 9 Tartu 51007 Faks: 740 9220 E-mail: [email protected] Avatud: E-N 7 - 23 R 7 - 01 L 8 - 01 P 8 - 21

Toit → Catering
5 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun