Facebook Like
Add link


Innovatsioon toiduainetööstuses (0)

5 VÄGA HEA
Punktid
Innovatsioon toiduainetööstuses #1 Innovatsioon toiduainetööstuses #2 Innovatsioon toiduainetööstuses #3
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-01-09 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 49 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor m s Õppematerjali autor

Lisainfo

esimene innovatsiooni kodune grupitöö Valdkonnaks on toiduainetööstus. SLAID 1Toiduainetööstus on Eesti üks olulisemaid ja suuremahulisemaid tööstusharusid, mis annab tööd enam kui 22 000 inimesele ja mille toodang moodustab kogu tööstuse toodangust ligi 30 %. Eesti toiduainetööstus jaotatakse allharudeks : Pagaritööstus, piimatööstus, jahu- ja tangutööstus, lihatööstus, kalatööstus, jookidetööstus ja kondiitritööstus.

Märksõnad

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

24
docx
Innovatsiooni kostöömudelid
12
docx
Innovatsioon vastused
6
docx
Innovatsioon kordamisküsimused
8
docx
Innovatsioonialused
4
odt
Seminar Innovatsiooni liigid
4
doc
Loovus ja innovatsioon
30
docx
Euroopa Liidu innovatsioonipoliitika ja innovatsioon Eesti ettevõtluses
25
doc
Innovatsiooni loengu kordamisküsimused





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun