Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Add link

MihkelH

Nimi: Mihkel Heinmaa
:
Sünnipäev: 1990/0/0

36
FAILI
246
+ HINNET
11 717
ALLA LAETUD
94 973
VAATAMIST


MihkelH õppematerjalid

Nimi
Alla laetud
Lisatud
BIOLOOGIA AJALUGU
20
21/10/2013
Molekulaar- ja rakubioloogia KT II
286
15/10/2012
Molekulaar- ja rakubioloogia KT I kordamisküsimused
217
15/10/2012
Kontsentratsioonielemendi uurimine
107
16/04/2011
GALVAANIELEMENDI ELEKTROMOTOORJÕU JA...
202
16/04/2011
Molaarmassi krüoskoopiline määramine
133
02/03/2011
Adsorptsiooni uurimine lahuse ja õhu piirpinnal
302
02/03/2011
Newtoni rõngad
636
26/02/2011
Solenoidi magnetväli
713
26/02/2011
Takistuse temperatuurisõltuvus
683
26/02/2011
Kompensatsioonimeetod
705
26/02/2011
Vooluallika kasutegur
506
26/02/2011
Gaaside erisoojuste suhe
274
26/02/2011
Raskuskiirendus
810
26/02/2011
Silindri inertsimomendi määramine
433
26/02/2011
Impulsimomendi jäävuse seadus
643
26/02/2011
Kulgliikumine
705
26/02/2011
Üldmõõtmised
557
26/02/2011
Arvutusgraafiline töö
295
26/02/2011
Vana-kreeka ja hellenism
64
26/02/2011
Üldajalugu 20. sajandil
107
26/02/2011
Eesti ajalugu
54
26/02/2011
Bioloogia eksamiks
336
26/02/2011
Geenitehnoloogia I konspekt
161
25/02/2011
Botaanika konspekt
100
25/02/2011
Biomeditsiini kordamisküsimuste vastused
179
25/02/2011
Biokeemia III testiks
435
25/02/2011
Biokeemia II testiks
468
25/02/2011
Biokeemia I testiks
599
25/02/2011
GLÜKOOSISISALDUSE MÄÄRAMINE ENSÜMAATILISEL MEETODIL
122
25/02/2011
INVERTAASI AKTIIVSUSE MÄÄRAMINE
136
25/02/2011
PROTEOLÜÜTILISE ENSÜÜMI AKTIIVSUSE MÄÄRAMINE
93
25/02/2011
KAROTENOIDID JA LIPIIDIDE REAKTSIOONID
163
25/02/2011
AINETE SEGU LAHUTAMINE GEELKROMATOGRAAFIA MEETODIL
185
25/02/2011
Etaanhappe anhüdriidi hüdratsioon
193
25/02/2011
Ökoloogia ja looduskaitse konspekt
95
24/02/2011


Uutele kasutajatele e-mailiga aktiveerimisel
10 punkti TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun