Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse Registreeri konto

Tehnoloogiakaart - praekartulid kastmega (0)

1 Hindamata
Punktid
Tehnoloogiakaart - praekartulid kastmega #1 Tehnoloogiakaart - praekartulid kastmega #2 Tehnoloogiakaart - praekartulid kastmega #3
Punktid 5 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 5 punkti.
Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-05-29 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 4 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Nitro Fish Õppematerjali autor

Märksõnad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
13
doc

Laste toitumine

LASTE TOITUMINE (6-7 AASTAT) Rühmatöö Tallinn 2011 SISUKORD 1. TEOREETILINE OSA 1.1. KIRJELDUS................................................................................................3 1.2. TOITUMISELE ESITATUD NÕUDED....................................................4 2. PRAKTILINE OSA 2.1. PÄEVAMENÜÜ.........................................................................................7 2.2. TEHNOLOOGIAKAARDID......................................................................8 2.3. KAUBATELLIMUS.................................................................................11 2.4. TÖÖPLAAN.............................................................................................11 3. PILDID.....................................................................................................................12

Kultuurilugu
thumbnail
3
doc

Jogurti-kookose panna cotta

JÄRELROOG : Jogurti-kookose panna cotta : Kogus : Koostis- ja maitseained : 165 g Kookospiim 4 spl suhkur 2 dl maitsestamata jogurt 3 tl zelatiin 2 spl sidrunimahl 2 spl vesi Paisuta zelatiin lahjendatud sidrunimahlas, sulata kuumaveevannis. Sega kookospiim, suhkur ja toasoe jogurt põhjalikult läbi. Lisa peene joana ja pidevalt segades zelatiinilahus. Kalla otsekohe väikestesse külma veega loputatud topsidesse ning pane vähemalt 4 tunniks külma tarduma. Üle puistada kookoshelvestega ja sidruniviil panna peale. EELROOG : Rosepipra kanasalat : Kogus : Koostis- ja maitseained : 250 g Talleggi Rosepipra kanafileed 150 g salatilehte ( nt. Jääkapsast või frisee salatit 1 suurem Granny Smith õun 60 g kuivatatud aprikoose 60 g varssellerit 2 värskelt pressitud laimi mahla mandlilaaste Salatikaste : 150 g väherasvast maj

Kokandus
thumbnail
133
ppt

Liharoad

rosmariin, palsamiäädikas, searibi Valmistamine: 1. Keeta porgandid ja peet soolaga maitsestatud vees. Seejärel koorida ja vajadusel poolitada suuremad porgandid ja peedid lõika neljaks. Ühes kausis maitsestada porgandid, lisades puruks pressitud küüslauguküüned, oliiviõli ja apelsinimahl. Teises kausis maitsestada peedid ülejäänud küüslaugu, rosmariini, palsamiveiniäädika, soola ja pipraga. 2. Asetada ahjuvormi porgandid, peedid ja kooritud kartulid. Röstida ahjus 220 kraadi juures umbes 30 minutit. 3. Maitsestada liha soola-pipraga, lisada rosmariin ja apelsinimahl. Praadida kuldseks. Seejärel aseta ka liha ahju ja küpsetada umbes 15 minutit. Viimane lihv anna grillelemendi all 5 minutit. Marineeritud sealiha Seakarbonaad, nisujahu, sool, pipar, muna, õli. Marinaad: porgand, vesi, sibul, pipar, loorber, suhkur, sool, äädikas. Valmistamine: 1. Seakarbonaad viilutada, vasardada. Lõigata 4 x 5 cm tükkideks.

Toiduvalmistamine
thumbnail
23
doc

Pidulik lõunasöök sõbrannale

4. Hakkida rosinad. 5. Maitsestada sea välisfilee ühelt poolt soola ja musta purustatud pipraga. 6. Täita seafilee rosina täidisega. 7. Keerata rulli ja mässida toidukilesse. 8. Asetada külmkappi kaheks tunniks. 9. Vahetult enne serveerimist praadida sea välisfilee tükile grillpannil triibud peale. 10. Asetada fooliumisse, maitsestada soolaga. 11. Küpsetada ahjus 180°C juures 10-12 minutit. 12. Enne serveerimist lasta 2 minutit fooliumi all "rahuneda". Kartulivorm 1. Keeta kooritud kartulid soolases vees poolpehmeks. 2. Lõigata keedetud kartulitest terava noaga õhukesed viilud. 3. Koorida sibul, küüslauk ning lõigata brunoise kuubikuteks. 4. Kuumutada kõik toiduained pannil väheses õlis ning võis keskmisel kuumusel aeg-ajalt segades. 5. Pesta sidrun. 6. Veeretada sidrun lõikelaual, et pigistades mahl paremini välja tuleks. 7. Eraldada mahl tsitruspressi abil. 8. Maitsestada kartuliviilud ja sibula-küüslaugu segu soola, musta purustatud pipra, paprika

Kokk
thumbnail
48
pdf

Ehituse organiseerimine ja tehnoloogia

............................ 37 12.3 Tööohutusnõuded ....................................................................................................................... 37 12.4 Liikluskorraldus ......................................................................................................................... 37 12.5 Objektivalve ............................................................................................................................... 38 13. Montaazitööde tehnoloogiakaart ...................................................................................................... 39 13.1 Montaazitööde teostus ja organiseerimine ................................................................................. 39 13.2 Transport..................................................................................................................................... 39 13.3 Elementide tõstmine ..............................................................................

Ehitus
thumbnail
56
doc

Esimese kursuse koka eksami aruanne

0,000 0,000 0,000 0,000 0,000 0,000 0,000 0,000 Kokku: 0,257 2,570 Omahind 0,440 Hind km-ga: 0,528 Valmistamise tehnoloogia: 1. Kaalikad, kartulid pesta, koorida ja viilutada. 2. Haki murulauk peeneks. 3. Klopsi lahti muna ja sega vahukoorega. Segule lisa küüslagu pressi abil küüslauk, hakitud murulauk ja maitseained. 4. Määri vorm tilga õliga kokku. 5. Blanšeeri kaalikas ja kartul. Laota köögiviljad tihedalt vormi. 6. Vala peale segu ja pane see eelsoojendatud ahju. Küpseta vormi 180 kraadi juures ligikaudu 45 minutit või nii kaua, kuni vorm on pehme. 7. Küpsetada fooliumiga. 10 minutit enne lõppu küpseta ilma.

Köögi õpetus
thumbnail
31
docx

Toiduvalmistamise alused

o Pruunistada üheltpoolt 5-10 min. o Pruunista teisalt poolt o Keerata 1 kord o Vajadusel pane järelvalmima ahju või kaane alla pliidiservale o ­paneering võib praguneda Liha,kotletid,pannkoogid,köögivili,keedukartul jne · Rohekes rasvas o Praepannil(kastrulis) o Rasva1/3 praetava toiduaine kogusest o Pann ja rasvaine kuum o Koorik ühele poole o Pööra teine pool o Linnuliha,toored kartulid · Friipraadimine o Spetsiaalses seadmes e fritüüris või pliidil potis o Toiduaine ujub rasvas vabalt o Rasva temperatuur 180 kraadi(NB! Isesüttimine) o Kuldkollane koorik o Rasv nõretatakse(köögipaberil) o Kartul,köögivili taingas ja kala · Röstimine o Kuival pannil,pliidil või ahjus TOIDUVALMISTAMISE ALUSED o Rösteris o Röstitav toiduaine on kokkupuutes kuuma pinnaga o Leib,sai, pähklid

Toitlustus
thumbnail
25
doc

Hiina köök

SISUKORD SISSEJUHATUS.................................................................................................................................2 1 HIINAST JA HIINA KÖÖGIST......................................................................................................3 1.1 Ajaloost.....................................................................................................................................3 1.2 Arenenud ühiskond...................................................................................................................3 1.3 Igapäevased kombed.................................................................................................................4 1.4 Köögist......................................................................................................................................4 2 ÜRITUS..........................................................................................................................

Toitlustusettevõtte töö...




Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun