Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Piduliklaud ehk bankett (1)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

KODUNETÖÖ
  • Korraldada pidulikeine ehk baknett
  • Menüü
  • (JOONIS) laudade paigutus ruumis
  • Ruumi kaunistamine
  • Nõude vajaduse arvutus
  • Lauapesu (värv,suurus)
  • Eelkatte joonis ühe inimese kohta
  • Teeninguskäik
    PULMALAUD
    1.Menüü:
    Eelroog :Seesari salat , suupisted
    Pearoog :Ahjukartul , seapraad , hapukapsas
    Magustoit :Pulmatort
    Jook :Vesi ja punane vein
    2.Laudade paigutus ruumis , ruumide kanistamine :
    5.Nõude vajaduse arvutis:
    Eelroa nõud : 35 eelroa taldrikut + 5 lisa taldrikut , 8 vaagnat , 35 pokaali + 5 lisa polaaki , 35 klaasi + 5 lisa klaasi ( vee jaoks )
    Põhiroa nõud :35 praetaldrikut + 5 lisa taldrikut , 6 vaagnat ,
    Magustoidu nõud : 35 alustaldrikut + 5 lisa alustaldrikut
    6.Lauapesu (värv,suurus):
    7.
    7.Eelkatte joonis ühe inimese kohta:
  • Piduliklaud ehk bankett #1 Piduliklaud ehk bankett #2 Piduliklaud ehk bankett #3 Piduliklaud ehk bankett #4
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2010-10-08 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 60 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor Tracey Tint Õppematerjali autor
    KODUNETÖÖ
    1. Korraldada pidulikeine ehk baknett
    2. Menüü
    3. (JOONIS) laudade paigutus ruumis
    4. Ruumi kaunistamine
    5. Nõude vajaduse arvutus
    6. Lauapesu (värv,suurus)
    7. Eelkatte joonis ühe inimese kohta
    8. Teeninguskäik

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    10
    docx

    ABILAUD

    ABILAUD 4 KÄIKU 1. LAUAPESU : · Laudlina · Salvrätid o kliendi lauale 4+1 o kelnerirätik 1+1 o poleerimisrätik 1 o kandikurätik 1 o laua pühkimiseks 1 o söögiriistade rätik 1 o leivataldrikule rätik 1 o supitirina alla 1 o küüler (alla, peale) 2 o veekannu alla 1 2. SÖÖGIJA SERVEERIMISRI

    Eesti keel
    thumbnail
    7
    doc

    Teeninduse kodutöö

    Esitamise aeg 20.02.2012 Kodutöö teema Lõunasöök, mis muudab argipäeva erilisesks Toidukorra kirjeldus (kellele, mida ja kuidas) Minu pakutav menüü sisaldab endas kolme käiku: Eelroog, pearoog, magustoit. Toidud on valitud vastavalt kliendi soovile. Kliendiks on keskealine paar, kes hindab lihtsust kuid samas head maitset ja peent väljanägemist. Sellepärast ei ole roogades toiduainete kooslused liiga üllatuslikud ja harjumatud, lihtsalt erilised. Samuti on road valitud küllaltki tervislikud, kuna klientidel pole plaanis kaalus juurde võtta. Vaid säilitada head välimust. Eelroaks olen valinud värske salati graavlõhe ja maitsestamata jogurti-küüslaugu kastmega. Krõbedust lisavad toidule grillitud krutoonid. Eelroog on mahlane ja värske ning eeldab isu suurendamist pea roa ajaks. Punane kala ja värsked köögiviljad sisaldavad rohkelt kasulike vitamiine. Küüslaugu kastme serveerin eraldi, seda võib soovikorral sa

    Klienditeenindus
    thumbnail
    6
    doc

    Menüü plaan

    Kool Pärnumaa Kutsehariduskeskus Nimi Keili Lutschan Esitamise aeg Kodutöö teema Lõunasöök perekonnale gümnaasiumi lõpetamise puhul Taotletava kutsekvalifikatsiooni tase Toidukorra kirjeldus (ürituse eesmärk, kellele toidukord on mõeldud, mida pakutakse ja kuidas läbiviiakse) See on pidulik lõunasöök minule ja minu perele minu lõpetamise puhul. Lõunasöögil pakutakse esimeseks käiguks singisalatit krõbekartulitega. Joogiks kõrvale võtan mina mineraal vee ja vanemad võtavad tavalise vee. Pearoaks on lõheroos toorjuustuga ning joogiks kõrvale valge vein Pinot Gris Medaille d' Or 2009. Ja siis viimaseks käiguks ehk dessert on tiramisu. Kujundatud menüükaart: Menüüs olevate toitute ja jookide kirjeldus (põhjenda samuti toitude ja jookide sobitamist) Eelroaks on singisalat krõbekartulitega- koosneb siis singist,porrust,tomatist,salatilehest ning see serveeritakse krõbek

    Toit ja toitumine
    thumbnail
    6
    docx

    Ala carte

    5. Serveerimine Prantsuse moodi ehk vaagnateenindus Külastaja tõstab endale ette vaagnalt. Sellise serveerimise puhul asetatakse toiduvaagnad (soojad toidud kuumalusel) lauale , külastaja teenindab end ise või kelner tõstab toitu ette. Seejuures hoiab teenindaja vaagnat vasakul käel, millele on pandud alla kokkuvolditud serveerimisrätt. Kelner pakub toitu vaagnalt külastaja vasakult poolt. Serveerimisriistad jäävad vaagnal külastaja poole. Selline teenindamisviis sobib: Bankett Etagenservice (toateenindus, toit kohaletoomisega) ,,A-part-Service" ,,Table-d'hôte-Service" personalirestoran (ettevõtte/asutuse söögikoht, oma personal võib saada allahindlust). 6. Serveerimine Inglise moodi ehk teenindamine abilaualt Saksa keeles kasutatakse ka väljendit Guéridon-Service. Sellise serveerimisviisi puhul tutvustatakse esmalt külastajstele vaagnaid. Siis asetatakse vaagnad kuumalusele, mis omakorda asetseb abilaual või spetsiaalsel kärul

    Teenindus ja müük
    thumbnail
    15
    doc

    Pidulik sünnipäevalõuna

    Eesti Hotellide- ja Restoranideliit KOKK I (EKR tase 4) KUTSEEKSAM Pidulik sünnipäevalõuna Koostaja : Pille-Riin Misko Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool 2012/2013 2 Sisukord Sisukord........................................................................................................................................... 3 Menüü ............................................................................................................................................. 4 Tehnoloogilised kaardid ja hinnakalkulatsioonid (roakaardid)....................................................... 5 Töövahendid ja nõud....................................................................................................................... 6 Tööplaan .................................................................................................................................

    Kokk
    thumbnail
    20
    doc

    Toitlustuseksam

    SISUKORD 1.Piduliku menüü kirjeldus............................................................................................................ 1 2.Menüü....................................................................................................................................... 2 3.Kalkulatsioonikaardid................................................................................................................. 3 1.Mahe brokkolipüreesupp........................................................................................................ 3 Tehnoloogiline kirjeldus......................................................................................................... 4 2.Kanafilee riisi ja aedviljadega................................................................................................. 5 Tehnoloogiline kirjeldus......................................................................................................... 6 3.Kamavaht maa

    Toitlustus
    thumbnail
    23
    doc

    Kokk I kvalifikatsioon

    Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool Toitlustusteenindus TT22 Cätlin Juursalu KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOON ÜKSKORD MEHHIKOS Juhendaja: Anne Kersna ja Tiina Parm Tallinn 2010 SISUKORD KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOON............................................................................ 1 SISUKORD.................................................................................................................................2 1. KOLMEKÄIGULINE ROMANTILINE ÕHTUSÖÖK.........................................................3 1.1 Äriidee põhjendus ja kliendid......................................................................................... 4 1.2 Menüü.............................................................................................................................. 5 2. KALKULATSIOONIKAA

    Kokandus
    thumbnail
    19
    docx

    KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK

    Kuressaare Ametikool Toitlustuse ja majutuse õppesuund Kokk Kalle Kuusk KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK Kirjalik aruanne Kuressaare 2013 SISUKORD 2 MENÜÜ Eelroog Peedipüreesupp piimavahuga (punane sibul, kartul, köögiviljapuljong, rõõsk koor, tüümian, basiilik, äädikas) Pearoog Mee ja tähtanisiiga küpsetatud kanafilee, küüslaugu ürdikartuli, mee-porgandi ja besamellkastmega (sidrun, apelsinimahl, küüslauk, basiilik) Dessert Creme brülee maasika-mündisalsaga (muna, rõõskoor, vanilljekaun, maasikaliköör) Joogisoovitus

    Kutsevalik




    Meedia

    Kommentaarid (1)

    Kiara profiilipilt
    Tips ...: Sain hea ülevaate
    21:07 27-05-2012



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun