Piduliklaud ehk bankett
KODUNETÖÖ
1. Korraldada pidulikeine ehk baknett
2. Menüü
3. (JOONIS) laudade paigutus ruumis
4. Ruumi kaunistamine
5. Nõude vajaduse arvutus
6. Lauapesu (värv,suurus)
7. Eelkatte joonis ühe inimese kohta
8. Teeninguskäik
PULMALAUD
1.Menüü:
Eelroog :Seesari salat , suupisted
Pearoog :Ahjukartul , seapraad , hapukapsas
Magustoit:Pulmatort
Jook:Vesi ja punane vein
2.Laudade paigutus ruumis , ruumide kanistamine :
5.Nõude vajaduse arvutis:
Eelroa nõud : 35 eelroa taldrikut + 5 lisa taldrikut , 8 vaagnat , 35 pokaali + 5 lisa polaaki , 35
klaasi + 5 lisa klaasi ( vee jaoks )
Põhiroa nõud :35 praetaldrikut + 5 lisa taldrikut , 6 vaagnat ,
Magustoidu nõud : 35 alustaldrikut + 5 lisa alustaldrikut
6.Lauapesu (värv,suurus):
7.
7.Eelkatte joonis ühe inimese kohta: