Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Litosfääri mõisted - spikker (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Laam on litosf��ri hiigelplokk, mis piirneb seismiliselt aktiivsete v��nditega. Laamtektoonika on teooria ja � petus litosf��ri laamade tekkimisest, liikumisest , vastastikm�judest ja h�vimisest. Laamad sukelduvad, p�rknevad, lahknevad ja nihkuvad. Sisej�ud ehk endogeensed j�ud on maa sisemuses m�juvad j�ud, mis tekivad maa sisese soojuse ja gravitatsiooni toimel. V�lisj�ud ehk eksogeensed j�ud on maapinnal maakoore �lemises osas m�juvad j�ud, mis tekivad p�ikeseenergia ja gravitatsiooni toimel. Maav�rin on maakoore vappumine ja j�rsk l�hiajaline k� ikumine ja t�uge tekib maasisese energia j�rsu vabanemise
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Litosfääri mõisted - spikker #1 Litosfääri mõisted - spikker #2
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-04-07 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 24 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor skaabo Õppematerjali autor

Lisainfo

Kõik geograafia mõisted mis tulevad 8.a klassis Pärnu Koidula Gümnaasiumis 30. aprillil. Võimalus spikrina kasutada!
spikker , litosfäär , kivimid , vulkanism , föön , laamad

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

1
xlsx
Litosfääri mõisted
1
docx
Litosfääri mõiste
3
rtf
Litosfääri konspekt
3
doc
Litosfäär küsimused ja vastused
4
rtf
Litosfääri ülevaade
2
docx
Maakoor-laamad-vulkaanid
10
doc
Litosfäär-vulkaanid-maavärinad-maakoor-laamad
4
doc
Litosfäär-litosfäär-laamad-maasiseehitus-maavärinad-vulkaanid



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun