Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Kolme käiguline menüü kalkulatsiooni tabeliga (2)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist










Porgandi -õunasalat



portsjoni kaal


valmistatavaid portsjoneid

kokku 2


Retsepti kaal
Valmistamise kaal
Hind 18% ta
Toiduained Ühik 1 bruto Kao % 1 neto x bruto x neto Ühiku hind Retsepti h
porgand kg 0.025 20 0.02 0.05 0.04
0,00 kr
õun kg 0.017 12 0.015 0.034 0.03
0,00 kr
õli l 0.005 0 0.005 0.01 0.01
0,00 kr
maitseained kg 0.005 0 0.005 0.01 0.01
0,00 kr
apelsinimahl l 0.005 0 0.005 0.01 0.01
0,00 kr
Kokku:
0.057
0.05 0.114 0.1
0,00 kr
Hind km-ga:
0,00 kr










Hakk- kotlet



portsjoni kaal 100 g

valmistatavaid portsjoneid

kokku 2


Retsepti kaal
Valmistamise kaal
Hind 18% ta
Toiduained Ühik 1 bruto Kao % 1 neto x bruto x neto Ühiku hind Retsepti h
seahakkliha kg 0.04
0.04 0.08 0.08
0,00 kr
veisehakkliha kg 0.04
0.04 0.08 0.08
0,00 kr
sai kg 0.18
0.18 0.36 0.36
0,00 kr
kartul (kooritud) kg 0.015
0.015 0.03 0.03
0,00 kr
riivsai kg 0.02
0.02 0.04 0.04
0,00 kr
sibul kg 0.008 16 0.007 0.016 0.013
0,00 kr
vesi l 0.03
0.03 0.06 0.06
0,00 kr
maitseained(sool,pipar)
0 0 0
0,00 kr
Kokku:
0.332 0.666 0.663
0,00 kr
Hind km-ga:
0,00 kr
















Sidrunikreem


portsjoni kaal 200/5 g


valmistatavaid portsjoneid

kokku 2


Retsepti kaal
Valmistamise kaal
Hind 20% ta
Toiduained Ühik 1 bruto Kao % 1 neto x bruto x neto Ühiku hind Retsepti h
piim l 0.032
0.032 0.064 0.064 5,90 kr 0,19 kr
munarebu tk/kg 1
1 2 2 1,70 kr 1,70 kr
suhkur kg 0.024
0.024 0.048 0.048 12,00 kr 0,29 kr
želatiin kg 0.003
0.003 0.006 0.006 56,00 kr 0,17 kr
vesi l 0.03
0.03 0.06 0.06
0,00 kr
sidrun kg 0.06 58 0.025 0.12 0.05 28,00 kr 1,68 kr
35% rõõsk koor l 0.07
0.07 0.14 0.14 39,00 kr 2,73 kr
siirup l 0.005
0.005 0.01 0.01 18,00 kr 0,09 kr
Kokku:
1.189 2.448 2.378
6,84 kr
Hind km-ga:
8,21 kr












Kolme käiguline menüü kalkulatsiooni tabeliga #1 Kolme käiguline menüü kalkulatsiooni tabeliga #2 Kolme käiguline menüü kalkulatsiooni tabeliga #3 Kolme käiguline menüü kalkulatsiooni tabeliga #4 Kolme käiguline menüü kalkulatsiooni tabeliga #5 Kolme käiguline menüü kalkulatsiooni tabeliga #6
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 6 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-03-17 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 134 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor M2rdu Õppematerjali autor
Exeli dokument

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
6
doc

2 KURSUSE PRAKTILINE LÕPUTÖÖ

Kuressaare Ametikool Hardi Heinväli Kp-24 Hotelli-ja restoraniteeninduse osakond 2 KURSUSE PRAKTILINE LÕPUTÖÖ Juhendaja Lemmi Heero 2007 TOIDU NIMETUS TOORSALAT portsjoni kaal 75/2 valmistatavaid portsjoneid kokku 2 Valmistamise Retsepti kaal kaal Hind 18% ta Ühiku Retsepti Jrk Toiduained Ühik 1 bruto Kao % 1 neto x bruto x neto hind h 1 Hiina kapsas kg 0,015 33 0,010 0,030 0,020 7,63 kr 0,11 kr 2 õun kg 0,028 30 0,020 0,056 0,040 7,75 kr 0,22 kr 3 ananassikompott kg

Kokandus
thumbnail
21
doc

Koka kutseeksam

................................................................................................20 3 1.MENÜÜ EELROOG: Koorene Bostoni salatist valmistatud supp peekonikrutoonidega. PEAROOG: Mozzarellaga täidetud ja paneeritud sea välisfilee kõrvitsakoogi ja köögiviljakastmega. JÄRELROOG: Kihiline kohupiimakook vaarikatega. Minu menüü on koostatud palju liikuvale inimesele, kes kiire elutempo juures ei jõua hommikust korralikult süüa ning õhtusöök piirdub kerge einega, niisiis jääb põhirõhk lõunale. Pakuksin seda menüüd sügis-talvisel perioodil, sest ilmad on siis sombused ja külmad ning inimene vajab palju energiat. Minu menüü sobib rohkem meesterahvale, sest nende päevane kalorsuse vajadus on suurem kui naistel. Eelroaks pakun koorest Bostoni salatist valmistatud suppi, mille serveerin krõbetaks praetud

Toitlustus
thumbnail
16
doc

Vene rahvusköök

Rahvusköök Vene köök Sisukord lk 1. Vene köögi iseloomustus........................................................................................3 2. Menüü põhjendus..................................................................................................5 3. Retseptid................................................................................................................6 3.1 Eelroog.................................................................................................................6 3.2 Põhiroog...............................................................................................................8 3

Kokandus
thumbnail
8
xls

Tehnoloogiline kaart

Mai 2006 Eksamijuhendi lisa nr 4 TOIDU NIMETUS Guljass sealihast tilli kartulitega ja porgandi salatiga portsjoni kaal 130/500/30 valmistatavaid portsjoneid kokku 2 Retsepti kaal Valmistamise kaal Hind 18% ta Kao % Toiduained Ühik 1 bruto 1 neto x bruto x neto Ühiku hind 25 abasealiha tükk kg 0,113 0,085 0,227 0,170 16 Koorega sibul kg 0,021 0,018 0,043 0,036 Toiduõli l 0,005 0,005 0,010 0,010 Nisujahu kg 0,006 0,006 0,012 0,012 Tomatipasta kg 0,012 0,012

Toit ja toitumine
thumbnail
22
doc

Koka eksami aruanne

...................................................................................... 19 Laua eelkate..................................................................................................................21 Kasutatud kirjandus......................................................................................................22 2 Menüü Kõrvitsa püreesupp röstsaiaga Grillitud sinepi-mee lõhefilee köögivilja padjal Tarretiste valik pohlakastmega Leib, sai, mineraalvesi 3 Menüü valiku põhjendus Mina valisin oma lõputöö teemaks ,,Tervislik lõunasöök õele", kuna tema tal olnud suhtelised suured kaaluprobleemid. Tänu tervislikule dieedile on ta suutnud oma kaalu langetada ja hoida normaaltasemel

Kokandus
thumbnail
16
doc

Sõbrapäeva lõuna

Põltsamaa Ametikool Kokk I Kutseeksami-kirjalik kodutöö Sõbrapäeva lõuna Põltsamaa 2009 SISUKORD 1.Sissejuhtaus 2.Toitude valiku põhjendus 3.Menüü 4.Tehnoloogilised kaardid ja hinna kalkulatsioonid 4.1Eelroog 4.2pearoog 4.3Järelroog 5.Seadmed,töö-ja serveerimis vahendid 6.Ajagraafik 7.Toiduainete tellimus 8.toitained ja kalorsus 9.Laua eelkatte skeem kokkuvõte kasutatud kirjandus SISSEJUHATUS Tööautor õpib Põltsamaa Ametikoolis 4 kursusel koka erialal. Koka eriala valisin just, iseenda jaoks. Et õppida söögivalmistamise nippe. Koduseks ülesandeks oli sõbrapäeva lõuna kahele. Töö eesmärk, on koostada laud kahele sõbrannale. Toidud valisin kerged, ehk vähe rasvased. Töö eesmärgiks on klientide rahul olu. TOITUDE VALIKU PÕHJENDUS Valisin sõbrapäeva lõuna kahele. Sööma tulevad kaks parimat sõbrannat. Vanuses 20. Mõlemad töötavad ärindusealal. Nad soov

Toitumisõpetus
thumbnail
17
doc

Kvalifikatsiooni eksam

väimust kurkumiga. Kastmena pakun juurde erinevatest pipardest valmistatud kastet, mis lisab juurde vürtsikust. Magustoiduks pakun juustuvahukreemi, mis on serveeritud sokolaadibiskviidil, värskust lisab juurde veinis keedetud pirn ja värskest kiivist valmistatud kaste. Toitude juures kasutan ilusaid värve, mis muudavad külma talvise päeva soojemaks ja rõõmsamaks. Toidu valikul arvestasin sellega, et talvel vajab inimene rohkme vitamiine ja rammusamat toidukorda. Menüü on mõeldud minu emale ja isale romantiliseks õhtusöögiks. Loodan, et minu vanemad on menüüga rahul ja tulevad teinekordki minu juurde sööma. 3 2. TEHNOLOOGILISED KAARDID JA HINNAKALKULATSIOONID 2.1 Eelroog: Mee-ja sinepimaitseline lõhe salatipadjal portsjoni 0,150 kaal valmistatavaid portsjoneid Kokku 2

Kokandus
thumbnail
22
docx

KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM

VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM Juhendaja: 1 SISUKORD: 2 1. MENÜÜ Eelroog: Soolalõhe röstsaial õuna-kurgi kastmega Põhiroog: Sea välisfilee, tomati-oahautise ja paprika-kartulirosetiga Järelroog: Vaniljekaste vaarikatega Minu menüü on üsna tervislik ja samas ka maitsev. Sobib inimestele kes ootsivad uusi ja huvitavaid lahendusi. Eelroaks pakun soolalõhe roose röstsaial, õuna-kurgi kastmega. Valisin soolalõhe, sest see on väga maitsev ja sisaldab rohkesti omega-3 rasvhappeid, mis on inimesele väga vajalikud. Lõhe fileerisin ise ning jahvatsin peale soola ja pipart. Saiast lõikasin ringikesed soolalõhe rooside jaoks. Kastme jaoks riivisin õna, värskekurgi ja konservkurgi, segasin majoneesiga

Toitlustus




Meedia

Kommentaarid (2)

riztel profiilipilt
riztel: Veidi vana aga muidu väga hea
02:03 24-10-2011
GetterSo profiilipilt
GetterSo: jah aitas
18:50 26-08-2012



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun