Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

VAATLUSARUANNE TOIDUKAUPADE VÄLJAPANEKUTEST ERINEVATE KAUPLUSTE LÕIKES (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

LÄÄNE-VIRU RAKENDUSKÕRGKOOL
K17KÕ
Angela strumpe, Angela Vijar, Kaire Kruusamägi
VAATLUSARUANNE TOIDUKAUPADE VÄLJAPANEKUTEST ERINEVATE KAUPLUSTE LÕIKES
Referaat
Õppejõud: Liina Maasik
Mõdriku
2017

Sisukord


Sisukord................................................................................................................................2
Sissejuhatus...........................................................................................................................3
Poodide üldilmed.................................................................................................................4
Vaatluste kategooriad kohv ja puuvili ..................................................................................5
1.Annelinna Prisma ...............................................................................................................5
2. Raatuse Comarket.............................................................................................................5
Klientide arvamused ja ettepanekud ....................................................................................6
Lisad……………………………………………………...………………………..............7
Kokkuvõte.............................................................................................................................8

Sissejuhatus


Antud rühmatöö eesmärgiks oli külastada kahte erinevat poodi ning võrrelda nende kaupluste asukohti ning üldilmet, atmosfääri, kaupluste üldplaneeringut ja klientide liikumisteid, kahe toidukaupade kategooria asukohtade kirjeldust, kategooriate kooslust ja hindade avaldumist . Kauplustes tuli küsitleda ka klientide arvamust poe külastamisel. Lisasime ka ettepanekuid kaupade paremaks paigutamiseks arvestades klientide liikumisteid. Meie poolt valitud poed asusid mõlemad Tartu linnas. Vaatlemiseks valisime välja: Annelinna Prisma ja Raatuse Comarket-i. Vaatluse rühma moodustas kolm liiget.

Poodide

Vasakule Paremale
VAATLUSARUANNE TOIDUKAUPADE VÄLJAPANEKUTEST ERINEVATE KAUPLUSTE LÕIKES #1 VAATLUSARUANNE TOIDUKAUPADE VÄLJAPANEKUTEST ERINEVATE KAUPLUSTE LÕIKES #2 VAATLUSARUANNE TOIDUKAUPADE VÄLJAPANEKUTEST ERINEVATE KAUPLUSTE LÕIKES #3 VAATLUSARUANNE TOIDUKAUPADE VÄLJAPANEKUTEST ERINEVATE KAUPLUSTE LÕIKES #4 VAATLUSARUANNE TOIDUKAUPADE VÄLJAPANEKUTEST ERINEVATE KAUPLUSTE LÕIKES #5 VAATLUSARUANNE TOIDUKAUPADE VÄLJAPANEKUTEST ERINEVATE KAUPLUSTE LÕIKES #6 VAATLUSARUANNE TOIDUKAUPADE VÄLJAPANEKUTEST ERINEVATE KAUPLUSTE LÕIKES #7 VAATLUSARUANNE TOIDUKAUPADE VÄLJAPANEKUTEST ERINEVATE KAUPLUSTE LÕIKES #8
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 8 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2017-10-30 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 5 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor ags Õppematerjali autor

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
23
docx

TARTU KUTSEHARIDUSKESKUSE KOPLI KOHVIK JA Maxima Eesti OÜ

Kulinaaria letis on 4 kaalu umbes. Kondiitriletis,puuvilja riiulite juures on 1 kaal. Lihaletis on ka viilutaja, millega saab nii kaaluga vorste kui ka sinke viilutada, kui kliendil on soovi või müügiks lihtsalt. Kõik vajalikud seadmed on Maximas olemas (abiseadmetest: viilutaja, mikrolaineahi, grillimisaparaat ja tõste-ja transpordi seadmetest on olemas roklad, kärud. Kui ka olid olemas kaalud, kassad ja turvaastmed). Müügisaali, Lao-ja abiruumide paigutuse skeem. 2.3. Erinevate kaupade vastuvõtu eripära ja müügiks ettevalmistamine, hoiutingimused Kopli Kohvik & Maxima Eesti Kaupade hoidmisele kui ka müügiks ettevalmistamisele on kehtestatud teatud nõuded ja eeskirju, millest tuleb kinni pidada. Tuleb kuhjata mitmesuguseid kaupu mitme laoruumi väikesele pinnale, isegi need tooted mis vajavad ka müügiks ettevalmistamist. Selleks, et

Ainetöö



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun