Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Turismitoote disain ja arendus maasihtkohas (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

Mahe Maamajutus
1) Mahe Maamajutus on ettevõte, mis pakub majutust ning hommiku - ja õhtusööki. Mahe on meie majutusettevõtte sellepärast, et kõik, mida serveeritakse hommiku- ja õhtusöögiks on sama asutuse enda põllul kasvatatud. Lisaks on ettevõtte võimalikult loodussõbralik, mis tähendab, et järgitakse jäätmekäitlus seadusi ning ettevõttes kasutatakse looduslikke tooteid (koristusvahendid, hügeenivahendid jne). Prügi sorteeritakse majutusettevõtte töötajate poolt ja seda soovitatakse teha ka klientidel. Mahe Maamajutuses on võimalik kuulata loenguid ökotoodetest ja nende valmistamisest, samuti püütakse külastajaid kaasata nende valmistamisesse. Igal sammul soovib Mahe Maamajutus tõsta külastajate keskkonnateadlikkust.
2) Meie turismitoote puhul saavad kliendid kogeda tõelist maa elu. Kliendid saavad ise kaasa lüüa maaharimisel, tegeleda käsitööga ning muude maal tehtavare töödega (puude lõhkumisest tikkimiseni). Külastajad saavad seeläbi värskes õhus nautida maatööde tegemist ning samas kogevad mahetoidu väärtust ja värskust. Majutusettevõttes on olemas käsitöö huvilistele õpetaja, kes jagab tarkusi tikkimise , kudumise, heegeldamise jne kohta.
Turismiteenuse kasutaja kogeb maaelu seda ise läbi elades ning annab ka linnainimestele aimu maatoidu värskusest ja kasulikkusest.
3) Toode tugineb loodussõbralikkuse ja mahetoodete teemale . Kõik kasutatavad tooted on kas öko- või mahetooted, alates söögist kuni mööblini.
4) Ettevõttesse saabumine:
Meie maamajutusettevõte asub looduslikult kaunis kohas, metsade ja niitude vahel ning järve kaldal . Majutusettevõte on ümbritsetud
Vasakule Paremale
Turismitoote disain ja arendus maasihtkohas #1 Turismitoote disain ja arendus maasihtkohas #2 Turismitoote disain ja arendus maasihtkohas #3 Turismitoote disain ja arendus maasihtkohas #4 Turismitoote disain ja arendus maasihtkohas #5 Turismitoote disain ja arendus maasihtkohas #6 Turismitoote disain ja arendus maasihtkohas #7 Turismitoote disain ja arendus maasihtkohas #8
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 8 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2013-01-17 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 19 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor katriinispikker Õppematerjali autor

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
193
docx

Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

turismiettevõtluse spetsialiseerumise lõpueksami märksõnad Teeninduspsühholoogia 1. Teenindusühiskonna ja majanduse areng Teenindusühiskonna tekke ja kasvu peamised põhjused tulenevad ühiskonna ja töömaailma muutustest: Kasvav jõukus ­ suurem nõudlus teenuste järele nagu kodu koristamine, akende pesemine jm mida varem tehti ise. Vaba aja väärtustamine ­ suurem nõudlus reisi, SPA, toitlustusteenuste järele. Suuremad eluootused ­ suurem nõudlus hooldekodude ja tervishoiuteenuste järele Vajaduse kasv teeninduslike oskuste järele. Toodete suurem kompleksus ­ suurem nõudlus remondi ja parandusteenuste järele. Kasvav komplitseeritus igapäevaelus ­ suurem nõudlus abielunõustajate, advokaatide, maksunõustajate, töönõustajate järele. Kasvav tähelepanu ökoloogiliste ja säästva arengu küsimustele ­ suurem nõudlus. bussiteenuste ja autorendi järele isikliku auto kasutamise a

Turismiettevõtlus
thumbnail
226
doc

Portugali põhjalik referaat

Avinurme Gümnaasium 10.klass Geograafia PORTUGAL Koostaja:Katrin Kõre Juhendaja: Ene Lüüs 2009/2010 1 SISUKORD Sissejuhatus.........................................................................................................................3 Üldandmed........................................................................................................................4-5 Riigivorm.........................................................................................................................6-11 Majandus.........................................................................................................................12-14 Tootmisviis........................................................................................................................15 Asend........................................................................

Geograafia
thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR 2013 1 SISUKORD 1. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid 4  Toitlustusettevõtete tüübid ja äriideed 4  Kiirtoiduettevõtted 6  Kohvikud 8  Sööklad ja teised suurköögid 10  Restoranid 13  Baarid 19  Catering-ettevõtted 21 2. Toitumise alused

Analüüsimeetodid äriuuringutes



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun