Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

suurköök (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • MIKS ettevõte on turul ?
 
Säutsu twitteris



Töökorraldus Suurköögis
Referaat







Sisukord:

1. Sissejuhatus lk 3
2. Suurköögi mõiste lk 4
3. Suurköögi tootmistöö planeerimine lk 5
4 Töötaja tegevuse planeerimine lk 6
5 Suurköögi Pildid lk 7
7 puhasutstööd suurköögi tootmisruumides lk 8
6 Kokkuvõtte lk 9






Sissejuhatus
Igal suurköögil on missioon ja äriidee. Ettevõtte missioon iseloomustab selle tegutsemise peasuunda (ehk MIKS ettevõte on turul?) ja on aluseks äriidee sõnastamisele. Äriidee sõnastamisel lähtutakse kliendite vajadustest , soovidest ja ootustest. Seega kirjeldab äriidee, millistele kliendirühmadele (KELLELE) ettevõtte tooted ja teenused on suunatud, MIDA ettevõte pakub ja KUIDAS toimitakse ning tooteid ja teenuseid klientideni viiakse (vt joonis 1).


Joonis 1. Suurköögi äriidee



Suurköögi mõiste


Suurköögid võivad olla toitlustusettevõtted, mis tegutsevad õppeasutustes, haiglates ja teistes meditsiiniasutustes, hooldusteenust pakkuvates ettevõtetes, hotellides ja teistes majutusasutustes, spaades, laevadel jne. Suurköögid võivad olla ka iseseisvalt toimivad ettevõtted, mis toodavad pooltooteid (näiteks lihast, köögiviljast), kulinaariatooteid (näiteks salatid , võileivad), pagaritooteid (näiteks pirukad, väikesaiad, koogid), valmistoite teistele suurköökidele või ettevõtetele (näiteks lennu- ja laevafirmadele), kauplustele ja erinevatele klientidele, samuti peoteenust pakkuv ettevõte. Suurköögid võivad kuuluda riigile, kohalikele omavalitsustele või olla eraomandis. Suurköökide toimimise eripäraks on pooltoodete ja/või toidu valmistamine suurtes kogustes . Valmistoidu tootmisel kasutatakse palju pooltooteid (liha-, köögivilja-, kastmete pooltooted jne), mis säästavad tööaega ja -jõudu ning ettevõtte muid kulusid. Teenindamine on kõige sagedamini korraldatud iseteenindusena. Olenevalt ettevõtte eripärast,
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Vasakule Paremale
suurköök #1 suurköök #2 suurköök #3 suurköök #4 suurköök #5 suurköök #6 suurköök #7 suurköök #8 suurköök #9 suurköök #10
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-02-19 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 40 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor kaimps Õppematerjali autor

Lisainfo

suurköögi mõiste.

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

26
doc
Suurköögi eksam
7
doc
Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid
26
docx
Koka eksamiküsimused vastustega
193
docx
Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt
652
pdf
Asjaajamise alused
16
pdf
Ruumide jaotus toitlustusettevõttes
12
pdf
Köögitöö planeerimine
176
pdf
E-kursuse-Koristustööde planeerimine ja arendamine-materjalid





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun