Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Spikker orgaanilise keemia I eksami jaoks (11)

5 VÄGA HEA
Punktid
 
Säutsu twitteris
Karbkatioon -pos ioon kus pos laeng on süsinikul. Foraalne laeg-iseloomustab laengu jaotust molekulis. Elektronegatiivsus -elemendi võime hoida kinni elektrone kovalentses sidemes . Polaarne side- elek paar küll ühine kuid ei jaotu tuumade väljas ühtlaselt. Iooniline side-laeg on täielikult ühel elem . Dipoolmoment- iseloomustab sideme ioonilisuse mahtu, mis on arvuliselt võrdne elementaarlaengu sajakordse väärtusega. Induktsioon - elektronegatiivse
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Spikker orgaanilise keemia I eksami jaoks #1 Spikker orgaanilise keemia I eksami jaoks #2
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2009-01-26 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 433 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 11 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Janka Õppematerjali autor

Lisainfo

Mõisted


Kommentaarid (11)

thefourth profiilipilt
thefourth: Väga väike. Kõik lühitatud. Soobib ainult et printida ja tulla eksamile. Õppemiseks ei sobi
17:21 09-01-2011
sirmik profiilipilt
sirmik: Aitäh, muutis õppimise veidike kergemaks
14:43 06-01-2011
Polineisha profiilipilt
Polineisha: Mõisted ja reaktsioonid. Väga kasulik
13:16 09-01-2013


Sarnased materjalid

1
doc
Spikker anorgaanika eksamiks
12
docx
Orgaaniline keemia I eksam-kosnpekt
9
pdf
Orgaanilise keemia lühidam põhjalik kokkuvõte
12
doc
Orgaaniline keemia I
8
docx
Orgaanilise keemia praktikumi KT2
4
docx
Orgaanilise keemia KT I semester
2
doc
Orgaanilise keemia areng
11
doc
Anorgaaniline keemia I





Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun