Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Metsandus, põllumajandus ja kalandus. (0)

3 HALB
Punktid

Lõik failist

PÄRNU TÄISKASVANUTE GÜMNAASIUM

LILY KRASSOVSKI
10 BH
METSANDUS ,PÕLLUMAJANDUS JA KALANDUS
REFERAAT
Juhendaja : Reet Sai
Tarmo Oidekivi
Pärnu 2015
  • Metsandus
    • metsamajandus
    • Metsamajanduse tegevusvaldkonna eesmärgiks on olla maksimaalselt efektiivne metsamajanduslike tööde korraldaja riigimetsas ning korraldada kõigi metsahalduse valdkonna poolt ülesandeks püstitatud metsamajanduslike tööde teostamine ettenähtud tingimustel (tähtaeg, kvaliteet).Metsa majandamine hõlmab mitut tegevust: metsa uuendamine, kasvatamine, kasutamine ja metsakaitse.
    • METSAHALDUS
      Metsahalduse tegevusvaldkond jälgib, et metsa kasutamise ja kasvatamise vahel püsiks tasakaal. Metsahalduse tegevusvaldkonnas töötavad inimesed hindavad metsavarusid, planeerivad ja hindavad metsakasvatuslikke töid ning kannavad hoolt selle eest, et meie mets oleks võimalikult mitmekülgselt kasutatud. Metsahalduse tegevusvaldkonda kuulub 17 metskonda, metsakasvatusosakond, metsakorraldustalitus, looduskaitseosakond, metsaparandusosakond, jahindusosakond ja maakorraldustalitus.
    • PUIDUTURUSTUS
      Puiduturustuse osakonna eesmärgiks on müüa parimatel tingimustel kogu riigimetsast raiutav metsamaterjal ning muud varutavad metsasaadused. Kõik toimingud, mis on seotud ärisuhete haldamisega ja klientide vajaduste rahuldamisega ning mis hõlmavad puidutarneahelat auto koorma ostja lattu jõudmise hetkest kuni kliendile kauba omandiõiguse üleminekuni, kuuluvad puiduturustusosakonna pädevusse. Turustusspetsialistid tegutsevad kliendipõhiselt sortimentide müüjatena ja turustusassistendid kliendipõhiselt vastu võetud sortimentide andmetöötlusega.

    • METSAKASVATUS

    Metsauuendus
    Järjepideva metsamajandamise tagamiseks tuleb hoolitseda kõikide lageraielankide uuenemise eest. Metsauuendustööd planeeritakse nii, et uues metsapõlvkonnas kasvaks lühima ajaga optimaalsete kuludega kasvukohale parima peapuuliigiga puistu .
    Metsauuenduse käigus säilitatakse võimalikult palju olemas olevat erinevate puuliikide looduslikku uuendust ning bioloogilist mitmekesisust soodustavat säilikpuid, lamapuitu ja väärislehtpuid. Kaitsemetsas arvestatakse uuenduse eesmärke seades kaitsepõhjuse ja -eesmärgiga.
    Metsauuendustöödeks
  • Metsandus-põllumajandus ja kalandus #1 Metsandus-põllumajandus ja kalandus #2 Metsandus-põllumajandus ja kalandus #3 Metsandus-põllumajandus ja kalandus #4 Metsandus-põllumajandus ja kalandus #5 Metsandus-põllumajandus ja kalandus #6
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 6 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2015-03-11 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 3 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor lily krassovski Õppematerjali autor
    Referaat Eesti metsandusest,põllumajandusest ja kalandusest.

    Kasutatud allikad

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    92
    pdf

    EESTI KALANDUSE STRATEEGIA 2014 – 2020

    ............................... 58 9.2. Püügikorralduse ja järelevalve SWOT.............................................................. 62 9.3. Valdkonna analüüs ............................................................................................ 64 10. Teadus, haridus ja teadmussiire ............................................................................. 65 10.1. Hetkeolukord teadus- ja arendustegevuses ning kalanduse taseme- ja täiendusõppes ........................................................................................................... 65 10.2. Rahvusvaheline koostöö ................................................................................. 68 10.3. Meetmete valik ja investeeringud aastatel 2007 ­ 2013 ................................. 68 10.4. Teadus, haridus ja teadmussiirde SWOT ........................................................ 70 10.5. Valdkonna analüüs ...

    Loomakasvatus



    Meedia

    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun