Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi
Õppematerjalid
Ülikool
Kutsekool
Gümnaasium
Põhikool
Jagajate TOP
Eraõpetajad
K & V
Mäng
Sõnastikud
Sõnu seletav
Võõrkeelsed
Inglise
Soome
Saksa
Vene
Hispaania
Prantsuse
Rootsi
Itaalia
Ladina
Taani
Esperanto
Teeni punkte
Luuletused
Ukraina kaitse vajab abi. Tee annetus täna!
Aita Ukrainat
Add link
MPatsaan
11 210
27
FAILI
42
+ HINNET
2 536
ALLA LAETUD
50 010
VAATAMIST
MPatsaan failid
Nimi
Alla laetud
Lisatud
3.3 Glükoosisisalduse määramine ensümaatilisel meetodil...
163
08/05/2012
3.2 Proteolüütilise ensüümi aktiivsuse määramine -...
123
08/05/2012
3.1 Invertaasi aktiivsuse määramine - Biokeemia labori...
137
08/05/2012
2.1 Ainete segu lahutamine geelkromatograafia meetodil...
139
08/05/2012
2.2 Karotenoidide identifitseerimine ja määramine -...
126
08/05/2012
Biokeemia labori protokoll 1.3 - Ainete tuvastamine...
33
08/05/2012
Biokeemia labori protokoll - Ainete tuvastamine...
29
08/05/2012
FK 8, Esterdamise reaktsiooni tasakaalukonstandi...
160
23/04/2012
KK 1, Adsorptsiooni määramine lahuse ja õhu...
211
23/04/2012
KK 19, Želatiini isoelektrilise täpi määramine
128
23/04/2012
FK 5, Lahustunud elektrolüüdi isotoonilisusteguri...
62
23/04/2012
FK 24, Etaanhappe anhüdriidi hüdratsiooni määramine
137
23/04/2012
Laboratoorne töö FK 18, Galvaanielemendi...
183
23/04/2012
Laboratoorne töö FK 15, elektrijuhtivuse määramine
133
23/04/2012
Antioksüdantsus
28
06/12/2011
Vitamiinid
50
06/12/2011
Süsivesikud - ajalugu, kasutamine
38
06/12/2011
Aroomiühendid
24
06/12/2011
Valgud
34
06/12/2011
Rasvad, lipiidid
50
06/12/2011
Vesi
29
06/12/2011
II kontrolltöö küsimused vastustega
216
10/12/2009
Alternatiivsed energiaallikad: geotermaalenergia ja...
60
10/12/2009
Düüsi joonis
66
10/12/2009
VBA Kt
72
10/12/2009
Presentation slideshow Johnny Cash
24
30/09/2009
Vietnami sõda
81
30/09/2009
Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile
TASUTA
Nõustun
reeglitega
Sisene Facebook'ga
Sisene Google'ga
Sisene LinkedIn'ga
Konto olemas? Logi sisse
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe
üldtingimustega
Nõustun