Facebook Like
Add link


Tootmis- ja teeninduskorralduse eksamiküsimused (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Millised on tootmisvõimsuse ja nõudluse reguleerimise viisid?
  • Miksi meetodit Miks need vead üldse tekkisid?
  • Millist väärtust peab ettevõte valima prognoosimiseks ja miks?
  • Milline disaini alternatiiv A või B on optimaalsem?
  • Millise variandi ettevõte valib?
  • Milline disaini alternatiiv A või B on optimaalsem?
Vasakule Paremale
Tootmis- ja teeninduskorralduse eksamiküsimused #1 Tootmis- ja teeninduskorralduse eksamiküsimused #2 Tootmis- ja teeninduskorralduse eksamiküsimused #3 Tootmis- ja teeninduskorralduse eksamiküsimused #4 Tootmis- ja teeninduskorralduse eksamiküsimused #5 Tootmis- ja teeninduskorralduse eksamiküsimused #6 Tootmis- ja teeninduskorralduse eksamiküsimused #7 Tootmis- ja teeninduskorralduse eksamiküsimused #8 Tootmis- ja teeninduskorralduse eksamiküsimused #9 Tootmis- ja teeninduskorralduse eksamiküsimused #10
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2018-01-06 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 14 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor hellu.olen Õppematerjali autor

Lisainfo

Tootmis- ja teeninduskorralduse eksamiküsimused

Märksõnad


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

16
pdf
Tootmiskorralduse eksam
10
docx
Tootmis- ja teeninduskorraldus
18
docx
OPERATSIOONIJUHTIMISE EKSAM
52
doc
LAOMAJANDUSE EKSAMI KÜSIMUSED
20
docx
Tootmis- ja teeninduskorralduse ajalugu ning tulevikutrendid
8
docx
tootmise plaanimise eksamiküsimuste vastused
161
pdf
Juhtimise alused
1072
pdf
Logistika õpik





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun