Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Suurköögi seadmed (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
1. Selgitage välja väiketöövahendite ja seadmete vajadus 100 portsjoni Chilli sin carne valmistamiseks ning serveerimiseks väljastusliinis.
a. Chilli sin carne
Tooraine
Tooraine 100-le kg-des
 
Valmistamine
Paprika punane
2,0
Loputa paprika ja eemalda sellest
80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
Suurköögi seadmed #1 Suurköögi seadmed #2
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-05-02 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 3 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor viker5 Õppematerjali autor

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

26
doc
Suurköögi eksam
22
doc
Suurköögi ahjud
10
doc
suurköök
56
doc
Esimese kursuse koka eksami aruanne
50
docx
Köögi planeerimine ja seadmed köögis
6
pdf
Köögi organisatsiooniline ülesehitus ja tööülesanded
12
odt
SUURKÖÖGI PRAKTIKA ARUANNE
193
docx
Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt



Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun