Facebook Like

Kategoorias köögiseadmed leiti 14 faili

Toit >> Köögiseadmed
1
doc

Köögiseadmete õpetus

Kodutöö Köögiseadmete õpetus Töötades köögis seadmetega peab kindlasti järgima nende ohutusnõudeid. Tuleb jälgida kasutusjuhendit. Libastumiste ja kukkumiste vältimiseks tuleb põrandale sattunud vesi, rasv või muu vedelik koheselt puhastada või märgistada ära mingi sildiga. Samuti peab kandma kinnise nina ja kinnitatud kanna...

Köögiseadmed - Kutsekool
28 allalaadimist
12
pptx

Vaakumpakendaja esitlus

Vaakumpakendaja Piia Uutma KK12-PE1 Tallinna Teeninduskool Mis on vaakumpakendaja?  On masin, milles toimub keskkonna muutumine vaakumisse tõmbamise põhimõttel  See toimub nelja olulise teguri mõjul: pakend, gaasikeskkond, toode ja temperatuur Milleks vaja vaakumpakendajat?  Hapnik on suurim põhjus, miks toiduainete toiteväärtus ja koostis muutuvad ning maitse...

Köögiseadmed - Kutsekool
4 allalaadimist
6
odp

Ohutusnõuded köögitööl seadmetega

Ohutusnõuded köögitööl seadmetega Merilin Jürine 011K Tallinna Teeninduskool Toitu valmistades ja köögis liikudes tuleb olla rahulik, mitte joosta edasi-tagasi, siis hoiad ära kiirustades kaasnevaid õnnetusi Ei tohi puutuda sisselülitatud pliidiplaati, nii võib ennast kõrvetada ka potte või panne pliidilt maha tõmmates. Ahju käsit...

Köögiseadmed - Kutsekool
46 allalaadimist
10
odt

Noad

TALLINNA TEENINDUSKOOL Merilin Jürine 011K NOAD Referaat Juhendaja: Diane Sarapuu-Kelder Tallinn 2011 SISUKORD Sissejuhatus ......................................................................................................... lk 3 Ajalugu ; Kriteeriumid...

Köögiseadmed - Kutsekool
20 allalaadimist
1
doc

Köögiseadmete õpetus - Ohutusnõuded

Köögiseadmete õpetus Ohutusnõuded Töötades köögis seadmetega peab kindlasti järgima nende ohutusnõudeid. Tuleb jälgida kasutusjuhendit. Libastumiste ja kukkumiste vältimiseks tuleb põrandale sattunud vesi, rasv või muu vedelik koheselt puhastada või märgistada ära mingi sildiga. Samuti peab kandma kinnise nina ja kinnitatud kann...

Köögiseadmed - Kutsekool
7 allalaadimist
11
docx

Konvektsioonahi

TALLINNA TEENINDUSKOOL Merilin Jürine KK11-PE MADALAL TEMPERATUURIL KÜPSETAMINE KONVEKTSIOONAHJUS Juhendaja: Heikki Eskusson Tallinn 2013 SEADME ISELOOMUSTUS Kõrgkvaliteediline konvektsioonahi on nõudlikule professionaalile. Sellega saab ühtlase ja soovitud küpsetustulemuse. Ahju on kerge paigaldada, kasutada ja hool...

Köögiseadmed - Kutsekool
25 allalaadimist
50
pptx

Suurköögis kasutatavad nõud, söögiriistad ja töövahendid

Suurköögis kasutatavad nõud,söögiriistad ja töövahendid Iseseisev töö Els Poltrago K2 Taldrikud Leivataldrik Suurus kuni 17 cm Leiva,salati,saiakeste,kookide ja tortide söömiseks ning joogikannude ja ja portsjonnõude alustaldrikuks Eelroataldrik ehk külmtoidutaldrik e keskimine taldrik(desserttaldrik) Kuni 20 cm Salatite ja suupistete ning magustoit...

Köögiseadmed - Kutsekool
15 allalaadimist
5
docx

Kombiahjud

OLUSTVERE 2013 Kombiahjud Els Poltrago K2 Juhendaja:Malle Peterson Manuaalne kombiahi Nupud: auruskeetmine (+100°C) reguleeritav auruskeetmine (30°-99°C), konvektsioonküpsetus (+30- +300°C) kombiküpsetus (+30°- +300°C) "Viimistlus"-toiming (+30°- +300°) ahjukambri kiirjahutus temperatuur aeg Digitaalne kombiahi  küpsetamine aurus(30-130 C)  pra...

Köögiseadmed - Kutsekool
9 allalaadimist
5
ppt

Tööjuhend sausegurile

Tööjuhend sausegurile Sausegur Sausegur ehk varrasmikser on kiire abivahend segamiseks ja vahustamiseks. Sauseguriga saab vahustada vahukoort, valmistada biskviittainast, kartulipüreed ja püreesuppe. Sausegur Mootorikorpus on valmistatud löögikindlast plastikust, varrasrootor ja vispel aga roostevabast te...

Köögiseadmed - Kutsekool
6 allalaadimist
22
doc

Suurköögi ahjud

KONVEKTSIOONAHJUD Konvektsioonahi on tuletatud tavalisest praeahjust lisades ahjule kuuma õhku ringlema paneva ventilaatori. Nii on ahjus võimalik küpsetada samaaegselt suurt kogust tooteid Õhu ringlemine konvektsiooni korral Otstarve, mudelid Konvektsioonahjudes võib · küpsetada rooga ja küpsetisi · sulatada ja kuumutada valmis toitu. Konvektsioonahje on lauamudeleid, alusele pai...

Köögiseadmed - Kutsekool
27 allalaadimist
50
docx

Köögi planeerimine ja seadmed köögis

Kuressaare Ametikool Majutuse ja toitlustuse õppesuund Kokk Suurköögiseadmete õpetus Merli Pilter KO-14 Köögi planeerimine ja seadmed köögis Referaat Juhendaja õp. Halliki Väli...

Köögiseadmed -
21 allalaadimist
4
docx

Suurköögi seadmed

Selgitage välja väiketöövahendite ja seadmete vajadus 100 portsjoni Chilli sin carne valmistamiseks ning serveerimiseks väljastusliinis. a. Chilli sin carne Tooraine Tooraine Valmistamine 100-le kg- des Paprika punane 2,0 Loputa paprika ja eemalda sellest s...

Köögiseadmed - Kutsekool
3 allalaadimist
2
docx

PRAEAHI

1 Tööpõhimõte........................................................................................................... 1 Ohutu kasutamine.................................................................................................. 1 Igapäevane hooldus...

Köögiseadmed - Kutsekool
3 allalaadimist
6
docx

Töövahendid köögis

Töövahendid köögis MÕÕTEVAHENDID:  MÕÕTEKANNUD – Püsib hästi püsti, mittetilkuva äärega, selge mõõtemärgistus nõu siseküljel, roostevabast terasest, plastmassist või klaasist.  KULBID – Vedelike, masside ja valmistoidu jagamiseks ning portsjoneerimiseks. Roostevabast terasest või plastmassist, erinevate mahtudega.  TERMOMEETRID – Toiduainete ja toitude sise...

Köögiseadmed - Kutsekool
4 allalaadimist
Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun