Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

ROMANTILINE ÕHTUSÖÖK KAHELE RESTORANIS “LIILIA” (2)

5 VÄGA HEA
Punktid
Vasakule Paremale
ROMANTILINE ÕHTUSÖÖK KAHELE RESTORANIS-LIILIA #1 ROMANTILINE ÕHTUSÖÖK KAHELE RESTORANIS-LIILIA #2 ROMANTILINE ÕHTUSÖÖK KAHELE RESTORANIS-LIILIA #3 ROMANTILINE ÕHTUSÖÖK KAHELE RESTORANIS-LIILIA #4 ROMANTILINE ÕHTUSÖÖK KAHELE RESTORANIS-LIILIA #5 ROMANTILINE ÕHTUSÖÖK KAHELE RESTORANIS-LIILIA #6 ROMANTILINE ÕHTUSÖÖK KAHELE RESTORANIS-LIILIA #7 ROMANTILINE ÕHTUSÖÖK KAHELE RESTORANIS-LIILIA #8
Punktid 100 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 100 punkti.
Leheküljed ~ 8 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-02-24 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 36 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Nohikud Õppematerjali autor
klienditeenindus romantilisel õhtusöögil

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
6
docx

Kelneri lõputöö

· Serveerimiseks ja teenindamiseks vajalikud nõud ja töövahendid 6 · Ettevalmistustööde kirjeldus sh aja planeerimine 7/8 · Kasutatud kirjandus 8 Kool Pärnumaa Kutsehariduskeskus Nimi Janek Rumma Esitamise aeg Kodutöö teema Romantiline õhtusöök kahele Toidukorra kirjeldus (kellele, mida ja kuidas) Minu klientideks on poolteist aastat interneti teel suhelnud paar. Naine Saksamaalt ja mees Eestist. Mees otsustas kutsuda naise suveks Eestisse puhkama. Millega naine oli meelsasti nõus. Ning mees muidugi ei rääkinud sõnagi naisele oma plaanist korraldada romantiline esimene õhtusöök. Vaid pöördus selle jutuga minu poole, kuna ma olen tema parim sõber ja teab et olen õppinud kelneriks ja oskaksin midagi meeldejäävat korraldada

Toitlustus
thumbnail
6
doc

Menüü plaan

Soovin neile häid maitse elamusi. 13.Kui pearoog on söödud, siis koristan lauast praetaldrikud ja leivataldrikud samuti ka veini pokaalid. Ning küsin, kuidas maitses. 14.Asetan paika dessertlusikad. 15.Toon lauda magustoidu. Soovides ``Head isu!`` 16. Kui dessert on lõpetatud, lähen ja koristan nõud ära. 17.Uurin klientidelt, kuidas nad õhtuga rahule jäid. 18.Peale tagasisidet saadan ma nad ära, soovides neile ilusat õhtut ja et ootame teid jälle. Kuna õhtusöök oli ette tellitud siis mees oli varem arve ära tasunud. 19.Siis koristan ma laua lõplikult ära. Teenindus protsess kestab kokku 2 tundi. Kasutatud kirjandus

Toit ja toitumine
thumbnail
22
docx

KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM

VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL Teenindusosakond KOKK I KUTSEKVALIFIKATSIOONI EKSAM Juhendaja: 1 SISUKORD: 2 1. MENÜÜ Eelroog: Soolalõhe röstsaial õuna-kurgi kastmega Põhiroog: Sea välisfilee, tomati-oahautise ja paprika-kartulirosetiga Järelroog: Vaniljekaste vaarikatega Minu menüü on üsna tervislik ja samas ka maitsev. Sobib inimestele kes ootsivad uusi ja huvitavaid lahendusi. Eelroaks pakun soolalõhe roose röstsaial, õuna-kurgi kastmega. Valisin soolalõhe, sest see on väga maitsev ja sisaldab rohkesti omega-3 rasvhappeid, mis on inimesele väga vajalikud. Lõhe fileerisin ise ning jahvatsin peale soola ja pipart. Saiast lõikasin ringikesed soolalõhe rooside jaoks. Kastme jaoks riivisin õna, värskekurgi ja konservkurgi, segasin majoneesiga ning maitsestasin soola, pipra ja suhkruga. Kaunistuseks lisasin soolalõhe r

Toitlustus
thumbnail
7
doc

Teeninduse kodutöö

Mina kasutan kamajahu vahu valmistamisel, mida serveerin astelpaju kastme ja tumedast sokolaadist valmistatud kaunistusega. Astelpaju tasakaalustab maitsed ja annab toidule värvi. Magustoidus on küll kasutatud toitvaid piimatooteid kui ka kamajahu, mis sisaldab endas kasulike kiudaineid. Kõikide toitude kõrvale pakun tavalist vett. Oma kliente teenindan ise. Laua katan valge linaga ning kaunistuseks lauale asetan küünla, mis lisab hubasust kogu õhtule. Laua eelkate on kahele. Kuna ma veini toidu kõrvale ei serveeri on kasutusel ainult vee klaasuid. Kasutan abilauda. Ideaalseks toidu nautisime ruumiks oleks kaminatuba, mis loob hubase õhkkonna. Klientide soovikorral on võimalik kuulata meelepärast muusikat toidu nautimise ajal. Menüü (ka arvutis kujundatud menüü klientide lauale): Eelroog: Graavilõhe värskel salatil krõbedate krutoonide ja küüslaugu kastmega Pearoog: Täidetud broilerifilee, ürdiriis, mesine porgandi-sibula salat, sinepikaste

Klienditeenindus
thumbnail
10
docx

ABILAUD

ABILAUD 4 KÄIKU 1. LAUAPESU : · Laudlina · Salvrätid o kliendi lauale 4+1 o kelnerirätik 1+1 o poleerimisrätik 1 o kandikurätik 1 o laua pühkimiseks 1 o söögiriistade rätik 1 o leivataldrikule rätik 1 o supitirina alla 1 o küüler (alla, peale) 2 o veekannu alla 1 2. SÖÖGIJA SERVEERIMISRI

Eesti keel
thumbnail
15
doc

Pidulik sünnipäevalõuna

Eesti Hotellide- ja Restoranideliit KOKK I (EKR tase 4) KUTSEEKSAM Pidulik sünnipäevalõuna Koostaja : Pille-Riin Misko Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool 2012/2013 2 Sisukord Sisukord........................................................................................................................................... 3 Menüü ............................................................................................................................................. 4 Tehnoloogilised kaardid ja hinnakalkulatsioonid (roakaardid)....................................................... 5 Töövahendid ja nõud....................................................................................................................... 6 Tööplaan .................................................................................................................................

Kokk
thumbnail
19
docx

KOLMEKÄIGULINE PIDULIK ÕHTUSÖÖK

vimase lihvi oma pehme värvi ja koorese kooslusega. Magustoit Kreem brülee maasika-mündisalsaga 4 Magustoiduks tahan pakkuda midagi lihtsat, kuid see-eest maitsvat ja klassikalist. Lisaks valisin midagi värvikat ja maitsvat, sest kellele siis maasikad ei meeldi. Kreem brülee kõrvale sobivad maasikad nii maitse, kui ka värvi poolest. Joogisoovitus Joogiks pakun ma jäävett jõhvikatega. Laud on kaetud kahele inimesele. Toidud valmistan, viin lauda ja teenindan ise. Eelkatte juurde kuuluvad ka maitseainete toosid, üldjoogiklaasid, leivataldrikud, söögiriistad ja salvrätikud. Salvrätikud on valmistatud valgest riidest, volditud pidulikult. Maitseainete komplekti asetan koos lillekaunistusega laua vasakusse äärde keskele. 5 TEHNOLOOGILISED KAARDID JA HINNAKALGULATSIOONOD Peedi püreesupp

Kutsevalik
thumbnail
23
doc

Pidulik lõunasöök sõbrannale

Tartu Kutsehariduskeskus Majutus ­ja toitlustusosakond PIDULIK LÕUNASÖÖK SÕBRANNALE Kokk I kutseeksami kirjalik aruanne Tartu 2012 Sisukord Menüü.......................................................................................................................................... 3 Menüü põhjendus........................................................................................................................ 4 Bruschetta tomati, basiiliku ja mozzarellaga spinati-rukola salati padjal....................................... 5 Tehnoloogiline kaart................................................................................................................. 5 Valmistamine............................................................................................................................ 6 Serveerimine.................................................

Kokk




Meedia

Kommentaarid (2)

Tomm profiilipilt
Tomm: Sai abi küll.
15:10 20-01-2013
belladonnakillz profiilipilt
20:37 14-12-2015



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun