Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi
Õppematerjalid
Ülikool
Kutsekool
Gümnaasium
Põhikool
Jagajate TOP
Otsi kasutajat
Eraõpetajad
K & V
Mäng
Sõnastikud
Mõisted
Võõrkeelsed
Inglise
Soome
Saksa
Vene
Hispaania
Prantsuse
Rootsi
Itaalia
Ladina
Taani
Esperanto
Teeni punkte
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused!
Luuletus.ee
Add link
Lae alla
menuu.odt
Menüü
(0)
Keskkool
-
Toit
-
Kodundus ja etikett
0
1
Hindamata
0
Esitatud küsimused
Mitmele külalisele sellest jätkuks?
Kui palju aega valmistamiseks kulub?
50 punkti
Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
~ 2 lehte
Lehekülgede arv dokumendis
2011-03-07
Kuupäev, millal dokument üles laeti
32 laadimist
Kokku alla laetud
0 arvamust
Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
karl valmet
Õppematerjali autor
Lae alla
.odt
Lisainfo
Menüü, optimaalsed kogused.
Märksõnad
külmad suupisted
,
soojad suupisted
,
kuumad joogid
,
menüü
,
menüü
Kommentaarid
(0)
Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja
kommenteeri
Kõik kommentaarid
Sarnased materjalid
1
rtf
Menüü
Menüü Külmad eelroad Tuunikala magusas tomatikastmes Vasikalihatarrend Täidetud praneeritud kana Juurviljavalik (lillkapsas, porgand) ...
7
doc
Menüü
Pärnumaa Kutsehariduskeskus Kokk Arina Savrasova Hotell Strand menüü Juhendaja: Kaire Vohu Pärnu 2009 ...
10
odt
Nädalamenüü
Menüü 01.0205.02.2011 Esmaspäev Kodune seljanka (Sealiha,keedusink,viiner,kartul,sibul,tomatipasta,konservkurk,toiduõl...
6
docx
Menüü Mehhiko
MENÜÜ Eelroog Guacamole chipsidega Pearoog Fajata broileri-riisi-köögiviljatäidisega Dessert Flan Joogid Kannuga...
16
ppt
Menüü ajalugu.
Tüüpiline Rooma laud oli U-kujuline. Külalisi oli lauas 9 ( , sest seda peeti ideaalseks arvuks söömajal ) Külalised lamasid sohval , toetudes küünarnukile või käsivarrele, ning teise käega ...
14
doc
3 päeva menüü
Eesti Hotelli- ja Turismimajanduse Erakool Hotellimajandus HM31 Ave Rhede 3 PÄEVA MENÜÜ KOOSTAMINE Kodutöö menüü planeerimises ...
652
pdf
Asjaajamise alused
Programm „Kutsehariduse sisuline arendamine 2008-2013“ SIRJE REKKOR ANNE KERSNA ANNE ROOSIPÕLD MAIRE MERITS TOITLUSTUSE ALUSED KOHANDANUD: ANA KONTOR ...
33
docx
Koka kutseeksami küsimused ja vastused
Koka kutseeksami kordamisküsimused ja vastused 1. Kirjelda külmtöötlemismeetodid · Külmutatud toiduainete sulatamine külmutatus liha- ja kalatoodete, pooltoodete sulatamine ·...
Rohkem sarnaseid
Uutele kasutajatele e-mailiga aktiveerimisel
10 punkti TASUTA
Nõustun
reeglitega
Sisene Facebook'ga
Sisene Google'ga
Sisene LinkedIn'ga
Konto olemas? Logi sisse
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe
üldtingimustega
Nõustun
Kõik kommentaarid