Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Lauakatmine, arvestades värvusõpetuse aluseid (0)

1 Hindamata
Punktid
Lauakatmine-arvestades värvusõpetuse aluseid #1 Lauakatmine-arvestades värvusõpetuse aluseid #2 Lauakatmine-arvestades värvusõpetuse aluseid #3 Lauakatmine-arvestades värvusõpetuse aluseid #4
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2008-12-29 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 49 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor linzzu Õppematerjali autor
Laua katmine

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
15
doc

Köögis kasutatavad serveerimisvahendid

KÖÖGIS KASUTATAVAD SERVEERIMISVAHENDID Referaat Tallinn 2010 SISUKORD SISSEJUHATUS.................................................................................3 1. SERVEERIMISKÄRUD......................................................................4 2. LAUANÕUD..........................................................................................4 3. TOIDURIISTAD...................................................................................9 KOKKUVÕTE.............................................................................................................11 KASUTATUD KIRJANDUS......................................................................................12 Lisa 1. Pildid.................................................................................................................13 2 SISSE

Toitlustus
thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

32 Toidu energeetilist väärtust mõõdetakse peamiselt kalorites (cal). 1 kcal = 1000 cal Inimese ööpäevasest toiduenergiast (s.o. 100%) peaks moodustama:  süsivesikud 55-60%, sellest suhkur 10%;  rasvad 25-30%;  valgud 10-15%. Toidurežiim. See on päevase toiduvajaduse ajaline ja koguseline katmine. Vaata tabelit 2. Tabel 2. Energia jaotumine erinevate söögikordade vahel. Söögikord 5 toidukorda 3 toidukorda Toidukogus % päevasest % päevasest grammides koguenergist koguenergist Hommikusöök 25 30 480 g Vahepala 8 -

Analüüsimeetodid äriuuringutes
thumbnail
193
docx

Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

turismiettevõtluse spetsialiseerumise lõpueksami märksõnad Teeninduspsühholoogia 1. Teenindusühiskonna ja majanduse areng Teenindusühiskonna tekke ja kasvu peamised põhjused tulenevad ühiskonna ja töömaailma muutustest: Kasvav jõukus ­ suurem nõudlus teenuste järele nagu kodu koristamine, akende pesemine jm mida varem tehti ise. Vaba aja väärtustamine ­ suurem nõudlus reisi, SPA, toitlustusteenuste järele. Suuremad eluootused ­ suurem nõudlus hooldekodude ja tervishoiuteenuste järele Vajaduse kasv teeninduslike oskuste järele. Toodete suurem kompleksus ­ suurem nõudlus remondi ja parandusteenuste järele. Kasvav komplitseeritus igapäevaelus ­ suurem nõudlus abielunõustajate, advokaatide, maksunõustajate, töönõustajate järele. Kasvav tähelepanu ökoloogiliste ja säästva arengu küsimustele ­ suurem nõudlus. bussiteenuste ja autorendi järele isikliku auto kasutamise a

Turismiettevõtlus



Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun