Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Kodu koht - HALJALA (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

Kodu koht - HALJALA #1 Kodu koht - HALJALA #2 Kodu koht - HALJALA #3 Kodu koht - HALJALA #4
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 4 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-12-11 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 5 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor ruts97 Õppematerjali autor
Referaat

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
2
doc

Õluliigid ja serveerimine

Light on tavaliselt kuldse tooniga helekollane ameerika tüüpi lager õlu madala alkoholi ja kalorisisaldusega. Eesti õlleturul on light õllena esindatud Saku Light. Nisuõlu on traditsiooniline Saksa pinnapärmi õlu, mille valmistamiseks kasutatakse toorainena nisu. Õllele on omane iseloomulik maitse ning sade. Stout on jõulise värviga tüüpiline Iiri õlu. Tuntumaid stout õllesid maailmas on Guinness. Porter on pärit 18. sajandi Inglismaalt ning oli algselt tuntud eelkõige sadamatööliste õllena, sellest ka nimi. Porter on pika laagerdusajaga jõulise maitsebuketiga õlu, mille valmistamisel on kasutatud mitut tüüpi nii heledaid kui ka tumedaid linnaseid, sealhulgas karamellinnaseid. Saku Õlletehasele on mitmeid auhindu võitnud Saku Porter. Ameerika tüüpi õllena on tuntud väiksema humalasisaldusega ning spetsiaalse külmutamise tehnoloogiaga töödeldud jääõlu. Saku Õlletehas tõi 1998. aastal turule Eesti esimese sarnase toote, milleks on Saku O

Klienditeenindus
thumbnail
31
odt

Joogiõpetus

sigarispetsialisti kohta). EAU DE VIE- (viinamarja)piiritus, mis saadakse peale destilleerimist ( pr. k. ,,eluvesi"). FAIBLES- konjaki ja destilleeritud vee segu, kangusega umbes 15- 18 % vol. FINE CHAMPAGNE- segukonjak, milles kasutatakse ainult Grande ja Petite Champagne reginoonide konjakeid, kusjuures Grande Champagne konjakite osa peab olema üle 50%. NAPOLEON- konjaki klass, mis on laagerdunud kauem kui VSOP ja vähem kui XO. Puudub ametlik fikseeritud definitsioon. PARADIS- koht, kus konjakimaja hoiab oma kõige vanemaid konjakivarusid. PART DES ANGES- inglite osa ( The Angels Share): nii kutsutakse seda kogust konjakist, mis aurustub laagerdumisprotsessi käigus läbi vaadi seinte (2,5- 3% aastas). PHYLLOXERA- putukas, mis laastas Charente regiooni viinamarjakasvandused 1870-ndatel aastatel. Viinamarjakasvandused taastati kasutades Ameerika viinamarjapuudega ristatud taimi, mida kasutatakse tänapäevani.

Joogiõpetus
thumbnail
16
doc

Kaubamärgid

I K KÕ EESTI TOOTJATE KAUBAMÄRGID Referaat Mõdriku 2009 SISUKORD SISSEJUHATUS.....................................................................3 1. TOIDUAINED 1.1 Estover 1.2 Veski Mati 1.3 Tere 1.4 Viru Rand 1.5 Saku Õlletehas 1.6 Kalev 2. TÖÖSTUSKAUBAD 2.1 Orto Puhas Limpa 2.2 Orto Puhas kodu Sanit-M 2.3 Mayeri Pesugeel Sensitive 2.4 Suva Etno 3. KOKKUVÕTE SISSEJUHATUS Kauplemine on toiminud juba sajandeid.Algselt vahetasin inmesed kaupu teiste kaupade vastu ja hiljem võeti kasutusele juba maksevahendid. Kui preagusel ajal kaupluses singi vaadata on valik nii suur ,et paneb algselt mõtlema ,mida valida.Sama toodet pakutakse mitmelt erinevalt tootjalt ja maailma erinevatest paikadest.

Kaubandus ökonoomika



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun