Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Sulge
Add link


Kaasaegse Eesti köögi tutvustus - Fellinn (0)

1 Hindamata
Punktid
Kaasaegse Eesti köögi tutvustus - Fellinn #1
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2015-11-28 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 2 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Sirle Kabanen Õppematerjali autor

Lisainfo

Töö juhis oli: tutvu kaasaegset eesti toitu pakuva toidukohaga ning kirjelda kahte menüüs olevat toitu - 4-5 lauega. Kirjelduses pidi olema selgitus, miks just see toit on kaasaegsele eesti köögile omane. Hinnatud positiivselt.

Märksõnad

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

74
doc
Ainekonspekt FINANTSJUHTIMINE
74
doc
Finantsjuht-konspekt
17
docx
Terasnool OÜ äriplaan
62
pdf
Kirjandus- ja teatriteaduse alused
32
docx
Eesti kirjanduse ajalugu II kevadsemestri konspekt
122
docx
Rooma eraõigus
90
docx
Geopoliitika lühikonspekt
652
pdf
Asjaajamise alused





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun