Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Jaapani köök (1)

5 VÄGA HEA
Punktid
Vasakule Paremale
Jaapani köök #1 Jaapani köök #2 Jaapani köök #3 Jaapani köök #4 Jaapani köök #5 Jaapani köök #6 Jaapani köök #7 Jaapani köök #8 Jaapani köök #9 Jaapani köök #10 Jaapani köök #11 Jaapani köök #12 Jaapani köök #13 Jaapani köök #14
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 14 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-10-31 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 43 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 1 arvamus Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor monika894 Õppematerjali autor
Esitlus Jaapani köögi ja toiduvalmistamisega seotud kommete kohta

Kasutatud allikad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
10
doc

Jaapani köök

Tallinna Ühisgümnaasium Jaapani rahvusköök Referaat Koostajad: Anna Popova Helina Rajasalu Diana Romanenkova Angela Rääk Heli-Mari Sakala 2009 1. Sisukord Jaapani rahvusköök..........................................................................................................1 1.Sisukord ........................................................................................................................... 2 2.Sissejuhatus.......................................................................................................................3 3.Toiduvalikut mõjutavad tegurid...........................................................................

Kokandus
thumbnail
14
doc

Jaapani toidud

......................................................................................8 Riis, oad ja vetikad...............................................................................................................9 Sushi...................................................................................................................................10 Tempura.............................................................................................................................10 Fakte Jaapani köögist.........................................................................................................11 Retsept................................................................................................................................12 Kokkuvõte.........................................................................................................................13 Kasutatud materjalid...........................................................................................

Rahvuslik toidukultuur



Meedia

Kommentaarid (1)

Randmae profiilipilt
Randmae: Väga rahul
18:01 03-01-2017



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun