Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Kategoorias kokandus leiti 28 faili

Toit >> Kokandus
kokandus on üks valdkond, kus domineerivad ka paljudest teistest keeltest pärit sõnad.
1
docx

Kokandus - einevõileib

klass Einevõileib Läheb vaja: · 1.must vormileib, vanem ; · 1väike tops määrdejuustu; · tops toorjuustu või · klaasi hapukoore ja majoneesi segu; · 1 puljongikuubik leiva immutamiseks; · 130gr sinki või · vorsti või · kanafileed; · 100g riivitud juustu; · kurki; · 2 tomatit või 6 kirsstomatit; · 1 paprika-punane; · lehte rohelist salatit; · 3 oksa til...

Kokandus - Keskkool
8 allalaadimist
12
doc

Referaat Muna

Häädemeeste Keskkool MUNA Referaat Juhendaja: Häädemeeste 2006 Sisukord: · Sissejuhatus · Kanamuna toiteväärtus · Muna ehitus · Munade säilitamine · Muna kvaliteet · Munatoidud · Kasutatud kirjandus · Lisad Sissejuhatus Hea lugeja. Selles referaadis saate teada kõike munast. Milliseid toite saab...

Kokandus - Keskkool
23 allalaadimist
1
docx

Retseptid

Retseptid Hapukoorekook · Mis meil vaja on? o 3 muna 1 kl suhkrut 1 kl hapukoort 1,5 kl jahu 1 sl küpsetuspulbrit vaniljet o 1. Hõõru munad suhkruga lahti. Sega juurde hapukoor. 2. Sõelu teise kaussi jahu ja sega küpsetuspulbriga. 3. Siis sega kõik omavahel läbi. Soovi korral võid lisada rosinaid...

Kokandus - Keskkool
12 allalaadimist
16
pptx

Biskviittainas

Biskviittainas GAG 7C Elisa, Liisa, Laura 2012 Biskviittaignast saab valmistada: Tordipõhja ( Pulmatortidel , suurematel tortidel) Valeri küpsiseid Kooke Rullbiskviiti Soolaküpsiseid Biskviittaigna koostised 1 Tavaline biskviittaigen 4 suurt muna 2 dl suhkrut 1 dl jahu 1 dl kartulijahu 2 tl küpsetuspulbrit Koostised Click to edit Master text styles Seco...

Kokandus - Keskkool
18 allalaadimist
1
docx

LAUA EELKATTE SKEEM

LAUA EELKATTE SKEEM 1 2 3 1- Pearoakahvel 2- Pearoanuga 3- Eelroalusikas 4- Veiniklaas 5- Veeklaas 6- Pearoataldrik 7- Leivataldrik 8- Dessertlusikas 9- Lauakaunistus ...

Kokandus - Keskkool
21 allalaadimist
3
docx

Mälumäng teemal "Toit ja söögirõõm"

1-6.KLASS 1. MILLIST OSA TEEPÕÕSAST KASUTATAKSE TEE TEGEMISEKS? 2. SOOLA SAAB PUU SEEST. ÕIGE VÕI VALE? 3. MILLEST OLI TEHTUD HANSU JA GRETE LOOS NÕIA MAJA? 4. MIS KALA VALITI EESTI RAHVUSKALAKS? 5. KAS TOMATILEHED ON MÜRGISED? 6. KES TOITUVAD SÖÖDAST? INI...

Kokandus - Keskkool
18 allalaadimist
10
odt

Itaalia rahvusköök

TALLINNA TEENINDUSKOOL Helen Vaku KM12-PE Referaat Itaalia Rahvusköök juhendaja: AnnelyKallo Tallinn 2012 Helen Vaku Itaalia Rahvusköök SISUKORD Sissejuhatus...

Kokandus - Keskkool
32 allalaadimist
3
odt

Kokk

Ohutusnõuded toitlustuse erialal töötavale inimesle Ats Saag K112 Tartu Kutsehariduskeskus 1.Kokana lubatakse töötada isikuil, kes on 18 aastat vanad, teinud läbi kutsealase ettevalmistuse. .2. Lubatud on teha ainult seda tööd, mis on ülesandeks antud ja mille ohutud töövõtted on hästi teada. 3. Tehnoloogiaseadmetega (hakklihamasinad, lõikurid, elektri...

Kokandus - Keskkool
7 allalaadimist
4
doc

Teraviljatooted

klass ( 70 tundi aastas) Tööliigid : 1) õmblemine ­ varrukatega ja kraega pluus. 2) silmuskudumine ­ kampsun, vest või boolero. 3) heegeldamine ­ 4) tikkimine ­ riseljöö tikand 5) toitlustamine ­ küpsetamine, praadimine. Pluusi õmblemine Kangasteks sobivad õpilastele linased, lavsaaniga (vähekortsuv) ja puuvillase...

Kokandus - Keskkool
20 allalaadimist
3
doc

Prantsusmaa etikett

Prantsuse köök on üle maailma kuulus oma tõeliselt peenemaitseliste, hoolikalt valmistatud ja kaunilt serveeritud toitudega. Toiduainetes hinnatakse eelkõige maitsvust, seetõttu kasvatatakse ja aretatakse parima kvaliteediga aedviljasorte, oliivipuid ja seeni. Põllumajandus, puuvilja ja viinamarjakasvatus on väga arenenud ning liikiderohke. Toite valmistamisel püütakse säilitada toitainete algsed om...

Kokandus - Keskkool
25 allalaadimist
1
rtf

Menüü

Menüü Külmad eelroad Tuunikala magusas tomatikastmes Vasikalihatarrend Täidetud praneeritud kana Juurviljavalik (lillkapsas, porgand) Dipikaste Soojad eelroad Täidetud soolaforelli rull kurgiga Suitsetatud seakoot Mehhiko Broiler Kalaroad Viinaga keedetud lõhe...

Kokandus - Keskkool
39 allalaadimist
3
doc

Juust ja veinid

JUUSTUSORDID Toorjuustud Feta juust Väga erilise, tugevalt ürdise ja soolase maitsega juust. Kasutatakse erinevates salatites ning küpsetistes. On klassikalise Kreeka salati vältimatu koostisosa. http://www.toidutare.ee/termin.php?id=1318 Mozzarella Mozzarellat kasutatakse pitsajuustuna, kuna see sulab kergesti katetakse juustuga tihipeale ka või...

Kokandus - Keskkool
15 allalaadimist
13
doc

Punane

TALLINNA PÄÄSKÜLA GÜMNAASIUM PUNANE Koostas: Kerttu Vetema NOVEMBER 2009 2 SISUKORD VÄRVI SÜMBOL...........................................................................................................................................5 VÄRVI ASSOTSIEERUMINE. VÄRVI OPTILINE MÕJU.................................................................... 5 VÄRVI AJALUGU...

Kokandus - Keskkool
15 allalaadimist
10
doc

Jaapani köök

Tallinna Ühisgümnaasium Jaapani rahvusköök Referaat Koostajad: Anna Popova Helina Rajasalu Diana Romanenkova Angela Rääk Heli-Mari Sakala ...

Kokandus - Keskkool
62 allalaadimist
2
doc

Muinasaegsed toiduretseptid

Muinasaegsed toiduretseptid Eestlased tegid leiba aganatest ning sõid seda kalasoolveega. Saagivaestel aastatel, kui isegi aganaid ei jätkunud, leiba lisati paju, sammalt, peenestatud tammetõrusid, kanarbikku või sõnajalgu. Kuid ka selline leib oli kevadel haruldane. Kui sellist leiba polnud, inimestel tuli keeta suppi oblikast, karuohakast ja nõgesest, kuid vahel...

Kokandus - Keskkool
20 allalaadimist
1
doc

Kohupiima õunakook

Kohupiima - õunakook Valmistusained 4 muna 1 klaas suhkrut 0,5 klaasi õli (võib asendada sulatatud margariini või võiga) 1,25 klaasi jahu 1 tl küpsetuspulbrit 1 pk kohupiima (200 g) 34 õuna Valmistusviis Munad ja suhkur segada. Lisada õli ja kohupiim. Segada ühtlaseks massiks. Seejärel lisada jahu koos küpsetuspulbriga ning segada hulka viilutatud õunad. Head isu! Valmistusaeg ca. 30 minutit 2...

Kokandus - Keskkool
8 allalaadimist
11
pptx

Hiina rahvusköögi esitlus

HIINA RAHVUSKÖÖK Kelli Mets Hiina köögist Hiina köök on üks maailma populaarsemaid Kuigi pole olemas ühtset hiina kööki ja söömisharjumused on eri provintsides erinevad, kehtivad kogu Hiinas teatud kindlad toiduvalmistamise ja serveerimise põhimõtted Hiina köök on mitmekülgne, see jaguneb mitme erineva linnaosaga, kus on teistsugune maitse ja söögikultuur. ...

Kokandus - Keskkool
17 allalaadimist
22
doc

Vürtsid ja ürdid

Vürtsid ja Ürdid Vürtse kasutatakse grillimisel nii eraldi maitsestamisel kui ka marinaadide või grillkastmete koostises. Paljud vürtsid annavad grill-lihale lisaks heale maitsele ka ilusa värvi ja apetiitse välimuse. Nii ürtide kui vürtside kasutamine vähendab soola kasutamise vajadust. Cayenne pipar: Ei ole tegelikult pipar vaid paprika liik. Eriti palju kasutatakse Idamais...

Kokandus - Keskkool
50 allalaadimist
2
rtf

Kohupiima-vaarika rull

Kohupiima-vaarikarull · Mis meil vaja on? · Rull: 4 muna 1 dl nisujahu 1 dl kartulijahu 2 dl suhkrut 1 tl küpsetuspulbrit Täidis: 400 g kohupiimapastat 2 dl (1 pakk) vahukoort 0,5 dl suhkrut 1 tl vanillis...

Kokandus - Keskkool
9 allalaadimist
15
odp

Hispaania köök

Hispaania Rahvusköök Merilin Vallimäe 031MT Hispaania Rahvusköök Traditsiooniline Hispaania köök on väga mitmekülgne köök. Erinev maastik ( mägiseid, tasadikke) Palju viljakaid alasid. Igale alale on iseloomulikud pisut erinevad toidud ja nende valmistamisviisid. Vahemere köök Vahemere köök on mitmekülgne ja väga tervislik. Peamised komponendid ­ n...

Kokandus - Keskkool
36 allalaadimist
Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun