Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Burundi majandus (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

Sisukord
  • Majandus
  • Sissejuhatus...................................................................2
  • Loodusressursid .............................................................3
  • Tähtsaim toodang ..........................................................3
  • Teised majandusharud ...................................................3
  • Sisemajanduse kogutoodang ..........................................3
  • Inimarengu indeks..........................................................4
  • Import , eksport ja kaubanduspartnerid...........................4
  • Kasutatatud materjalid...................................................5
    2.Majandus
    2.1 Sissejuhatus
    Referaadi teises osas tutvustan Burundi majandust. Käesolevas töös annan ülevaate nii Burundi SKT-st kokku kui ka ühe inimese kohta. Veel kirjutan loodusressurssidest, energeetikast, impordist ja ekspordist ning paljust muust .
    2.2 Loodusressursid
    Maavaradest leidub Burundis nt. kulda, plaatinat, tinamaaki, vaske, turvast , fosforiiti ja palju muud. Veel leidub   Tanganjika järve all ja Rusizi jõe orus naftat, kuid seda ei ole veel kasutusele võetud. Sealsed maavarad on väga hästi kaardistatud. Burundis on head põlluharimise ja karjakasvatuse võimalused ning ühtalsi ka väga hea hüdroenergia tootmise võimalus. 2008. aasta seisuga on maakasutus enamuse osast põllumajandus ja mitmeaastased rohumaad- mõlemad 35,0%. Järgmisena on mitmeaastased kultuurid(15,2%), siis metsad ja põõsastik (6,8%) ning muudeks kasutatakse maad 7,9%. Suure rahvaarvu tõttu on maad väga vähe ning maa on väga üle kurnatud .
    2.3 Tähtsaim toodang
    Burundi
  • Vasakule Paremale
    Burundi majandus #1 Burundi majandus #2 Burundi majandus #3 Burundi majandus #4 Burundi majandus #5
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 5 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2015-01-14 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 2 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor Toomas_R Õppematerjali autor
    Referaat Burundi majandusest.

    Kasutatud allikad

    Sarnased õppematerjalid

    thumbnail
    10
    docx

    Põllumajandus ja areng Burundi vabariigis

    EESTI MAAÜLIKOOL Majandus- ja sotsiaalinstituut PÕLLUMAJANDUS JA ARENG BURUNDI VABARIIGIS Referaat õppeaines Arenguökonoomika Koostaja: Kaia Pau Ökonoomika ja ettevõtluse eriala Tartu 2010 SISUKORD SISSEJUHATUS.........................................................................................................

    Arenguökonoomika
    thumbnail
    22
    pdf

    Suurbritannia

    jaanuaril 1973. aastal. 5. RIIGI ARENGUTASE Riigi arengutaseme iseloomustamiseks toon välja mõned arvud: SKT ühe inimese kohta aastal 2008 oli 36 357 USA dollarit. Tööealise elanikkonna hõivatus põllumajandussektoris on 1,4%, tööstussektoris 18,2% ning teenindussektoris on 80,4%. Imikusuremus oli 2008. aastal 4,85 surma tuhande elussünni kohta. Suremus oli 10,02 surma tuhande elaniku kohta, sündimus 10,65 sündi tuhande elaniku kohta. Suurbritannia majandus on arenenud tööstuse ja rohkete välissidemetega. Endise Briti impeeriumi emamaana on ta säilitanud arvestatava koha kapitali ja kommertsteenuste väljaveos. Suurbritannia on vanim tööstusriik, seal algas industrialiseeriminejuba 18. sajandi keskel. Kuna Suurbritannia asus tollel ajal isolatsioonis, ei levinud tööstusühiskond sealt pikalt välja ning jõudis palju areneda enne, kui teised riigid alustasid industrialiseerimisega.

    Geograafia
    thumbnail
    97
    pdf

    Kordamine Geograafia riigieksamiks 2010 (VASTUSED)

    GEOSCIENTIA GEOGRAAFIA RIIGIEKSAMIKS 2010 www.geograafia.ee 1 SISUKORD GEOGRAAFIA RIIGIEKSAM 2010 .............................................................................................................................. 8 EESMÄRGID ......................................................................................................................................................... 8 EKSAMI KORRALDUS: .......................................................................................................................................... 8 EKSAMI VORM JA TASE ....................................................................................................................................... 8 TEMAATIKA: ........................................................................................................................................................ 9 ÕPILASED PEAVAD EKSAMIL TEADMA JA OSKAMA JÄRGMIST: .................

    Geograafia



    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun