Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

ALKAANID (0)

5 VÄGA HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kuidas hinnata aine kütteväärtust ?
  • Kuidas reageerivad ?
 
Säutsu twitteris
Kordamine kontrolltööks: Alkaanid
  • Keemiliste sidemete arv koos põhjendusega.
    C- 4, sest viimasel kihil 4 vaba elektroni.
    P- 5, sest tal on tal on viimasel kihil 3 vaba elektroni > saab moodustada 5 sidet.
  • Hüdrofoobsus – vett tõrjuvad ained (Nt. Rasvad, alkaanid, eeter )
    Hüdrofiilsus – vett armastavad ained (Nt. Alkoholid , suhkrud, soolad )
  • Isomeeria. – Joonistada!
    Põhjendada keemistemperatuuri ja tihedust !
    Mida suurem on alkaani molekulmass , seda kõrgem on tema sulamis- ja keemistemperatuur .
    Isomeeride puhul on keemistemperatuur seda kõrgem ja tihedus seda suurem, mida vähem hargnenud on ahel.
    On ju hargnemata ahelaga molekulidel omavaheline
    kokkupuutepind
  • 80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla
    ALKAANID #1 ALKAANID #2
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2012-10-23 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 17 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor teele J Õppematerjali autor

    Lisainfo

    Mõisted


    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


    Sarnased materjalid

    4
    doc
    Alkaanid
    4
    rtf
    Alkaanid
    3
    docx
    Alkaanid
    4
    txt
    Alkaanid
    22
    docx
    Alkaanid
    1
    doc
    Keemia KT-Alkaanid
    4
    docx
    Mis on alkaanid
    3
    doc
    Keemia - Alkaanid





    Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
    Kasutajanimi / Email
    Parool

    Unustasid parooli?

    UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
    Pole kasutajat?

    Tee tasuta konto

    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun