Mis veebilehti külastad? Anna Teada Sulge
Facebook Like
Küsitlus


Suhkru tootmine (0)

1 Hindamata
Punktid
 
Säutsu twitteris
Suhkru tootmine
1. Kirjeldada roosuhkru tootmise tehnoloogiat, selgitada, mille poolest erineb see tehnoloogia suhkru tootmisest suhkrupeedist.
  • Suhkruroo eraldamine
  • Suhkruroo ettevalmistamine – pesemine ja tükeldamine
  • Mahla pressimine – tükeldatatud viilud suunatakse valtspressi
    • Esimesel pressimisel saadud mahl suunatakse edasi töötlemisele
    • Teisel pressimisel saadav mahl esimese osa niisutamiseks
    • Kolmanda pressimise vedelik suunatakse teise osa niisutamiseks
    • Viimast osa niisutatakse veega
    • Saadakse kätte 93–95% suhkrut

  • Mahla puhastamine lubja abil
    • Külm puhastamine – lisatakse lubjapiim , segatakse, soojendatakse 100 kraadini ja suunatakse tankidesse seisma. Tekib sade ja puhas mahl, puhastatakse kaks korda.
    • Kuum
  • 80% sisust ei kuvatud. Kogu dokumendi sisu näed kui laed faili alla

    Logi sisse ja saadame uutele kasutajatele faili TASUTA e-mailile

    Suhkru tootmine #1 Suhkru tootmine #2 Suhkru tootmine #3
    Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
    Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
    Aeg2014-06-18 Kuupäev, millal dokument üles laeti
    Allalaadimisi 5 laadimist Kokku alla laetud
    Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
    Autor EeeOoo Õppematerjali autor

    Lisainfo

    Roo- ja peedisuhkru tootmise tehnoloogia ning nende põhilised erinevused.

    Märksõnad

    Mõisted


    Kommentaarid (0)

    Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


    Sarnased materjalid

    2
    rtf
    Suhkru tootmise tehnoloogia
    10
    pdf
    Piirituse tootmine
    3
    docx
    Keemiatehnoloogia esimene KT
    25
    docx
    Jookide tehnoloogia - alkoholivabad joogid ja õlu
    16
    docx
    Piimatoodete tehnoloogia konspekt
    10
    doc
    Mahlade ja karastusjookide tehnoloogia
    40
    docx
    Geenitehnoloogia eksam
    6
    doc
    Köögileksikoon-Toiduvalmistamise tehnoloogia I





    Logi sisse ja saadame uutele kasutajatele
    faili e-mailile TASUTA

    Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
    või
    Kasutajanimi / Email
    Parool

    Unustasid parooli?

    UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
    Pole kasutajat?

    Tee tasuta konto

    Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun