Facebook Like
Add link


Prantsuse köögi ülevaade (0)

1 Hindamata
Punktid
Prantsuse köögi ülevaade #1
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-05-06 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 9 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor misskaari Õppematerjali autor

Lisainfo

Toitude serveerimine:
Toite serveeritakse väga kaunilt, kuigi lihtsalt.
Soojade toitude jaoks vaagnad kuumendatakse.
Toidud asetatakse nii, et selgelt on näha, millistest toiduainetest need koosnevad.
Toiduained ei segata palju, vaid kasutatakse eri liikidena.
Piima ja koort tarvitatakse ainult rõõsalt

Märksõnad

Mõisted


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

18
ppt
Prantsuse köögi ülevaate esitlus
11
doc
Prantsuse köök referaat
11
pptx
PRANTSUSE KÖÖK
12
ppt
Prantsuse köök
3
doc
Prantsuse köök
20
pptx
Prantsuse köök
11
pptx
Prantsuse köök
8
pptx
Prantsuse köök





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun