Facebook Like
Add link


Prantsuse köögi ülevaate esitlus (0)

5 VÄGA HEA
Punktid
Vasakule Paremale
Prantsuse köögi ülevaate esitlus #1 Prantsuse köögi ülevaate esitlus #2 Prantsuse köögi ülevaate esitlus #3 Prantsuse köögi ülevaate esitlus #4 Prantsuse köögi ülevaate esitlus #5 Prantsuse köögi ülevaate esitlus #6 Prantsuse köögi ülevaate esitlus #7 Prantsuse köögi ülevaate esitlus #8 Prantsuse köögi ülevaate esitlus #9 Prantsuse köögi ülevaate esitlus #10 Prantsuse köögi ülevaate esitlus #11 Prantsuse köögi ülevaate esitlus #12 Prantsuse köögi ülevaate esitlus #13 Prantsuse köögi ülevaate esitlus #14 Prantsuse köögi ülevaate esitlus #15 Prantsuse köögi ülevaate esitlus #16 Prantsuse köögi ülevaate esitlus #17 Prantsuse köögi ülevaate esitlus #18
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 18 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-05-06 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 19 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor misskaari Õppematerjali autor

Lisainfo

Prantsuse köök:
Kõrge kvaliteediga road
Peen maitse
Suurepärane serveerimisoskus
Toidul suur tähtsus
Hindavad maitseomadusi
Suudavad eristada väiksemaidki nüansse
Kulminaaria
Köök jagatakse kolmeks:
Piirkondlik köök
Üldrahvalik köök
Tippköök


Rahvusliku köögi omapära:
Parimad ja kvaliteetsemad toiduained
Komponentide loomulik maitse
keerulised kastmed
Juur- ja puuviljad, maitsetaimed, maitseroheline.
Ei sööda tangainest valmistatud putrusid
Kaks tähtsamat toidukorda

Märksõnad

Mõisted


Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

1
docx
Prantsuse köögi ülevaade
11
doc
Prantsuse köök referaat
33
docx
Koka kutseeksami küsimused ja vastused
26
docx
Koka eksamiküsimused vastustega
652
pdf
Asjaajamise alused
193
docx
Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt
23
doc
Kulinaariaraamatu küsimused ja vastused 2
38
docx
Valge veini ja toidu kokkusobivus





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun