Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge

Praktika aruanne - sarnased materjalid

tegin, viilu, aqva, salat, köök, köögivilja, paprika, sibul, hotels, restoran, fiore, baar, peakoka, kabinet, nõudepesumasin, kombi, salatileht, leivaviil, noaga, küüslaugu, kana, hommikusöögi, singi, puuviljad, tsukiini, sampinjon, salatit, peakokk, juhendaja, tutvumine, kuumtöötlemine, toitude, serveerimine, sooritasin, ajavahemikus
thumbnail
7
doc

Ettevõttepraktika aruanne - Turkebab

Praktika algas 5.08-25.08.2013, erineva kella ajal. Ettevõttepraktika toimus mul Turkebabis. Turkebab asub Tallinnas kaubamaja 6. Seal töötab kaks töötajat: Triinu kokk-teenindaja ja juhendaja Amita Kulina. Turkebabis valmistati toitu kohapeale. Turkebabisse mahub 20 inimest. 3. Praktika sisu ja töö osa 5.08 oli praktika koha tutvumine ja kokka abistamine. 6.08 ma tükeldasin juurvilju roogade jaoks. 7.08 valmistasin Türgi suppi. See oli minu jaoks uus. Hakkisin sibul peeneks. Purustasin küüslauku ja riivisin porgandi jämeda riiviga. Kuumutasin pannil või ja praadisin selles paar minutit sibulat, küüslauku ning porgandit. Lisasin pannile tomatipasta, segasin läbi ja praadisin veel umbes minut. Kala peale puljong, lisasin loputatud läätsed ja tükeldatud kartuli. Lisasin ka loorberilehte ja sidrunimahla. Keetsin, kuni läätsed on pehmed ­ selleks vaatasin nende keemisaega pakendi pealt. Maitsestasin soola ja pipraga

Praktika aruanne
31 allalaadimist
thumbnail
9
doc

Praktikaaruanne - Restoran Mezzo

............................................................................... 2 1.1 Praktika kirjeldus....................................................................................................... 2 1.2 Täidetud ülesannete kirjeldus.................................................................................... 4 2.Täiendavad lisad............................................................................................................... 7 Restoran Mezzo........................................................................................................... 7 1. Praktikaülesannete täitmise analüüs 1.1 Praktika kirjeldus Ettevõtte nimetus: Aqva Hotels Tööperiood ettevõttes: 28.09.09-09.10.09 mahuga 80 akadeemilist tundi Ettevõtte tegevusalad: · majutusteenus : AQVA HOTELLIS on 75 kõigi mugavustega hotellituba ning majutuskohti 150 inimesele.

Kokandus
304 allalaadimist
thumbnail
8
docx

Praktika aruannnete täitmise analüüs

· Teiste söögikohtade menüüd olid laeval samad koguaeg. 1.2 Täidetud ülesannete kirjeldus Tegelesin praktikaperioodil ettevõttes toiduainete eeltöötlemisega, pooltoodete valmistamisega, toiduainete kuumtöötlemise ja serveerimisega. Samuti tuli mul ka teha mitmesuguseid jooksvaid köögitöid nagu näiteks köögi koristus. Praktika perioodil ettevõttes tegelesin toiduainete eeltöötlemisega nagu köögivilja pesemine, koorimine ja tükeldamine; kala puhastamine ning naha ja luude eemaldamine; liha tükeldamine, kontide eemaldamine, kamara eemaldamine, liha-kelmetest puhastamine; puuviljade pesemine, koorimine ja tükeldamine. Samuti tegelesin praktika perioodil toiduainetest pooltoodete valmistamisega lihast, kalast ja köögiviljadest. Kuumtöötlemisvõtetest kasutasin praktikaperioodil keetmist, praadimist, hautamist, grillimist, aurutamist, küpsetamist ja friipraadimist ehk frittimist.

Praktika aruanne
158 allalaadimist
thumbnail
9
doc

Koka praktikaaruanne

Kahe nädala jooksul praktikal olles tegelelesin enamasti kõigerohkem tükeldamisega (näiteks tükeldasin keedetud kartuleid väiksemateks et nendest ahjukartuleid valmistada, erinevatesse salatitesse erinevaid toiduaineid jm) ning tänu sellele on ka tükeldamis kiirus mul oluliselt paranenud, liha ja kala praadimisega, lõhe puhastamisega (pinsettidega tõmbasin lõhest luud välja, lõikasin ära uimed ja eemaldasin naha), iga päev tegin mingi koogi (kirsi, mustika, maasika või mõne muu) ja valmistasin viineri- või singipirukaid ning puhastasin seafileed. Minu arvates sain kõigi töödega hakkama mis mulle usaldati, sest keegi ei kurtnud kunagi millegi üle ja ise jäin ka enda töötulemustega rahule. Ühel päeval anti kui lõunalt tulin ja kööki läksin hakkasid kokad naerma ja näitasid mulle suurt kilekotti mis oli kilusi täis, mina pidin kõik need kilud ära puhastama, naerma hakkasid kokad

Kokandus
301 allalaadimist
thumbnail
2
docx

Praktika aruanne laeval Victoria

laeval või põleng. Töö hakas kell 16.00. Õppisin tegema juustudaudasid. Ladusin browny küpsiseid, piparkooke, beseed ja marmelaadi vaagnatele. Hiljem lõikasin kurke, tomateid, paprikat millest valmistasin salati. 28.11 Kell 14.00 oli tuleohtutuskoolitus. Räägiti kuidas tuleb käituda ja miga teha ohu olukorras. Töö algas kell 15.00. Lõikasin puuvilju ja paigutasin vaagnatele : greipi, apelsine. Paigutasin komme vaagnatele. Panin jogurteid kaussidesse. Tegin hommikusöögile salati : Lõikasin paprikat, tomateid, hapukurki, sinki, segasin riivitud juustu sisse, segasin ja hiljem paigutasin saiad vaagnatele ja salati peale. Puhastasin lõhe, pesin põrandaid ja koristasin lauda. 29.11.13 Töö hakas kell 9.00 Õpetati kuidas lõigata õigesti. Lõikasin lõhe ja nokkisin luid välja. Saan paremini hakama kohustustega, orienteerun köögis, tean kus miski asub. Tegin salati : lõikasin jääsalatit, kurgi, tomatit, paprikat, maitsestasin ja segasin

Turism
13 allalaadimist
thumbnail
17
docx

Abikoka/Köögi praktikaaruanne

Minu kui praktikandi tegevus ettevõttes: Praktika sooritasin kokana ja minule kehtis ametijuhend (Lisa3). Minu eesmärk oli toime tulla laeval oleva meeskonnaga ja seal oleva tööga, mis oli minujaoks uus, sest varajasem suurköögi kogemus puudus. Tahtsin näha võimalikult palju, sest laevas on palju erinevaid kööke ja tegevusi nendes köökides. Tahtsin näha suurtootmist ja samas huvitas mind ka A La Carte köök ja gurmee köök, kus oli vaja täpsust ja ilu. Samuti huvitusin erinevatest seadmetest, mida kasutati nii toiduvalmistamisel ja ettevalmistuste tegemisel. Laevale praktikale minek oli, siis minujaoks taaskord suur katsumus ja katsetamine. Millega ma muidugi suurepäraselt toime tulin. Ma loen enda tugevateks külgedeks seda et ma ei karda tööd. Kohanen kiirelt töövõtete ja seadmetega, mõtlen alati kaasa kui pean midagi tegema, et järgmisel korral iseseisvalt juba teha

Kokandus
82 allalaadimist
thumbnail
4
txt

Retseptid

30.10.2015 K�rvitsakook P�hi digestive k�psistest, sulav�ist ja lisa kookoshelbeid. T�idise jaoks vaja teha ca 700g k�rvitsast tehtud p�ree. Klopi 3 muna suhkruga lahti, lisa k�rvitsap�ree, 200g hapukoort, 2tl piparkoogimaitseainet, 30g sulav�id ja 4spl jahu. K�pseta 200kraadi juures 45 minutit. T�siselt hea k�rvitsakook, maitsest olin vaimustuses. K�psisep�hi annab huvitava tekstuuri ja kook on parajalt lahja, k�rvitsamaitse sobib v�rtsidega ideaalselt. 31.10.2015 Ahjul�he sinihallitusjuustu ja ananassikastmega Tegin l�hefileele l�iked sisse ja panin sinna sinihallitusjuustu viilud. T�keldasin ananassi ja segasin hapukoore ja soolaga, katsin sellega kala. K�psetasin ahjus ca 40 minutit 200 kraadi juures. Serveerisin kurgi-paprika-tomati-hiinakapsasalatiga. Arvasin, et on maitsvam. Sinihallitusjuust ei sulanud, oleksin pidanud selle kastmesse t�keldama. Samuti oli v�he soola. 31.20.2015 Juustune k�rvitsap�ree(supp) k�rvitsa

Pagar-kondiiter
5 allalaadimist
thumbnail
25
doc

Savist küünlajalad

voolisin mõlemad väikeste kolmnurgakeste kujuliseks (luige tiivad?) ning panin hetkeks kõrvale. Seejärel voolisin suuremast tükist välja voolima väikese luige keha, kaela ja pead. Pähe tegin ka naaskli abil väikese silma. Kui keha oli valmis, kinnitasin ka tiivad lobri abil keha külge ning silusin seni kuni liitekohti polnud Luigefiguur enam näha

Kunstiajalugu
6 allalaadimist
thumbnail
8
docx

Praktika aruanne - tööohutus

Mulle meeldis väga kondiitri töö. Siis mõni päev hiljem teatati mulle, et kondiiter läheb kaheks viimaseks praktika nädalaks puhkusele ja minult küsiti, et äkki ma tahaksin teda need nädalad asendada ja saaksin selle eest ka palka. Ma olin nõus, kuna see töö mulle meeldis ja midagi uut oleks ju tore õppida juurde. Olin juba saanud ju kõike praktika teemadest proovida. Retseptid andis mulle kondiiter. Sain harjutada mõni päev- kõik õnnestus. Tegin nii magusaid saiakesi(moosisai, kohupiimasai ,kohvisai, kaneelisai) kui ka soolasema täidisega pirukaid(viineri- ,pitsa- ja singipirukas).Väga harva tegin ka kapsa ja porgandi pirukaid. Esimesed pirukad ja saiakesed pidid olema kindlaks kellaajaks valmis, kuid alati ma ei jõudnud nii kiiresti aga sellest polnud midagi, kuna olin siiski praktikant. Täidised olid juba tellitud, kuid vahel võis ka ise teha täidist. Iga piruka ja saiakese taigen tuli ära kaaluda ja

Klienditeenindus
179 allalaadimist
thumbnail
8
doc

Baltic Princess

Edasi viidi mind ringkäigule kööki ja näidati kus miski asub ja tutvustati kaastöölistega. Alatihti rõhutati, et kui ma millestki aru ei saa siis küsigu ma uuesti üle. Ja sellega oligi sisustatud minu esimene päev laeval Baltic Princess. 2.2 Õppepraktikal teostatud tööd Minu osa praktika ettevõttes oli täitsa ülesandeid, mis mulle hommikul anti esimesed kaks nädalat olin külmas köögis abitööline. Hommikuti kööki minnes tegin külmkapile kontroll tiiru ja vaatasin mis on olemas ja mida on vaja alt juurde tuua. Kontrollisin väljaminevate külmkappide seisu ja vaatasin mis asju on mul vaja juurde panna. Põhiliselt panin salateid ja liha välja külma rootsi laua jaoks. Vahepeal abistasin veel külmas venes ja a'la cartes printsessi kookide valmistamisel. Teised kaks nädalat olin abiline messi köögis kus tehti oma töölistele hommiku, lõuna ja õhtusööki. Aitasin veel salatikokal juurvilju tükeldada.

Kokandus
81 allalaadimist
thumbnail
6
doc

Abikoka praktika aruanne

.......................................................................5 Kokkuvõte......................................................................................................................5 2 1Sissejuhatus I kursuse toimub ajavahemikus 26.04.2010-06.06.2010 Jevnika Samofalova Tallinna Teeninduskooli õpilane,sooritan erialase praktika Mereakadeemia köök mis asub Mustakivi 25. Mereakadeemia oli lahti E-P 07-20 .Kliendid olid õpilased,kooli töötajad,külalised. Ruume oli väha palju ja erinevaid . Praktika juhendajaks oli: Inna Ridal peakokk ja veel üks oli kokk Galina Matajon ,kokkaabiline Tanja ,ja ka palju teiseid Inna nõudepesija,Ljuda,kondiiter Diana . Praktikandid : Jevnika,Maritta,Rändi,Rasmus,Ivalo.Praktika sooritamiseks valisin selle asutuse, kuna

Toiduvalmistamine
55 allalaadimist
thumbnail
12
odt

SUURKÖÖGI PRAKTIKA ARUANNE

Potipesu serveeriNõude Jäätmed Kuumtöötle tagastus ladustamine Nõudela mine vahendid ja us mine Tootmise seadmetega varustatus : Köök Elektripliit, Nõudepesumasin, 5 Elektripraepann, kraanikausid Juurviljalõikur, keedukatel, töölaud, kraanikauss, Külmköök kraanikauss Seadmed Kuumköök Nõudepesuruum

Kokk
29 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun