Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Piimatooted (0)

1 Hindamata
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kuidas mõjutab hindasid defitsiit?
  • Kuidas mõjutab hindasid ülepakkumine?
  • Kuidas mõjutab hindasid konkurents?

Lõik failist


   Piimatooted
(Hinnad seisuga 23.05.2012-26.05.2012)
Võrdlesime 5 erinevat  piimatoodete  
kategooriat:
1.
Piimad
2.
Hapukoored
3.
Võid
4.
Kohukesed
5.
Juustud
Kohad , mida võrreldi
1.
Selver
2.
Säästumarket ( RIMI  Eesti Food AS)
3.
Konsum (Põlva Tarbijate Ühistu)
4.
Toiduait (Põlva Tarbijate Ühistu)
Piimad
Selver
Säästumarket
Vasakule Paremale
Piimatooted #1 Piimatooted #2 Piimatooted #3 Piimatooted #4 Piimatooted #5 Piimatooted #6 Piimatooted #7 Piimatooted #8 Piimatooted #9 Piimatooted #10
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 10 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-11-13 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 9 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor anonymous.x5 Õppematerjali autor
10.klassi majandustöö

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
42
xls

Toiduained

Majonees, R 40.5% 400,7 1676,7 49,5 0,5 40,5 3,83 2,87 Salatikaste, majoneeskaste 404,1 1690,8 40 0,9 33,4 4,9 3,5 Salatikaste, prantsuse õlikaste 664,6 2780,8 23 0,3 73 10,26 8,37 Pähklivõi 564,4 2361,6 1,42 6,5 49,98 9,59 5,5 Sokolaadivõi 457,9 1916,1 13 1,3 23 3,03 1,25 Piim ja piimatooted. Piim, R 4.4% 70,6 295,6 87 3,3 4,2 2,82 1,19 Piim, R 3.2% 61,6 257,6 87,9 3,3 3,2 2,15 0,9 Piim, R 2.5% 56 234,4 88,6 3,4 2,5 1,68 0,71 Piim, R 1.5% 46,9 196,4 89,5 3,4 1,5 1,01 0,42 Piim, R 0.1% 34,4 144,14 91 3,4 0,08 0,07 0,02 Kohvikoor, R 10% 124,9 522,8 81 4,4 10 6,72 2,83

Kehaline kasvatus
thumbnail
150
doc

СБОРНИК МЕТОДИК ПО РАСЧЕТУ

504.064.38 (, , , , , .), . ..................................................................................................4 1. ..............5 1.1. ....................................................................................5 1.2. .........................................................................................5 1.3. .....................................................................................6 1.4. ....................................................................................7 1.5. ........................................................................................7 2. 30 /.....................................................................9 2.1. ..................................................................................9 2.2. .......

Ökoloogia ja keskkonnatehnoloogia
thumbnail
14
xls

Toiduainete koostise tabel

Sokolaadivõi 458 1,3 23 0 - 60 - - 0 0 - 0,02 0,02 0,5 - 0 - - - - - 10 - - - 0,4 Piim ja piimatooted. Piim,R 4.4% 71 3,3 4,2 0,02 16,3 4,7 4,7 0 42,6 0,08 0,09 0,04 0,19 0,93 0,04 0,42 0,35 1,3 0,75 44 160 120 11 95 0,1 0,04 Piim,R 3

Kokandus
thumbnail
102
xls

Molaarmassi krüoskoopiline määramine

Time Channel 1 Seconds °C 0 12,62 1 12,6 24 2 12,57 22 3 12,53 4 12,5 20 5 12,47 18 16 6 12,43 14 7 12,4 12 8 12,36 10 9 12,33 t,C 8 10 12,29 11 12,26 6 12 12,24 4 13 12,2 14 12,16 2 15 12,13 0 16 12,1 0 200 400 600 800 1000 1200 14 17 12,07 -2 18 12,03 19 12 -4 20 11,

Füüsikaline ja kolloidkeemia
thumbnail
144
xlsx

Tervislik toitumine

Nisujahu Rukkijahu Odrajahu Grahamjahu Nisukliid Karna ENERGIA, kcal 328,3 328,1 334,8 335,4 328,7 357,6 ENERGIA, KJ 1373,6 1372,6 1400,9 1403,4 1375,3 1496,1 VESI, g 14 14 14 14 14 14 VALGUD, g 9,9 10 9,2 11 16,6 13,8 RASVAD, g 1,7 2,3 3 3,2 5,1 3 KTUD,RH., g 0,19 0,3 0,54 0,38 0,82 0,4 C16,g 0,17 0,29 0,52 0,34 0,77 0,37 C18,g 0,02 0 0,02 0,03 0,05 0,02 MKTA,RH, g 0,24 0,23 0,26 0,48 0,81 0,85 PKTA,RH, g 0,71 1,15 1,39 1,44 2,62 0,94 C18:2, g 0,65 1,01 1,26 1,31 2,43 0,89 C18:3, g 0,

Toit ja toitumine
thumbnail
44
xls

MOOLAARMASSI_KRÜOSKOOPILI NE_MÄÄRAMINE

MOOLAARMASSI KRÜOSKOOPILINE MÄÄRAMINE LÄHTEANDMED: Kasutatud lahus B10% Kk = 1,86 Time Channel 1 GRAAFIK: Seconds °C 25 0 20,74 2 20,71 4 20,65 6 20,6 20 8 20,54 10 20,49 12 20,44 14 20,38 15 16 20,33 18 20,27 20 20,23 Temperatuur C° 22 20,18 10 24 20,12 26 20,06 28 20 30 19,95 5 32 19,9 34 19,85 36 19,79 38 19,73 0 40 19,67 42 19,61 44 19,56

Füüsikaline keemia
thumbnail
90
pdf

Tee-ehitus I projekt

Pikett 0+00 1+00 2+00 2+38,03 3+00 3+75,86 4+00 4+45,16 5+00 5+25,76 6+00 7+00 7+20 7+66,2 8+00 9+00 9+14,44 10+00 10+98,72 11+00 12+00 12+94,44 13+00 14+00 15+00 16+00 17+00 18+00 19+00 19+28,57 20+00 21+00 21+28,57 21+55 22+00 23+00 23+65,17 24+00 25+00 25+7,81 26+00 26+11,43 26+25,96 26+27,7 26+55 26+59,64 26+75 27+00 27+0,22 27+32,3 27+34,07 27+48,82 27+50 28+00 29+00 30+00 Töömahtude koondtabel Algpikett 0+00 1+00 2+00 3+00 4+00 5+00 6+00 7+00 8+00 9+00 10+00 11+00 12+00 13+00 14+00 15+00 16+00 17+00 18+00 19+00 20+00 21+00 22+00 23+00 24+00 25+00 26+00 27+00 28+00 29+00 Masinvahetuste arvu määramine Kasvupinnase eemalda

Betooni puurimine
thumbnail
37
pdf

Tee-ehitus ökonoomika

A C B Olemasoleval teedevõrgul on teed ACB ja CD, mille andmed on järgnevates tabelites. Kavas on ehitada ümbersõit ADB. Kontrollida tasuvusarvutusega selle kava otstarbekust. Selleks: 1. Määrata tee-ehituse, -remondi ja hooldekulud, vajalikud, kuid ülesandes puuduvad suurused võib ise valida; 2. Arvutada liikluskulud; 3. Prognoosida D liiklusõnnetuste kulud; 4. Esitada järeldused ja põhjendada. Töö esitamine: üliõpilased, esitades töö hiljemalt 7. detsembril 2010 võivad piirduda teedega AC, CD ja AD (vt joonis). Selle tähtaja möödumise järel

Betooni puurimine




Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun