Facebook Like
Add link


Õuna, apelsini ja ananassi ettevalmistamine teenindamiseks, banaani flambeerimine (0)

1 Hindamata
Punktid
Õuna-apelsini ja ananassi ettevalmistamine teenindamiseks-banaani flambeerimine #1 Õuna-apelsini ja ananassi ettevalmistamine teenindamiseks-banaani flambeerimine #2
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 2 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2016-02-14 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 2 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Liis Vestrik Õppematerjali autor

Märksõnad


Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri


Sarnased materjalid

652
pdf
Asjaajamise alused
62
doc
Toiduained
44
doc
Brandi ja konjak
80
docx
Toidukauba õpimapp
31
odt
Joogiõpetus
192
pdf
NOORTELAAGRI KORRALDAJA KÄSIRAAMAT
31
docx
Toiduvalmistamise alused
13
doc
Laste toitumine





Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun